17/06/2024
pictogram

Kaapeleiden asennustuotteet ja ratkaisut Maatalous- ja rakennuskoneisiin

Vankka pohja menestykselle

LUOTU KESTÄVÄKSI


Koneista jäätyneillä viljapelloilla vesilaitoksiin tyrskyvien aaltojen keskellä termoplastisia osiamme ei ole luotu vain kestämään kovia olosuhteita, vaan myös menestymään niissä. HellermannTytonin kaapelinhallinta maatalous- ja rakennuskoneille on omistautunut tuottamaan erinomaisesti suunniteltuja ja luotettavia muoviosia, jotka suojaavat herkkää elektroniikkaa ja auttavat sinua hallitsemaan kaapeleita joka säässä. Riippumatta siitä, ovatko ne iskunkestäviä, lämmönkestäviä, kulutuksenkestäviä, itsestään sammuvia vai kierrevahvistettuja, vakioratkaisujemme ja räätälöityjen osiemme kestävyydestä ei ole epäilystäkään. Maksimaalista kestävyyttä ja suorituskykyä kaikkeen käyttöön.


LUOTU KESTÄVÄKSI LUOTU KESTÄVÄKSI

LUOTU NEROKKAAKSI


Meistä on vain järkevää yhdistää maksimaalinen suorituskyky minimoituihin kustannuksiin kaikissa rakennus- ja maatalousalan ratkaisuissamme. Älykkäät tehostetut tuotantoprosessit, nykyaikainen CAD-ohjelmisto ja maailmanlaajuinen asiantuntijasuunnittelijoiden tiimi avuttavat meitä tarjoamaan nopeasti ja luotettavasti tarkkoja räätälöityjä kaapelireititys- ja kiiinnitysratkaisuja, kuten lämpöstabiloituja, iskunkestäviä kaapelikiinnikkeitä tai spiraalivahvistettuja PVC-suojaletkuja. Aina valmiina markkinoiden muuttuviin olosuhteisiin tuotteiden toimivuus ja prosessiluotettavuus taataan uusilla aloilla, kuten autonomisessa ajossa. Ja riippumatta toimialastasi voimme tarjota asianmukaisen sertifioinnin tarpeisiisi.


LUOTU NEROKKAAKSI LUOTU NEROKKAAKSI

LUOTU KASVAMAAN


Oltiin sitten kokoonpanolinjalla tai piirustuspyödällä, ymmärrämme liiketoimintaamme ja olemme omistautuneet sinun toimintasi edistämiseen. Hyödy tarkoista, kustannustehokkaista ratkaisuistamme ja vuosikymmenien kokemuksestamme teollisuudessa, kun testaamme ja muokkaamme ainutlaatuisia konsepteja ja ideoita räätälöidyiksi ratkaisuiksi samalla käärien hihamme olemassa olevien hiomiseksi. Käytännönläheinen omistautumisemme laskee kustannuksia, parantaa suorituskykyä ja edistää liiketoimintaasi.


LUOTU KASVAMAAN LUOTU KASVAMAAN

Maailmanlaajuista asiantuntijuutta: Löydä paikalliset yhteystiedot täältä:

Finland | Myynti
Myynti@HellermannTyton.fi
+35 89 87 00 450