27/05/2024

Ratkaisut jotka täyttävät vaatimuksenne

HellermannTyton on maailmanlaajuinen valmistaja joka tarjoaa korkeiden ominaisuuksien kiinnitys-, liitäntä-, johdotus-, suojaus- ja merkintäratkaisuja useille erilaisille markkinoille. Kehitämme asiakkaillemme ratkaisuja jotka täyttävät eri teollisuuden toimialojen tarpeet - käyttövaatimuksen ratkaisut, säästöt asennusajassa ja komponenttikustannuksissa sekä lopputuotteiden laadun kehitys - riippumatta millä teollisuuden toimialalla toimitte:   

Kaapelointimenetelmät ilmailuteollisuutta varten

Aerospace Industry

Ilmailun vaatimukset kasvavat jatkuvasti, ja laaja tuotevalikoimamme niiden täyttämiseksi todistaa halustamme tehdä enemmän pienemmällä määrällä. Lähde lentoon tuotteilla, jotka on LUOTU KEVEYTTÄ VARTEN:

Maatalous- ja rakennuskoneet

Agriculture and construction vehicles

Nykyaikaiset älykkäät ratkaisumme ja kestävät tuotteemme takaavat suorituskyvyn ja joustavuuden sopeutua markkinoiden muuttuviin tarpeisiin. Tutustu korkean suorituskyvyn ratkaisuihin, jotka on LUOTU KESTÄVIKSI.

Kaapeleiden asennustuotteet autoteollisuuteen

Automotive Industry

HellermannTytonin osaavat tiimit kehittävät tuottavuutta parantavia konsepteja autoteollisuuden käyttöön. Kokeneiden suunnitteluinsinöörien maailmanlaajuinen verkosto pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotevalikoimaa, joka täyttää autoteollisuuden vaativat tarpeet, kuten

 • korkeat lämpötilat
 • raskaat käyttöolosuhteet
 • roiskesuojauksen
   

Kiinnitysratkaisut kemianteollisuuden käyttökohteisiin

Cable management for chemical industries

HellermannTyton tarjoaa innovatiivisia tuoteratkaisuja kemianteollisuudelle:

 • Erinomainen kemikaalien ja lämpötilan kestävyys
 • Erittäin luotettava kiinnitys
 • Helppo asentaa myös vaikeissa käyttöolosuhteissa


 

Puolustusteollisuus

Defence Image

Vankat osat johdotukseen, jota käytetään äärimmäisissä olosuhteissa, kuten tärinä, UV, korkea ja erittäin alhainen lämpötila, tulipalo, kemikaalit ja suolavesi. HellermannTyton-tuotteet vastaavat sähköalan insinöörien ja teknikoiden tarpeita puolustusteollisuudessa.

Elintarviketeollisuus

MCT series

HellermannTyton tarjoaa innovatiivisia tuoteratkaisuja elintarviketeollisuuteen aina havaittavista nippusiteistä helposti puhdistettaviin suojaletkuihin ja haponkestäviin teräsmerkintälevyihin.

 • Soveltuvat erinomaisesti käyttökohteisiin joissa vaaditaan korkeaa hygieniaa
 • Soveltuvat HACCP käyttökohteisiin
 • Erinomainen lämpötilankesto


 

Kaapelimerkintä keskusvalmistuksessa

Panel building

Lisää tilaa tehokkuudelle keskusvalmistuksessa HellermannTyton-kaapelimerkintätarvikkeilla. Tuotteidemme avulla projektit etenevät tehokkaasti.

Rautatieteollisuus

Rail Industry

Rautatieteollisuus: luota maailmanlaajuiseen kumppaniin. Tarjoamme neuvokkaita ratkaisuja. Täysin sertifioitu. Turvallisuuden takaamiseksi.

 

Laivanrakennus: Sähköasennustarvikkeet

Shipbuilding

Kuinka kaapeloinnin turvallisuutta ja tehokkuutta voitaisiin parantaa? Lue täältä lisää HellermannTytonin tarjoamien halogeenivapaiden sähköasennustarvikkeiden kestävyydestä. DNV-, GL-, ABS- ja BV-sertifioitu.  

 

Aurinkovoimalat hub

Solar plants

Miten aurinkovoimalan kunnossapitokustannuksia saisi pienennettyä? Tutustu aikaa ja rahaa säästäviin, UV-säteilyn kestäviin ja ruostumattomiin sähköasennustarvikkeisiimme.

 

Kaapeleiden asennustuotteet kodinkoneteollisuuteen

White Goods

Oli kyse sitten yhdestä massiivisesta tilauksesta tai massiivisen tärkeästä yksittäisestä ratkaisusta, maailmanlaajuinen asiantuntijatiimimme vastaa tarpeisiisi koosta riippumatta. Lue lisää tuotteistamme – LUOTU SUURILLE JA PIENILLE.

 

Tuulivoimalat: sähköasennustarvikkeet

Cable management solutions for wind turbines

Miten energiakustannuksia saisi pienennettyä? Lue lisää siitä, miten innovatiiviset sähköasennustarvikkeemme voivat auttaa alentamaan tuulivoimaloiden kunnossapito- ja huoltokustannuksia.

Jakelijat Yhteystiedot