27/05/2024

Innovatiiviset geelijatkokset luotettaviin kaapeliliitoksiin

RELICON geelijatkokset helppoihin, nopeisiin ja luotettaviin kaapelijatkosasennuksiin


Geelijatkokset Geelijatkokset


RELICON geelijatkokset on suunniteltu kaapeleiden ja johtimien jatkamiseen vaativissa olosuhteissa maanalaisissa ja maanpäällisissä käyttökohteissa. Geelijatkokset soveltuvat käytettäväksi mm. PVC-, XLPE-, PE- ja EPR-suojavaippaisille kaapeleille ja johtimille. RELICON-geelin ansiosta geelijatkos antaa eristetyn, tiiviin ja mekaanisen suojauksen yhdellä kertaa. Tämä nopeuttaa asennusta ja vähentää kokonaiskustannuksia. Geelijatkoksilla on laaja käyttölämpötila-alue, ne ovat iskunkestäviä ja niillä on rajaton varastointiaika. 

RELICON geeliteknologian edut yhdellä silmäyksellä:

 • Käyttövalmis heti
 • Tukeva polypropyleenista valmistettu kotelo


RELICON-kaapeliliittimet ovat merkitsemättömiä ja niitä voidaan säilyttää rajoittamattoman ajan. HellermannTyton tarjoaa laajan valikoiman geelitäytteisiä kaapeliliitoksia, jotka kattavat kaikkien yleisten kaapelien poikkipintojen tekniset vaatimukset.

Geelijatkostuotteet eri käyttökohteisiin

Reliseal

RELICON Reliseal-geelijatkos: Innovatiivinen rakenne vaativiin käyttökohteisiin

RELICON Reliseal-geelijatkos on suunniteltu kaapeleiden ja johtimien jatkamiseen vaativissa olosuhteissa maanalaisissa tai maanpäällisissä käyttökohteissa.
Reliseal-geelijatkos on varustettu kaapelin vedonpoistolla ja se täyttää IP68 kotelointiluokan vaatimukset (vesitiivis 10 m saakka).
Geelijatkos on heti käyttövalmis ja sillä on rajaton varastointiaika.

Relilight

RELICON Relilight-geelijatkos on suunniteltu valaisinasennuksiin, pienille johdinhalkaisijoille

RELICON Relilight on kompaktin kokoinen, erityisesti valaisinasennuksiin suunniteltu geelijatkos. RELICON Relilight on testattu EN 60998-2:1:2004 mukaisesti. Geelijatkokset täyttävät IP68 kotelointiluokan vaatimukset ja ovat vesitiiviitä 1,3 m saakka. Niillä on laaja käyttölämpötila-alue (- 30 °C - +130 °C) ja rajaton varastointiaika.

Relifix family

RELICON Relifix: nopea, helppo ja luotettava jatkosasennus

RELICON Relifix-geelijatkos on suunniteltu kaapeleiden ja johtimien jatkamiseen vaativissa olosuhteissa maanalaisissa ja maanpäällisissä käyttökohteissa. Relifix-geelijatkos antaa eristetyn, tiiviin ja mekaanisen suojauksen yhdellä kertaa. Tämä nopeuttaa asennusta ja vähentää kokonaiskustannuksia. Sertifioitu EN 50393 mukaisesti (vastaa DIN VDE 0278-393).

RELICON Religel

RELICON Religel: 2-komponentti silikonigeeli

RELICON Religel on läpinäkyvä, 2-komponentti-silikonigeeli.Geelillä on kuivuttuaan erinomaiset sähköiset eristysominaisuudet sekä hyvä kemikaalien kestävyys. Tyypilliset käyttökohteet esim. kytkentärasioiden täyttö pienjännitekäyttökohteissa.

RELICON geelijatkostuotteet eri käyttökohteisiin

RELICON Reliseal-geelijatkot: Innovatiivinen rakenne vaativiin käyttökohteisiin

Reliseal

RELICON Reliseal-geelijatkos on suunniteltu kaapeleiden ja johtimien jatkamiseen vaativissa olosuhteissa maanalaisissa tai maanpäällisissä käyttökohteissa. Reliseal-geelijatkos on varustettu kaapelin vedonpoistolla ja se täyttää IP68 kotelointiluokan vaatimukset Soveltuu käytettäviksi PVC-, XLPE-, PE- ja EPR-suojavaippaisille kaapeleille ja johtimille. RELICON-geelin ansiosta Reliseal-geelijatkos antaa eristetyn, tiiviin ja mekaanisen suojauksen yhdellä kertaa. Tämä nopeuttaa asennusta ja vähentää kokonaiskustannuksia.
Käyttökohteet: Kaapelijatkokset ja haaroitukset pienjännitekäyttökohteissa, esimerkiksi pienjänniteasennukset ulko- tai sisätiloissa, maanalaiset asennukset, kosteissa tiloissa.

RELICON Relilight: valaisinasennuksiin

Relilight

RELICON Relilight-geelijatkos on suunniteltu valaisinasennuksiin, erityisesti LED-valaisinaplikaatioihin. Sarja on sertifioitu EN 60998-2-1:2004 mukaisesti ja se täyttää IP68-kotelointiluokan vaatimukset. Relilight-geelijatkoja voidaan käyttää kaapelijatkoksiin tai haaroittamiseen. Relilight-geelijatkokset soveltuvat käytettäviksi mm. PVC-, XLPE-, PE-, EPR-suojavaippaisille johtimille. Silikonipohjaisen RELICON-geelin ansiosta Relilight-geelijatkos antaa eristetyn, tiiviin ja mekaanisen suojauksen. Tämä nopeuttaa asennusta ja vähentää kokonaiskustannuksia.
Käyttökohteet: johdinjatkokset ja haaroitukset pienjännitekäyttökohteissa, esimerkiksi valaisinasennukset ulko- tai sisätiloissa, maanalaiset asennukset ja asennukset kosteissa tiloissa.

RELICON Relifix: helppo ja nopea jatkosasennus

Relifix

RELICON Relifix-geelijatkos on suunniteltu kaapeleiden ja johtimien jatkamiseen vaativissa olosuhteissa maanalaisissa ja maanpäällisissä käyttökohteissa. Relifix-geelijatkokset soveltuvat käytettäväksi mm. PVC-, XLPE-, PE- ja EPR-suojavaippaisille kaapeleille ja johtimille. RELICON-geelin ansiosta Relifix-geelijatkos antaa eristetyn, tiiviin ja mekaanisen suojauksen yhdellä kertaa. Tämä nopeuttaa asennusta ja vähentää kokonaiskustannuksia.
Käyttökohteet: kaapelijatkokset ja haaroitukset pienjännitekäyttökohteissa, esimerkiksi pienjänniteasennukset ulko- tai sisätiloissa, maanalaiset asennukset ja asennukset kosteissa tiloissa.

RELICON Religel

RELICON Religel: 2-komponentti silikonigeeli

RELICON Religel on läpinäkyvä, 2-komponentti-silikonigeeli. Toimitetaan läpinäkyvissä pulloissa tai kanistereissa. Tyypilliset käyttökohteet esim. kytkentärasioiden täyttö pienjännitekäyttökohteissa. Kuivuttuaan RELICON Religel suojaa komponentteja kosteudelta. Geelillä on erinomaiset sähköiset eristysominaisuudet sekä hyvä kemikaalien kestävyys.

RELIGEL Clear

RELICON Religel Clear: 2-komponenttigeeli -  läpinäkyvä, pehmeä, elastinen, 2-komponentti-silikonigeeli

 • Kirkkaasti läpinäkyvä geeli
 • Kuivuttuaan kirkkaasti läpinäkyvä, erinomaiset eristysominaisuudet
 • Sekoitussuhde 1:1
 • Erittäin juokseva
 • Pehmeä, elastinen, tärinää absorboiva, irroitettava
 • Kestää erinomaisesti kosteutta ja kemikaaleja
RELICON Religel Plus

RELICON Religel Plus: 2-komponenttigeeli - erinomaiset sähköiset eristysominaisuudet sekä hyvä kemikaalien kestävyys

 • Nopea kuivumisaika
 • Korkea käyttölämpötila (maks. +200 °C)
 • Täydellinen sekoittuminen voidaan havaita B-komponentin vihreästä väristä
 • Sekoitussuhde 1:1
 • Erittäin juokseva ja erinomaiset eristysominaisuudet
 • Pehmeä, elastinen, tärinää absorboiva, irroitettava
 • Kestää erinomaisesti kosteutta ja kemikaaleja
RELICON KH 100

RELICON KH 100: 2-komponenttigeeli kätevässä annostelupatruunassa

RELICON KH 100 on läpinäkyvä, suolaveden kestävä, joustava ja irroitettava 2-komponenttigeeli. Kätevä annostelupistooliin soveltuva patruuna ja sekoituskärki. Soveltuu erinomaisesti jatkoskoteloiden sekä jakorasioiden tiivistämiseen ja eristämiseen pienjännitekäyttökohteissa, kosteissa tai maanalaisissa käyttökohteissa. RELICON KH 100 geelillä on erinomaiset kosteuden- ja kemikaalien kesto- sekä eristysominaisuudet.