27/05/2024
pictogram

Rautatieteollisuus: luota maailmanlaajuiseen kumppaniin.
Tarjoamme neuvokkaita ratkaisuja. Täysin sertifioitu. Turvallisuuden takaamiseksi.

Aina oikeilla raiteilla: rautatieteollisuuden toimittaja

Jos mietit tapaa kuvata asiantuntemustamme rautatieteollisuudessa, yksi mahdollisuus olisi kertoa satu jäniksestä ja siilistä. Olemme jo täällä! Ensinnäkin, koska todella olemme ensimmäinen valinta toimittajan IRIS-sertifiointimme ansiosta. Täytämme International Railway Industry Standard (IRIS) -standardin vaatimukset ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset kaapelinhallintaan tehdäksesi toiminnastasi sekä turvallista että tuottavaa. Hyödyt myös suoraan innovatiivisesta voimastamme, koska kehitämme uutta rautatieteollisuudelle jatkuvana virtana.
Tuotteidemme avulla voit optimoida ylläpidon ja toiminnan suunnittelun, vähentää elinkaarikustannuksia pidemmillä huolto- ja ylläpitoväleillä – kilpailukykyisempään rautatiekuljetukseen.
HellermannTyton on kumppani, joka tarjoaa täyden paketin: kansainvälisen brändin kokemuksen, laadun, turvallisuuden ja luotettavuuden. Varmasti hyvä ratkaisu.

HellermannTyton INSIDE

Kurkistus HellermannTytonin maailmaan lavasteiden takana. Kameramiehemme päätti ottaa selvää mikä innoittaa työntekijöitämme jatkuvaan tuotekehitykseen.

Riippumatta siitä, mitä rakennat sertifioitavaksi – me takaamme turvallisuuden: Tuotteemme liikkuvalle kalustolle


Maailmanlaajuisesti sertifioitu Maailmanlaajuisesti sertifioitu


HellermannTyton tarjoaa ratkaisuja kaikkiin rautatiekaluston osiin. Kääntötelit, katto ja rungon alusta asettavat kovimmat vaatimukset. Keskeisessä asemassa on tärinänkestävyys. Teemme tuotteillemme tärinätestauksia varmistaaksemme, että ne täyttävät vaatimukset (CEI 61373).

Tehty eristämään: Eristystuotteet liikkuvalle kalustolle

Eristystuotteet

Tehty suojaamaan: Kaapelinsuojausjärjestelmien tuotteet liikkuvalle kalustolle

Suoja

Tehty tunnistettavaksi: Tunnistusjärjestelmätuotteet liikkuvalle kalustolle

Identification

Tehty käytettäväksi: Asennustyökalut liikkuvalle kalustolle

Asennustyökalut

Kaipaisitko tuoteneuvontaa tuotteisiimme liittyen? Ota meihin yhteyttä täällä.

Ratkaisut, jotka on tehty rakentamiseen ja ylläpitoon: Tuotteemme infrastruktuurille


HellermannTyton tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja, joiden avulla voit luoda tai ylläpitää rautatieinfrastruktuuria - mukauttaa tarpeitasi ja toimittaa tarpeitasi vastaavia tuotteita. Riippumatta siitä, tarvitseeko sinun tunnistaa kaapeleita metroasemalla tai äärimmäisissä olosuhteissa ulkona, tarjoamme sinulle sopivan ratkaisun. Halogeeniton, paloturvallinen, matala tai korkea käyttölämpötila, tekninen muovi tai metalli, autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean tuotteen käyttötarkoitukseesi.


Rakentamiseen ja ylläpitoon Rakentamiseen ja ylläpitoon

Tehty kiinnittämään: Johdinsiteet ja -ankkurit infrastruktuurille

Johdinsiteet ja kiinnikkeet

Kaipaisitko tuoteneuvontaa tuotteisiimme liittyen? Ota meihin yhteyttä täällä.

Ajattelua ja suunnittelua etukäteen

Kaksi korvaamattominta ominaisuuttamme on kykymme havaita suuntauksia ja kehittää innovaatioita, jotka mahdollistavat luotettavan suunnittelun. Johdinsiteille ei ole aiemmin ollut sertifiointeja. Tajusimme, että asiat kuitenkin muuttuvat ja työskentelimme äärimmäisen tiiviisti yhdessä vakiintuneiden instituuttien kanssa. Siksi ei ole yllättävää, että sertifioinnista tuli pakollista. Päinvastoin. Olimme täyttäneet standardit jo ennen kuin lainsäädäntö oli ratifioitu.
Tästä pääsemme kätevästi takaisin tarinaan jäniksestä ja siilistä. Olemme jo täällä!


Ajattelua ja suunnittelua etukäteen Ajattelua ja suunnittelua etukäteen


HellermannTyton on aina paikalla, kun tarvitaan uusia ratkaisuja. Kehitämme sinun tarpeillesi räätälöityjä tuotteita. Tätä varten luotamme uusimpiin CAD- ja pikamallinnuksen järjestelmiin. Edistyneiden kehitystyökalujen avulla kokeneet suunnittelijamme takaavat korkeatasoisen laadun kaikissa tuotteissamme.

Tulos: turvallisuusratkaisut ja mahdollisuutesi hyötyä näistä eduista.

CAD and rapid prototyping systems
  • Kehitysajan säästö
  • Painon vähennys
  • Komponenttien määrän vähennys
  • Oikean materiaalin valinta

 

Lue lisää täältä.

Kehitysosaamistamme omassa sijainnissasi?Kehitysosaamistamme omassa sijainnissasi?

Onnistuu. ”Suunnittelu paikan päällä” on kannattavin tietämyksen siirron muoto. Suuria tai erikoisprojekteja varten voimme sijoittaa asiantuntijamme suoraan yritykseesi. Ota meihin yhteyttä.

Lataukset

Lataukset

 

 

 

Ensiluokkaisia ja laadukkaita tuotteita raideliikenneteollisuuden käyttökohteisiin.

Lataa englanninkielinen esitteemme alla olevasta linkistä.

Tuotteet raideliikenneteollisuuden käyttökohteisiin

Laadukkaat ja kansainvälisesti sertifioidut tuotteet raideliikenneteollisuuden käyttökohteisiin


Ensinnäkin, tämä ainutlaatuinen teollisuudenala on monialainen ja jatkuvasti muuttuva markkinaolosuhteista ja teknisistä vaatimuksista johtuen. Yksi suuntaus on ollut erityisesti havaittavissa vuosien mittaan: sertifioinnista, esimerkiksi DIN EN 45545:n mukaisesti, on tullut enenevässä määrin tärkeää, kuten myös poikkeuksellisen tiukoista paloturvallisuusvaatimuksista.


Päätimme siksi yrityksenä ottaa askeleen pidemmälle. Koska olemme ajan hermolla ja kuulemme lainsäätäjiä ja instituutteja ympäri maailman, täytämme usein tarvitsemasi sertifikaatin standardit ennen kuin lainsäädäntöä on edes hyväksytty. Asiantuntijamme ympäri maailman ovat valmiita auttamaan yritystäsi. Toimimme 39 maassa ja puhumme kieltäsi.


Voimme jopa auttaa sinua uuden rautatiekaluston suunnitteluvaiheessa. Tätä on HellermannTyton. Laaja-alaisen palvelumme lisäksi meille on ominaista myös lisäarvo, jota tarjoamme olemalla todella luotettava kumppani.


Jos haluat tietää lisää serfioinneistamme, ota meihin yhteyttä täällä


Sertifioinnit Sertifioinnit

Maailmanlaajuista asiantuntijuutta: Löydä paikallinen yhteyshenkilösi täältä

Jos sinulla on kysyttävää tietyistä ratkaisuista tai haluat vain lisää tietoa, autamme mielellämme – kaikella kokemuksellamme ja teknisellä tietotaidollamme:

Finland |Martin Silfverberg
Martin.Silfverberg@hellermanntyton.fi
+358 504 644 841

EMEA and France |Paul Cocheril
Paul.COCHERIL@hellermanntyton.com
+33 6 71 30 14 94