12/07/2024
pictogram

Kaapeleiden asennustuotteet autoteollisuuteen

Luotu tänään. Ajetaan huomenna. Ajoneuvotekniikan unelmista todellisuuteen

Työskentelemme käsi kädessä yhdessä autoteollisuuden asiakkaiden kanssa suunnitellaksemme ja tuottaaksemme kevyitä ja monitoimisia osia elektroniikan ja johdotuksen kiinnittämiseen ja suojaamiseen ajoneuvoissa. Tavoitteenamme on antaa autoteollisuuden innovaattoreille vapaus luoda liikkuvuuden tulevaisuutta – tänään.

Kustannuksia säästävät ratkaisut ovat osa suurempaa kokonaisuutta

Mitä tulee autoteollisuuden uraauurtaviin kaapeleiden asennustarvikkeisiin, tärkeimpiä tavoitteita ovat tuotekehittelyyn kuluvan ajan lyhentäminen, painon alentaminen ja tarvittavien osien määrän minimoiminen. Keskittyminen pelkästään autoteollisuuden kaapeleiden asennustarvikkeisiin ei riitä. Asiantuntijamme ovat perehtyneet tarkasti koko alaan ja pitävät aina mielessään suuremman kokonaisuuden. Näin ollen pystymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme standardit ja vaatimukset samalla, kun autamme optimoimaan asiakkaan prosesseja. Monet autoteollisuuden haasteet, kuten materiaalivalinnat, tärinän hallinta, äänieristys, luistamisen estäminen ja vuotojen ehkäiseminen, kuuluvat juuri meidän vastuualueeseemme autoteollisuuden kaapeleiden asennustarvikkeiden toimittajana.

Valmistajana HellermannTyton takaa asiakas- ja ajoneuvokohtaisten tuotteiden saatavuuden. Kaikki valmistusmuottimme ja työkalumme ovat turvallisesti varastoituja ja aina valmiina käyttöön.

 

Milloin ikinä meitä tarvitsetkin. Olemme vain lyhyen matkan päässä.

HellermannTyton on maailmanlaajuinen yhteistyökumppani mitä tulee autoteollisuuden kaapeleiden asennustarvikkeisiin. Me valmistamme ja kehitämme ratkaisuja sekä tuemme asiakkaidemme toimintaa yli 6000 työntekijän voimin 39 maassa. Tavoitteemme on toimittaa laadukkaita komponentteja ja erinomaista palvelua milloin ikinä sitä tarvitaan. Me tuemme asiakkaitamme paikallisesti ja tuomme tuotekehityksen asiantuntemuksemme paikan päälle, mikä mahdollistaa kansainvälisen suunnittelun luotettavuuden yhdistämisen paikalliseen läsnäoloon. Yhteistyökumppanimme saavat aina etua henkilökohtaisesta otteestamme. Sillä on meille suuri merkitys.

Kaapeleiden asennustarvikkeet autoteollisuuteen: autonvalmistuksessa käytettävien ratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja.

HellermannTyton tarkoittaa samaa kuin korkealaatuiset tekniset muovituotteet ja autoteollisuuteen soveltuvat kaapeleiden asennustarvikkeet. Tuotteitamme löytyy käytännössä lähes jokaisesta autosta. Vaikka olemmekin tästä hyvin ylpeitä, pidämme silti jalat tiukasti maassa. Olemme tehneet ankarasti töitä jo yli 30 vuoden ajan, jotta voimme tarjota yhä parempaa palvelua ja toimittaa asiakkaillemme tinkimätöntä laatua. Olemme havainneet, että autoteollisuuden edistyminen voidaan saavuttaa vain yhteistyöllä. Tuotekehityksemme perustuu tiimityöskentelyyn, jossa toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ottaen lähtökohdaksi aina markkinoiden uusimmat vaatimukset. Kehitämme yhä enemmän asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Suuri osa autoteollisuuteen tarkoitetuista tuotteistamme on räätälöity tietyn asiakkaan tai ajoneuvon mukaan.

Vertaansa vailla olevat tuotteet jokaiseen ajoneuvoon

HellermannTyton tarjoaa täydellisiä ratkaisuja autoteollisuuden kaapeleiden asennustarvikkeisiin: kaapeleiden niputtamisesta ja suojaamisesta kaapeleiden, johdinsarjojen, suojaletkujen ja putkien merkitsemiseen – valitset tuotteet sitten nykyisestä tuhansien tuotteiden tuotevalikoimastamme tai räätälöitynä ja juuri sinua varten kehitettynä tuotteena.

Pysyy sielläkin missä muut menettävät otteensa: EdgeClip-reunakiinnitysankkurit

EdgeClip

EdgeClip on täydellinen ratkaisu käyttökohteisiin, joissa ei voida porata kiinnitysreikiä tai käyttää pistehitsattuja pultteja ja jossa käyttölämpötila on liian korkea tarrakiinnitystä varten. EdgeClip-kiinnitysankkuri on helppo siirtää käsin, ja se tarttuu luotettavasti paneelin reunaan. Kiinnitysankkurin avulla voidaan sitoa ja kiinnittää johdinsarjoja ja suojaletkuja. Tämä mahdollistaa täydelliset kaapeliasennukset autoteollisuudessa.

Kestävä ja monipuolinen: Ratchet P -kaapelikiinnike.

Ratchet P -kaapelikiinnike

RC-sarjan kaapelikiinnikkeet mahdollistavat johtimien, johdinsarjojen, kaapeleiden ja suojaletkujen monipuolisen kiinnityksen. Kiinnike mahdollistaa samantasoisen luotettavan kiinnityspisteen kuin perinteinen P-kiinnike ja lisäksi RC-sarjan rakenne mahdollistaa helpon avaamisen. Säädöt ja huoltotoimet sujuvat nopeasti, sillä kiinnike voidaan käyttää uudelleen tarvitsematta irrottaa tai vaihtaa kiinnitysruuveja – näin varmistetaan autoteollisuuden kaapeleiden ja johdinsarjojen sujuva asentaminen. 

Suojaa kaikki sähköliitännät luotettavasti SA47-LA -kutistemuoviletkuilla.

SA47

SA47-LA-kutistemuoviletku tarjoaa kolme ominaisuutta sähköliitännöille, esimerkiksi moottoritilassa. Ensinnäkin se tarjoaa erinomaista suojausta kosteutta ja korroosiota vastaan. Toiseksi se kestää ajoneuvoille tyypillisiä öljyjä ja nesteitä. Kolmanneksi kirkas kutistemuoviletku ja musta sisäpuolinen liima mahdollistavat asennuksen silmämääräisen tarkastuksen.

Turvallinen väylä herkälle elektroniikalle: Helagaine HEGEMIP punottu suojasukka.

HEGEMIP-HY

HEGEMIP on punottu suojasukka, joka tarjoaa erittäin herkälle elektroniikalle luotettavan suojan sähkömagneettista häiriötä vastaan. Näin estetään viihdejärjestelmien, digitaalisten yhteyksien ja auton sisäisen elektroniikan häiriöt. Tämän lisäksi punottu suojasukka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän suojan hankausta vastaan ja ehkäisee taitoksia ja repeytymiä – jopa yli 90 asteen kulmissa.

Pitkäikäiset ja kestävät: Helatag -etiketit.

Merkintäetiketit Helatag 1201

Helatag-merkintäetiketit lämpösiirtokirjoittimelle takaavat erinomaisen luettavuuden sekä hyvän kestävyyden ja hankauskestävyyden. Materiaalit ja värinauhat on suunniteltu erityisesti autoteollisuuden vaatimuksiin. Kun etikettejä käytetään yhdessä HellermannTyton-värinauhojen kanssa, tulostetut etiketit kestävät erinomaisesti kemikaaleja ja ne soveltuvat jopa  -40 °C ...+150 °C käyttölämpötila-alueelle. Jotta etikettien tulostus sujuu ongelmitta ja tekee autoteollisuuden kaapeleiden merkitsemisestä helppoa, suosittelemme ohjelmamme lämpösiirtokirjoittimia, värinauhoja sekä TagPrintPro-merkintäohjelmaa.

Autotool CPK hybrid autoteollisuuteen.

CPK hybrid

Autotool CPK hybrid on automaattinen sähkötoiminen kaapeleiden sidontajärjestelmä. Se soveltuu erinomaisesti autoteollisuuteen, jossa sidontamäärät ovat suuria. Erityisesti sidontaprosessit ovat nopeampia helpon käytön ja parantuneen ergonomian ansiosta – sidonta-aika on vain 0,65–1,0 sekuntia nipun halkaisijasta riippuen. Sidontajärjestelmän ohjelmisto mahdollistaa jokaisen sidontaprosessin laajan dokumentoinnin sekä tallennettujen tuotantotietojen lataamisen.

ATS3080 Automaattinen sidontajärjestelmä maks. 80 mm nipun halkaisijoille

ATS3080

 

ATS3080: Täysin automaattinen, sähköllä toimiva sidontajäjestelmä maks. 80 mm nipun halkaisijoille. Nippusidetyökalu sitoo, kiristää ja katkaisee sidenauhan täysin automaattisesti. Suunniteltu erityisesti teollisen johdinsarjavalmistuksen, pakkauslinjojen tai muihin sarjavalmistuksen käyttökohteisiin.
Saatavana olevan asennussarjan avulla sidontakone on mahdollista integroida täysin automatisoituihin tuotantolinjoihin ja -robotteihin. Suuri sidontakapasiteetti ja erittäin lyhyt sidonta-aika (1,1 s - 2,4 s per sidonta nipun halkaisijasta riippuen). Sidontanauhan ulkopuolinen hammastus ei vaurioita pehmeävaippaisia johtimia ja kaapeleita. Sidontakone käyttää tarkasti vain sen sidontanauhan pituuden, joka tarvitaan nipun sidontaan ja säästää siten materiaalia. Saatavana 3 eri kokoista sidontaleukaa maks. 30 mm, 50 mm ja 80 mm nipun halkaisijoille. Sidontanauha toimitetaan 500 m ja lukko-osat 5000 kpl rullissa.

 

Sähköinen liikkuminen kulkee käsi kädessä nerouden kanssa. Ainakin mitä meihin tulee.

Autoteollisuuden kehitys ei lakkaa koskaan. Mukana on yhä enemmän yrityksiä, joilla ei aikaisemmin ollut mitään tekemistä autoteollisuuden kanssa. Oli kyseessä sitten vanha tekijä tai uusi tulokas – kaikki kohtaavat samat haasteet yhä tiukempien turvallisuusstandardien ja teknisten määritelmien osalta. On myös tärkeää luoda oikeanlainen tasapaino taloudellisten ja ympäristönsuojelullisten näkökohtien suhteen. HellermannTytonilta löytyy tarvittava osaaminen kehitystyötä varten.  

Me suunnittelemme räätälöityjä tuotteita ja ratkaisuja autoteollisuuden kaapeleiden asentamiseen liittyvien teknisten määritelmien mukaisesti. Ota meihin yhteyttä.

 

Lyhennä tuotekehittelyyn kuuluvaa aikaa. Reaaliaikainen konsultointi meidän tuotekehittelijöidemme ja asiakkaan omien insinöörien välillä säästää aikaa tuotekehitysvaiheessa – myös sellaisten osien suhteen, joiden tarvitsemaa asennustilaa ei vielä ole määritetty.

 

Alenna painoa. Korvaa metalli muovilla – joutumatta tekemään kompromisseja laadun tai suorituskyvyn osalta. HellermannTytonin ruiskupuristetut tuotteet tuovat geometrisen suunnittelun vapautta, joka puolestaan helpottaa muiden toiminnallisten elementtien yhdistämistä. Tuotteet kestävät korroosiota ja takaavat näin kestävät kaapeliasennukset autoteollisuudessa.

 

Minimoi erilaisten osien määrä. Kohdennetun kaapelianalyysin avulla pystymme esittelemään juuri sinulle soveltuvia kustannusoptimoituja vaihtoehtoja, suositeltuja tuotteita ja optimoituja komponentteja. Valitse oikea materiaali. Monivuotisen kokemuksemme avulla autamme sinua tekemään oikean valinnan. Jos asiakkaan sovellukseen tarvittavaa oikeanlaista materiaalia ei ole heti saatavissa, me kehitämme sen yhdessä asiakkaan ja materiaalitoimittajiemme kanssa, jotta voimme tarjota optimaalisen ratkaisun autoteollisuuden tarpeisiin.

Sinä voitat autoteollisuuden palkintoja. Me voitamme luottamuksesi.

Autoteollisuuden johtavana kaapeleiden asennustuotteiden toimittajana me noudatamme ammattimaista lähestymistapaa alakohtaisiin standardeihin. Toisin sanoen voit olla varma, että kaikki tuotteet täyttävät autoteollisuuden tiukimmatkin standardit.

(ISO 14001, ISO 9001, ISO 16949, DE AEOF 100652)