pictogram

Kaapelimerkintä keskusvalmistuksessa: tehokkaat ja selkeät merkinnät eri käyttökohteisiin

Selkeä ja kestävä kaapelimerkintä on kannattavan keskusvalmistuksen kulmakivi

Selkeys ja hallittavuus ovat erityisen tärkeitä tekijöitä keskusvalmistuksessa. Kattava sähköasennustarvikevalikoima sisältää myös kätevät merkintätarvikkeet, joiden ansiosta asennus ei vie turhaan tilaa sähkökeskuksissa. Joustavuus on avainasemassa monissa sähkötekniikan projekteissa. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet käsikäyttöisiä merkintäjärjestelmiä. Esimerkiksi laminointikalvolliset RiteOn-sarjan etiketit soveltuvat yksilölliseen kaapelimerkintään, helpottavat työskentelyä ja säästävät aikaa.

Lue lisätietoa blogistamme (blogi on englanninkielinen).

HellermannTyton INSIDE
Kurkista kulisseihin

Vilkaise, mitä HellermannTytonin kulisseissa tapahtuu.  Olemme kuvanneet materiaalia havainnollistaaksemme asiakkaillemme sitä, mikä inspiroi meitä työssämme päivästä ja vuodesta toiseen.


 

Hyödynnä jokainen kuutiosenttimetri:
tuotteemme sopivat pieneenkin tilaan

Laaja valikoima keskusvalmistustuotteita

Kaapelinsuojaus

1) HelaDuct HTWD-PN: Johdotuskourut, joissa kapea lamellien väli. Lamellit on helppo ja turvallinen poistaa rakenteen katkaisukohtia pitkin.
2) HelaDuct HTWD-PW: Johdotuskourut, joissa leveä lamellien väli.
3) Helawrap HWPP: Halkaistu sidontaspiraali kaapelien ja johtimien niputtamiseen ja suojaukseen.
4) HelaDuct Flex: Taipuisat johdotuskourut soveltuvat myös kulma-asennuksiin.

Merkintäjärjestelmät

5) Etiketit: Kustannustehokas vaihtoehto kaiverretuille muovikilville. Erillistä pidikettä ei tarvita, ja etiketti on helppo tulostaa paikan päällä.
6) WIC: Johdinmerkit nopeaan ja helppoon merkintää. Soveltuu myös jälkiasennukseen.
7) Helatag 1209: Laminointikalvo suojaa merkintää kosteudelta ja hankaukselta.
8) IT-merkintäjohdinsiteet: Helppo tapa yhdistää merkintä ja sidonta.

Johdinsiteet ja kiinnitysratkaisut

9) Q-sarja: Helppokäyttöiset avoimella lukko-osalla varustetut johdinsiteet on jopa 25 % nopeampi asentaa.
10) SolidTack: Johdinsideankkuri soveltuu erittäin hyvin myös materiaaleille, joiden pintaenergia on matala.
11) T50ROSFT6-johdinsiteet: Sidenauhan ulkopuolinen hammastus estää ohut- ja pehmeävaippaisten johtimien vaurioitumisen. Johdinsiteen pikakiinnitysankkuri soveltuuu eri paneelien paksuuksille.

Eristystuotteet

12) HIS-3: Kutistemuoviletkut eristämiseen ja merkintään.

 

Kaapelimerkintä: tilaa kasvaville tuotoille

Keskusvalmistuksen haaste on saada mahtumaan mahdollisimman paljon mahdollisimman pieneen tilaan. Systemaattinen johdotus ja ammattimainen kaapelimerkintä vapauttaa tilaa. Aikaa säästyy, kun komponenttien asentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Tutkimme näitä tekijöitä jatkuvasti, jotta asiakkaiden sähkökeskukset olisivat varmasti tehokkaita. HellermannTyton on jo vuosikymmeniä ollut hienostuneiden ja äärimmilleen optimoitujen sähköasennustarvikkeiden synonyymi. T-sarjan johdinsiteet ovat vain yksi esimerkki ohjelmamme kustannustehokkaista tuotteista. Sarjan sidenauhan taivutettu häntä helpottaa asennusta.

 

HellermannTytonin EVO7-asennustyökalulla johdinsiteiden asennus ja leikkaus sujuu helposti

 

CTAM-johdinsideankkuri säästää tilaa sähkökeskuksissaEsimerkiksi CTAM1-johdinsideankkuri on suunniteltu mahdollisimman matalaksi, jotta se mahtuisi ahtaimpiinkin sähkökeskuksiin. Johdinsiteen asennussuuntia on neljä, joten ankkurin käsittely on nopeaa ja asennus joustavaa.

Keskusvalmistuksessa aika ja tila ovat arvokkaita resursseja, minkä vuoksi suorituskykyiset sähköasennustarvikkeemme auttavat menestykseen tälläkin toimialalla.

 

 

 

Kestävää kaapelimerkintää: Helagrip ja Ovalgrip

Nämä johdinmerkit pysyvät selkeinä ja helposti luettavina myös vanhetessaan, sillä niiden merkinnät tehdään tarkasti lasertulostimella. Helagrip (vino leikkaus) ja Ovalgrip (suora leikkaus). Sarjojen joustava materiaali helpottaa asennusta. Helagrip-sarjan leikkauksen ansiosta johdinmerkit pysyvät kiinni toisissaan.

 

Kaapelimerkintä keskusvalmistuksessa – Helagrip

Merkintä ja niputtaminen yhdessä: Q-johdinsiteet ja Q-merkintälevyt

Q-sarja – täydelliset johdinsiteet keskusvalmistukseenAika on arvokasta. Sitä säästyy jopa 25 %, jos käytössä on Q-sarjan johdinsiteemme. Lukko-osan avoin rakenne mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen.

Johtimien kaapeleiden merkintä on todella helppoa ja kustannustehokasta, kun käytössä on Q-merkintälevyt.

 

 

Loistava vaihtoehto muovikilville: Paneelimerkintäetiketit

MerkintäetikettejäSuurimmat rahat liikkuvat hankinnassa, joten paneelimerkintäetiketit ovat todella kullanarvoisia. Saatavana monia eri kokoja.

HellermannTyton-paneelimerkintäetiketit ovat fiksu vaihtoehto kaiverretuille muovikilville. Ne on helppo tulostaa lämpösiirtokirjoittimella ja ne kiinnittyvät luotettavasti myös epätasaisille pinnoille.

 

 

 

Laminointikalvo lisää joustavuutta: RiteOn

Käsikäyttöiset merkintätuotteet ovat paras valinta silloin, kun merkinnässä tarvitaan joustavuutta. Laminointikalvolliset RiteOn-etiketit toimitetaan kätevässä kasetissa. Laminointikalvo suojaa merkintää erinomaisesti kosteudelta ja hankaukselta.

 

Suojaus ja järjestys ahtaissa käyttökohteissa johdotuskouruillamme

Tilaa säästävä rakenne: johdotuskourumme on suunniteltu tavallista korkeammiksi, jotta vaakapintaa säästyy muuhun käyttöön. Niissä ei ole teräviä reunoja, jotka hankaisivat johtimien eristettä tai vahingoittaisivat asentajaa asennuksen ja kunnossapidon aikana.

 

Panel building: HelaDuct wiring duct from HellermannTyton


Johdotuskourut:
suojaa johtimille ja asentajille

HTWD-PN-johdotuskourut soveltuvat  kytkentäkaappeihin ja -asemiin.Kapea lamellien väli soveltuu ohuille johtimille.


An abundance of panel building products

1) Lamellien sileät reunat suojaavat sekä asentajaa että johtoja.
2) Kansi pysyy tukevasti paikallaan haastavissakin oloissa, kuten pystyasennuksissa ja tärinässä. Sivulta kiinnittyvä kansi helpottaa tilan optimaalista hyödyntämistä. Siksi johdotuskourut on kiinnitettävä lähelle kantta.
3) Lamelleja on helppo irrottaa merkittyjä katkaisukohtia pitkin.
4) Sivulamelleista ei jää teräviä reunoja, kun ne katkaistaan merkittyjä katkaisukohtia pitkin.

Työtä helpottavat pikkuapulaiset: johdotuskourun HTWD-BWR-johdinpidikkeet

Clips in wiring ducts – cables can no longer fall out

Hän, joka on joskus käyttänyt näitä johdinpidikkeitä johdinnippujen asennukseen, tietää hyvin, miten paljon aikaa niiden kanssa säästyy.

 

Pystysuoraan asennetut johtimet eivät enää pääse putoamaan johdotuskourusta johdotuksen aikana.

 

 

 

 

Space-saving assembly in panel building

Vähemmän on enemmän.
Tekniikka tukee vanhaa sanontaa

Johdinmerkintä on oma erikoistunut alansa, jolla on yksi päätavoite: auttaa käyttäjää toimimaan tehokkaasti. HellermannTytonin WIC-sarjan johdinmerkit ovat aina olleet nopeasti asennettavia. Emme silti tyydy lepäämään laakereillamme, päinvastoin. Haastattelimme asiakkaitamme, analysoimme tutkimustuloksia ja pyörittelimme lukuja aikamme ja lopulta eräs ranskalainen tuotekehittelijämme teki 3D-tulostimellaan prototyypin parannellusta WIC-sarjan johdinmerkistä.

 

Identification and labelling in panels 

Päätimme lisätä tehokkuutta kehittämällä rakennetta. Ratkaisevaksi tekijäksi osoittautui ohuempi seinämä, joka helpottaa ja nopeuttaa johdinmerkin asentamista.
Vain yksi napsaus ja uusi WIC0-sarjan johdinmerkki on luotettavasti johtimessa paikallaan.

 

Vähemmän on totta tosiaan enemmän. Tyypillistä HellermannTyton laatua.

  

Control panel building, electronics industry, wiring ducts – HellermannTyton offers all you need for efficient panel building

Inspiroidu toiminnastamme
ja käytä HellermannTyton asennustarvikkeita

 

Olemme kehittäneet tehokkaita sähköasennustarvikkeita teollisuuskäyttöön jo vuosikymmenten ajan. HellermannTyton tarkkailee jatkuvasti markkinoita. Pyydämme aina asiakkailtamme parannusehdotuksia ja yritykseemme onkin muodostunut uteliaisuuden ja uuden kehittämisen ilmapiiri. Tuo ilmapiiri auttaa meitä keksimään uusia innovaatioita. Luova ja inspiroiva työympäristö saa aikaan uusia ideoita, jotka olemme valmiit myös toteuttamaan käytännössä. Joskus asiakkaamme on löytänyt mallipakkauksestaan itselleen täysin uudenlaisen idean ja lopulta tuosta löydöstä on tullut osa asiakkaan sähköasennustarvikkeiden vakiokalustoa.

 

Cable markers, cable marker labelling, cable labels for large control panels

Keskus- ja kojeistovalmistukseen suunnitellut HellermannTyton-asennustarvikkeet moniin eri käyttökohtaisiin. Pyydä halutessasi malleja.


SolidTack
SolidTack-johdinankkurit ovat innovatiivinen kiinnitysratkaisu erityisesti PP- ja PE-muovien kaltaisille materiaaleille, joiden pintaenergia on matala. SolidTack-sarja on hyvä vaihtoehto silloin, kun keskuksessa tai kytkentäkaapissa ei voi käyttää ruuveja.


Tulostettavat merkintätarvikkeet
Kattava valikoima tuotteita lämpösiirtokirjoittimissa käytettävistä laminointikalvollisista etiketeistä aina merkintäkutistemuoviletkuihin.


Q-sarja
Ihanteellinen ratkaisu kytkentäkaappiin – sisältää malleja johdinsideankkureista johdinsiteisiin ja merkintälevyihin.

 

HelaWrap-sarjan halkaistut suojaspiraalit
Halkaistut suojaspiraalit ei materiaaleista useisiin eri käyttökohteisiin.

Sähköasennustarvikkeet taidemuotona: Alley of Light

Alley of Light constructed using products from HellermannTyton

Alley of Light.
Hollantilaiset Serge Schoemaker Architects & Digiluce toimiston suunnittelijat asensivat 12-metrisen käytävään 2 000 lamppua Amsterdamin valofestivaaleille vuonna 2015.
Teoksessa käytettiin vain HellermannTyton-tuotteita.

 

Ruhtinaallista laatua jokaiselle asiakkaalle


Monipuolinen HelaTape-teippien ohjelma soveltuu myös taiteilijoita inspiroineeseen hollantilaiseen"oranjegekte"-ilmiöön.

Stay in touch with us!


Update: 06/07/2019 © HellermannTyton 2019
Yhteystiedot