18/06/2024
pictogram

Tuulivoimalat: Kunnossapitokustannusten vähentäminen
Kestävät ja luotettavat sähköasennustarvikkeemme vähentävät huollon tarvetta ja kustannuksia.

Haluatko varmistaa tuulivoimalasi tehokkuuden?
Meillä on siihen ratkaisu!

HellermannTyton on erikoistunut sähköasennustarvikkeisiin, jotka parantavat huomattavasti tuulivoimaloiden suurtehojärjestelmien tehokkuutta. Tällä alalla kestävyys ja luotettavuus vaativissa käyttöolosuhteissa on valttia. Olemme olleet mukana tuulivoimateollisuudessa yli vuosikymmenen ajan. Kokemus on antanut meille syvällisen ymmärryksen toimialan vaatimuksista. Tiedämme, mitä niin pienissä tuulivoimaloissa kuin suurissa rannikoiden tuulipuistoissa tarvitaan. Mallistomme sähköasennustarvikkeita on mahdollista jälkiasentaa nykyisiin tuulipuistoihin.

Lopputuloksena tuulipuistot hyötyvät huomattavasti paremmasta tehosta, joka saadaan aikaan vähentämällä käyttökatkoksia ja alentamalla huolto- ja kunnossapitokustannuksia.

 

Kustannukset pienemmiksi räätälöidyillä ratkaisuilla
Mitä meiltä ei löydy, kehitämme sen

HellermannTyton on alan todellinen asiantuntija. Meillä on ratkaisu erikoisimpiinkin pulmiin – ja kehittämämme täysin uudenlaiset ja yksilölliset ratkaisut vastaavat varmasti tuulivoimasektorin teknisiä vaatimuksia. Haasta meidät – todistamme mielellämme osaamisemme..

Valikoimamme on laaja ja innovatiivinen. Joka ikinen tuote on käynyt läpi tarkan ja pitkäkestoisen testauksen. Vain siten olemme voineet varmistaa, että jokainen tuotteemme toimii luotettavasti.

 

 

 

Itsesulkeutuva ja monipuolinen: Helagaine Twist-In

Helagaine Twist-In -sarja on avuksi aina, kun vääntövoimat vaikuttavat ja kun kitka uhkaa lyhentää kaapelien käyttöikää. Yksittäiset kaapelit pysyvät suojattuna, vaikka kaapelinipun kiertyminen lisääntyisi. Tämä hankauksen kestävä, itsesulkeutuva punottu suojasukka pidentää käyttöikää ja vähentää olennaisesti korjaustarvetta. Lisätietoa täältä.

 

Helagaine Twist-In: fiksu ratkaisu tuulivoimaloihin

 

Tehokasta suojaa myös jälkiasennuksena: Helahook-kaapeli- ja putkituotteet

 

Helahook tuulivoimaloihinMyös jo toiminnassa olevien tuulipuistojen huoltotarvetta voi vähentää. Kehittämämme kestävä Helahook on luotettava suojasukka, jonka jälkiasennus on erittäin helppoa. Suojasukka on hyvin taipuisa, joten se soveltuu käytettäväksi taitoksissa. Lisäksi sillä on kätevä suojata halkaisijoiltaan erilaiset kaapelit. Asennus sujuu yhdessä hujauksessa, ja huoltoteknikko pystyy avaamaan Helahook-sukan milloin tahansa.

 

 

Nopeasti valmista T- ja X-sarjan johdinsiteillä

HellermannTytonin T-sarjaAika on rahaa erityisesti asennustöissä. Ydinosaamistamme hyödyntämällä olemme kehittäneet T- ja X-sarjan johdinsiteistä markkinoiden taloudellisimpia. Yleisen sopivuutensa ja tarkkojen asennustyökalujemme (esim. EVO7) ansiosta siteiden asennus onnistuu sujuvasti. Johdinsiteiden ainutlaatuinen muotoilu helpottaa sidontaa ja nopeuttaa työskentelyä. Lisäksi kunnossapitokustannukset pienenevät, koska materiaali on kestävää. Lisätietoa T-sarjasta täältä.

 

 

Poikkeuksellista hankauskestävyyttä ja vakaata johtavuutta: SPF-sidontaspiraalit

SPF-sidontaspiraalitSPF-sidontaspiraaleissa on poikkeuksellisen hyvät suojausominaisuudet. Pyöristetyt reunat ja paksusta materiaalista valmistetut seinämät antavat erinomaista mekaanista suojaa ja takaavat vakaan kestävyyden. Sidontaspiraalejamme on käytetty menestyksekkäästi petrokemian teollisuudessa, missä öljynkestävyys on tärkeässä asemassa. Sidontaspiraalit vähentävät kaapelien huollon tarvetta ja soveltuvat näin ollen erinomaisesti tehostamaan myös tuulivoimaloiden toimintaa ja luotettavuutta.

 

 

Suojaa rannikoiden tuulivoimaloihin SA47-HT-liimallisilla kutistemuoviletkuilla

SA47-HT-kutistemuoviletkutHellermannTyton ratkaisee kaapelien suojaamiseen liittyvät ongelmat innovatiivisesti myös tilanteissa, joissa materiaalien pitää kestää lämpötilanvaihteluiden ja kosteuden aiheuttamia rasituksia. SA47-HT-kutistemuoviletkuissa on erityinen sisäpuolinen liimapinta, jonka sulamislämpötila on korkea. Lopputuloksena SA47-HT ei pelkästään suojaa korroosiolta, vaan kutistuu tiukasti kaapelien ympärille muodostaen kestävän ja vedenpitävän vaipan. Kosteussuoja on vailla vertaa.

 

 

 


 

SA47-HAT-kutistemuoviletkutSA47-HT-sarjan kutistemuoviletkut suojaavat korroosiolta niin hyvin, että tuotteet soveltuvat käytettäviksi myös vaativassa autoteollisuudessa – miksei siis myös tuulivoimaloissa.

Lue lisätietoja täältä.

 

 

 

HellermannTyton säästää rutkasti aikaa

Entä patentoidut Cablelok-sarjan kaapelin läpiviennit? Niiden kohdalla vanha sanonta "aika on rahaa" todella pitää paikkansa. Perinteisten kutistemuoviletkujen sijaan HellermannTyton Cablelok -sarjaa käytetään herkkien kuitukaapeleiden kestävään ja luotettavaan tiivistykseen ja läpivientiin. Asennusajat lyhenevät jopa 90 prosenttia.

Myös innovatiivinen RapidNet-sarja on kehitetty nopeaa asennusta ajatellen. Ainutlaatuisten ja uusimpien valokuitu- ja kuparikaapelitekniikoiden avulla kehitettyjen, valmiiksi johdotettujen ja kytkettyjen tietoverkkoliittimien ja järjestelmien modulaarisen rakenteen ansiosta asennukseen kuluva aika lyhenee minimiin, jolloin tuulipuiston ohjausjärjestelmän rakennuskustannukset pienenevät. Säästät arvokkainta resurssiasi: aikaa.

 

 

Tuotteet vaativaan käyttöön tuulivoimaloissa
HellermannTytonilta

Kovaan käyttöön tarkoitetut HellermannTyton-ankkurit pitävät varmastiSuurtehokaapelointi edellyttää ainutlaatuisia ratkaisuja. Kovaan käyttöön suunnitellut tuottemme, kuten nippusideankkurit, on mahdollista asentaa käytössä oleviin ruuvikiinnitys reikiin. Niinpä voimalaan sopiva kaapelointi on helppo toteuttaa ja hyödyntää siinä vaikkapa jo käytössä olevia kiinnitysruuveja ja -pultteja. Tuotteiden merkitys on suuri erityisesti silloin, kun kantokyky ja kestävyys asettaa omat vaatimuksensa.
Vaativaan käyttöön kehitetyt tuotteemme on kehitelty alun perin raskaisiin rakennuskoneisiin pitämään kaapelit, putket, suoja- ja paineilmaletkut paikallaan ääriolosuhteissa. Näiden tuotteiden ainutlaatuiset ominaisuudet sopivat täydellisesti myös tuulivoimaloihin.

 

 

 

Nopeus ratkaisee. TT4030 tarjoaa tehoa tulostukseen

TT4000-tulostinjärjestelmäTulosta suoraan kutistemuoviletkujen pintaan tai täydennä etiketit nopeasti ja helposti: HellermannTyton TT4030 -lämpösiirtokirjoitin suoriutuu suuristakin tulostusmääristä nopeasti ja luotettavasti. Kestävä ja pienikokoinen rakenne tekee siitä täydellisen yleistulostimen.

 

 

 

 

 

 

 

TagPrint Pro -ohjelmistoKun merkintäjärjestelmissä käytetään oikeanlaista ohjelmistoa, ammattilaistason etikettejä on helppo tuottaa nopeasti. TagPrint Pro antaa lisätehoa kaapelien merkintään. Sen avulla voit luoda täydelliset merkinnät  esimerkiksi laminointikalvolliset johdin- ja kaapelimerkit. TagPrint Pro -ohjelmiston avulla jopa kutistemuoviletkujen merkintä on lasten leikkiä.

 

 

 

 

 


Käyttämällä 1204-sarjan etikettejä säästät materiaalikustannuksissa, sillä alumiinikilpiä ei enää tarvita. Mattapintaiset, hopeanväriset 1204-sarjan etiketit soveltuvat täydellisesti tasaisille pinnoille, kuten laitteiden koteloihin ja kytkentäkaappeihin. Kokovaihtoehtoja on useita; monenlaiset merkintätavat ja yksilölliset, joustavat ratkaisut ovat siis mahdollisia. HellermannTyton-etiketeissä käytettävä liima tarttuu erinomaisesti kriittisiinkin pintoihin, kuten maaleihin ja muoveihin. Nämä etiketit soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin, sillä niiden lämpötilavakavuus on huippuluokkaa, jopa +150 °C.

 

 

 

 

 

Asiakkaamme kehittävät tulevaisuuden tekniikkaa,
me pidämme ne yhdessä

Miten kaapelihallinta tarvikkeet vaikuttavat tuulivoimaloiden tehokkuuteen? Voidaanko niiden avulla vähentää oikosulkuja pitkällä aikavälillä? Entä voimmeko auttaa sinua parantamaan tehokkuutta? Tutustu päätrendeihin ja lue lisää kaapelihallinta tarvikkeisiin liittyvistä innovaatioista.

 


 

 

Helagaine: tuulivoimaloiden kaapelien taivutus- ja kiertokuormitusta vähentävä järjestelmä

Helahook tuulivoimaloihinTuulipuistot ovat aurinkosähkö- ja vesivoimalaitosten ohella Saksan tärkein uusiutuvan energian tuottaja. Siksi tuulivoimaloihin kohdistuu yhä tiukempia teho- ja käyttöturvallisuusvaatimuksia. Tavallinen nykytekniikan mukainen tuulivoimala tuottaa yleensä 1,5–4 megawattia (MW) nimelliskapasiteetistaan, offshore-mallit puolestaan jopa 8 MW. Turbiinin lavat ovat aina tuulta kohti, jotta ne tuottaisivat sähköä tehokkaasti, mikä tarkoittaa valtavaa kuormitusta kaapeleille.

Erityisesti silmukalla olevat kaapelit ovat alttiina jatkuvalle kiertymiselle. Kaapelien kiinnityksessä käytetyt tavalliset kaapelikiinnikkeet saattavat aiheuttaa murtumia yksittäisiin johtimiin. Tuotteillamme voit estää kaapelivaurioita tuulipuistoissa.  
Lue lisää englanninkielisestä blogistamme.

 

Metalliset johdinsiteet läpäisevät tuulivoimaloiden oikosulkutestit kaapelikiinnikkeitä koskevan standardin mukaisesti

Oikosulut voivat olla vakava ongelma. Oikosulkuvoimien aikaansaamat kaapeliviat voivat aiheuttaa loukkaantumisia ja vahinkoa ympäristölle. Riski on erityisen suuri silloin, kun 1-johtimisia voimakaapeleita käytetään kolmioasennuksessa.


Kaapelikiinnikkeet ovat tavallinen tapa kiinnittää pien- ja keskijännitekaapelit teollisuuden sähköasennuksissa, liikkuvassa kalustossa, kaivosteollisuudessa ja merellä.

Lue lisää englanninkielisestä blogistamme.

 

 

 

Valitse tuulivoimaloihisi soveltuvat tuotteet ja ratkaisut kätevästi CAD-tietojen avulla

Kuvakaappaus CAD-järjestelmästä

Valmistajat joutuvat vetämään tuotteidensa komponenttien kustannukset mahdollisimman alas, jos he aikovat selvitä globaaleilla markkinoilla. Monet yritykset valmistavat omat komponenttinsa silti itse, vaikka sopivien tuotteiden ostaminen tulisikin usein halvemmaksi Vapaasti ladattavien CAD-tietojen (mukaan lukien 3D-esikatselu), avulla HellermannTyton tarjoaa suunnitteluinsinööreille mahdollisuuden löytää ja valita oikean ratkaisun rakennusprojektiinsa.

Lue lisää englanninkielisestä blogistamme.