27/05/2024

Tuotekehitys

MADE FOR YOU – HellermannTyton on kokenut kumppani, kun tarvitset sinulle soveltuvia ratkaisuja.


Tuotekehitys Tuotekehitys


Monipuolisen kompetenssimme ansiosta pystymme suunnittelemaan asiakkaan tarpeisiin soveltuvia tuotteita missä päin maailmaa tahansa. Teemme kaiken saman katon alla, tuotekehityksestä valmistukseen.

Asiakaslähtöistä tuotekehitystä

HellermannTyton: Asiakaslähtöistä tuotekehitystä

AC Pipe-sarjan kiinnikkeet ratkaisi eristettyjen alumiinisiin jäähdytysputkiin liittyvän ongelman autoteollisuudessa. Lujat liitokset aiheuttivat vaurioita putkille moottoritilan värinästä johtuen. Yksiosainen kahdesta materiaalista valmistetut AC Pipe-sarjan kiinnikkeet varmistavat, että asiakkaan määrittelemä liiketoleranssi on aina huomioitu.

Ammattilaisilta ammattilaisille

self-adhesive mount FlexTack from HellermannTyton

HellermannTyton ei katsele maailmaa jäykästi vain sähköasennustarvikkeiden näkökulmasta. Rakennamme myös itse monimutkaisia laitteita ja kohtaamme ongelmia, jotka vasta odottavat ratkaisuaan. Esimerkiksi M-BOSS Compact -merkintäjärjestelmän tapauksessa tarvittiin kiinnitysratkaisu sylinterin kaarevaan pintaan. Ratkaisu on nyt saatavana uutena tuotteena ohjelmassamme FlexTack-tuotenimellä. Taipuisa johdinsideankkuri moninkertaistaa käyttömahdollisuudet.

Valmiina haasteisiin


HellermannTytonin työntekijä HellermannTytonin työntekijä


HellermannTytonilla on maailmanlaajuisesti yli 6000 työntekijää, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan palvelua ja tuotekehityksen asiantuntijuutta paikallisesti. Suunnittelijamme ovat käytettävissänne suurten projektien läpiviennin aikana. Autamme mielellämme.

Täällä voit ottaa meihin yhteyttä.

HellermannTyton kehittää tuotteitaan jatkuvasti.

Uusia ideoita syntyy päivittäin.


Inspiroidu kehityksestä Inspiroidu kehityksestä


HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE


HellermannTyton INSIDE -videoformaatti


HellermannTyton INSIDE -ohjelmamme antaa uusia näkökulmia siihen, kuinka tiimimme toimivat. Näe itse kuinka luomme uusia ideoita ja kehitämme innovatiivisia tuotteita.

Klikkaa tästä tuotevideoihin.