17/06/2024
pictogram

Puolustusteollisuus

Kestävät ja luotettavat kaapelointiratkaisut puolustusteollisuudelle

 

HellermannTytonin tuotteiden avulla asentajat voivat luotettavasti asentaa, sitoa, kiinnittää, eristää, merkitä, liittää ja suojata johdinsarjoja sekä kaapeleita ja tietoverkkokaapelointeja.
 
Olemme asiantuntija joka suunnittelee ja valmistaa asennustarvikkeita kaapeliympäristöön, joita käytetään puolustusteollisuuden alihankkijoiden toimittamissa tehtäväkriittisissä johdinsarjoissa.
Kestävä ja luotettava – maalla, merellä ja ilmassa – puolustusteollisuuden järjestelmiin ja kunnossapitoprojekteihin soveltuva tuoteohjelmamme on hyväksytty sotilas- ja ilmailustandardien mukaisesti.

 


HellermannTyton toimittaa sertifioituja tuotteita sotilaskäyttökohteiden kaapeliasennuksiin.

Tarvitsetko kaapeleiden asennuksessa tuotteita, jotka kestävät äärimmäistä rasitusta?


Tuotteemme on suunniteltu kestämään kaiken mitä eteen tulee – tärinän, äärimmäiset käyttölämpötilat ja sääolosuhteet, tulen, kemikaalit ja meriveden.
 

Käytetään kalustoa sitten missä tahansa, voit luottaa ammattitaitoiseen suunnitteluun ja valmistukseen sekä käyttämiemme metalli-, muovi- ja kutistemuovimateriaalien laatuun.

 

HellermannTytonin erikoisalana on toimittaa kestäviä ja luotettavia tuotteita sähköjärjestelmien kiinnittämiseen, suojaamiseen ja merkitsemiseen.

Noudatatko jotakin tiettyä puolustusteollisuuden standardia?

Pitääkö tuotteen kestää kemiallisia aineita ja/tai korroosiota? Pitääkö tuotteen kestää korkeita käyttölämpötiloja? HellermannTyton tarjoaa testatun ratkaisun tuhansiin erilaisiin sähkötekniikan haasteisiin.

Kaikki puolustusteollisuuden käyttöön tarkoitetut tuotteemme on testattu VG-, MIL- (SAE) ja DEF Stan -standardien tiukkojen vaatimusten mukaisesti kattaen sotilasajoneuvojen ja viestintälaitteiden valmistuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot kaikista näiden tuotteiden täyttämistä ilmailualan standardeista löytyvät ilmailualan englanninkielisestä esitteestä osoitteesta: www.HellermannTyton.com/Aerospace

Tarvitsetko apua tuotteiden suunnittelussa kunnostusprojekteja varten?


Me olemme kartuttaneet runsaasti osaamista yli 80 vuoden aikana, ja sinä voit hyötyä siitä. HellermannTyton on arvostettu kehityskumppani mitä tulee puolustusteollisuuden valmistajiin ympäri maailmaa.


Olet sitten missä päin maailmaa tahansa, me emme koskaan ole kaukana paikasta, jossa valmistat, huollat tai kunnostat laitteita ja kalustoa. Jos meillä ei ole valmiina tuotetta, joka täyttää juuri sinun yksilölliset tarpeesi, keskustelemme mielellämme juuri sinulle räätälöidyistä ratkaisuista.


HellermannTyton on valmis täyttämään tarpeesi ympäri maailmaa. Voit ottaa yhteyttä mainittuihin yhteyshenkilöihin, joiden tiedot löytyvät linkistä, tai tarkistaa paikallisen yhteystiedon englanninkielisen puolustusteollisuuden esitteen takasivulta.

 

 

Kaapeleiden asennusratkaisuja erikoisajoneuvoihin

Vaikeakulkuinen maasto asettaa kaapeleille ja integroiduille elektronisille laitteistoille valtavia haasteita missä ajoneuvossa tahansa. Kun tähän vielä lisätään sotilasoperaatioihin usein liittyvä altistuminen hiekalle, mudalle, vedelle, tärinälle, voimakkaille kemikaaleille ja äärimmäisille käyttölämpötiloille, tuloksena on korroosiota, heikkenemistä ja johdotusvikoja, mikäli valitut komponentit eivät ole tehtäviensä tasalla.
HellermannTyton ymmärtää, että oikeanlaiset kaapeleiden asennustarvikkeet ovat tehtäväkriittisiä ja äärimmäisen tärkeitä henkilöstön turvallisuuden kannalta. Näin ollen me tarjoamme laajan valikoiman tuotteita kiinnittämiseen, sitomiseen, eristämiseen ja suojaamiseen erilaisissa sotilasajoneuvoissa.

 

Liimalla varustetut kutistemuotokappaleet ja -letkut ehkäisevät korroosiota. Merkinnät ja kiinnikkeet pitävät kaiken järjestyksessä ja paikoillaan.

 

Helashrink

Helashrink-sarjan kutistemuovimuotokappaleet mahdollistavat johdinsarjojen vedonpoiston ja tiivistävät liittimet ympäristörasituksia vastaan.

 

Helashrink

Ratchet P-clamp -kaapelikiinnikkeen patentoitava rakenne on erittäin monikäyttöinen johdinsarjojen ja kaapeleiden asennuksissa. Kaapelikiinnikkeen kestävä rakenne ja erikoismateriaalit soveltuvat täydellisesti raskaaseen käyttöön niin sisä- kuin ulkokäyttökohteissa.

Edellyttääkö sinun järjestelmäsi erikoiskomponentteja?

Tuotekehittelijämme suunnittelevat, valmistavat ja toimittavat räätälöityjä tuotteita tai täydellisiä kaapeleiden asennusratkaisuja johdinsarjojen asentamiseen niin pyörillä kuin telaketjuillakin kulkeviin ajoneuvoihin. Me neuvomme mielellämme, jos tarvitset apua asiantuntijoilta materiaali- ja rakenneominaisuuksien osalta.

Kaapelointiratkaisut puolustusteollisuuden lentokoneisiin ja helikoptereihin

Onko sinun alennettava tietyn osan painoa tai muutettava sen ominaisuuksia lentokoneen johdinsarjassa? Hyödynnä vuosikymmenten kokemuksemme alalta – HellermannTytonilla on erinomaiset ja pitkäaikaiset suhteet Euroopan ilmailuteollisuuteen.


Olemme erikoistuneet kevyisiin kiinnitysratkaisuihin ja -komponentteihin, jotka on valmistettu korkealaatuisesta ja lämpöä kestävästä teknisestä muovista. Me olemme alusta saakka toimittaneet ilma-aluksien kaapelointeihin soveltuvia merkintäjärjestelmiä ja asennustyökaluja.

 

Pienilläkin yksityiskohdilla on merkitystä, kun tuotteita käytetään tuhansia tunteja haastavissa olosuhteissa, äärimmäisissä käyttölämpötiloissa ja voimakkaassa mekaanisessa rasituksessa. Tällöin on helpottavaa tietää, että käytössäsi on testatut ja koekäytetyt kaapeleiden asennustarvikkeet.

Peek


PEEK-johdinsiteet soveltuvat käyttölämpötila-alueelle -55° C +240° C. Ne kestävät gammasäteilyä ja kemikaaleja – jopa happoja. Johdinsiteen sidenauha on ulkopuolisella hammastuksella, ja sen lukko-osan geometria on optimoitu siten, että se minimoi kaapelin vaipalle aiheutuvat vauriot.

Laadukkaita punosteippejä

Korkealaatuisia sidontanauhoja käytetään pääasiassa niputtamaan johdinsarjoja turvallisesti erilaisissa ilmailusovelluksissa. Sidontanauhoja on saatavana runsaasti eri muotoja, kokoja, materiaaleja ja pinnoitteita. Ne valmistetaan täyttämään alan tiukimmatkin vaatimukset.
 

Kaikki näiden tuotteiden täyttämät ilmailustandardit on eritelty englanninkielisessä ilmailuesitteessä.

Laivojen ja aluksien laitteistojen kaapelointiratkaisut

 
HellermannTyton on toiminut laivanrakennusteollisuuden toimittajana jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tänä aikana Kansainvälisessä merenkulkujärjestössä (IMO) on tapahtunut paljon muutoksia. Me pysymme ajan tasalla muuttuvissa materiaali- ja turvallisuusmääräyksissä, jotta tuotteemme auttavat sinua säilyttämään merenkulkukaluston rakentamisen ajantasaisena.
Tuotteemme on testattu useissa laivoissa, aluksissa ja sukellusveneissä. Tuotteet kestävät meriveden aiheuttamaa korroosiota sekä tärinää. Meillä on kompetenssit myös suunnitella ja valmistaa räätälöityjä tuotteita, joiden avulla asiakkaamme ratkaisevat kaapeliasennusten haasteet laivoissa, aluksissa ja sukellusveneissä.

 

 

Merivesi ja tavalliset kaapeleiden asennustarvikkeet eivät sovellu kovin hyvin yhteen. HellermannTytonin tuotteet kiinnittämiseen, sidontaan, suojaukseen ja merkintään ovat suunniteltu meriympäristöön. Ne ovat kestäviä, luotettavia ja korroosion kestäviä.

M-BOSS Compact

M-BOSS Compact -merkintälevyt on suunniteltu pysymään luettavissa myös ääriolosuhteissa. Haponkestävä teräs (SS316) kestää hankaavaa puhdistusta ja kohokuvioidut merkinnät pysyvät selkeästi luettavana myös sen jälkeen, kun maali, rasva ja lika on poistettu mekaanisesti teräsharjalla tai painepesurilla.

LTS

Nestetiiviit LTS-suojaletkut yhdessä LTS-letkuliittimien kanssa täyttävät IP68- ja IP69k-kotelointiluokan. LTS-suojaletkut mahdollistavat poikkeuksellisen suuren puristuskestävyyden sekä murtolujuuden ja iskunkestävyyden. Sileä ulkovaippa kestää nestemäisiä polttoaineita, öljyjä ja rasvoja.

Tietoliikennelaitteiden ja liitäntöjen kaapelointiratkaisut

Voit luottaa siihen, että HellermannTytonin tuotteet ja komponentit tekevät sen mitä niiltä odotetaan. Koska me olemme olleet mukana lukemattomissa puolustusalan projekteissa viimeisten vuosikymmenten aikana, me ymmärrämme, kuinka tehtäväkriittisiä mobiilitoimintojen ja haastavien toimintaympäristöjen tietoliikenne ja viestintälaitteiden kaapeleiden sidonta, asennus, kiinnitys, eristys, suojaus ja merkintä ovat.

 

 


Me autamme sinua toteuttamaan kaksi tärkeintä tavoitetta: kriittisten johdinsarjojen ja kaapeleiden sähkömagneettinen suojaus ja kaapeliliitäntöjen sekä liittimien luotettava suojaaminen ympäristön vaikutuksilta kutistemuovimuotokappaleiden avulla.

Helagaine HEGEMIP-VG

VG-hyväksytty metallinen Helagaine HEGEMIP-VG -punottu suojasukka on suunniteltu puolustusteollisuuden käyttökohteisiin. Joustava ja laajentuva suojasukka tarjoaa erinomaisen sähkömagneettisen suojauksen ja erittäin hyvän hankauskestävyyden.

Kutisteletkut

Ohutseinäinen kutistemuoviletku on laajasti käytössä sähköisessä ja mekaanisessa suojauksessa. Korkealaatuinen kutistemuoviletku kutistuu nopeasti, joten se on suosittu valinta johtimien merkitsemisessä ja kytkentöjen tunnistamisessa.

Kestävä laatu, johon voi luottaa kovassakin kyydissä

HellermannTytonin tuotteet täyttävät sähköasentajien ja teknikoiden tarpeet puolustusteollisuudessa.
Missä tahansa laitetta käytetään, me suunnittelemme tuotteemme kestämään kaiken mitä vastaan tulee.
Kestäviä tuotteita sotilaslaitteisiin ja kaapeleihin, joita käytetään äärimmäisissä olosuhteissa mukaan lukien tärinä, UV-säteily, korkeat ja alhaiset käyttölämpötilat, tuli, kemikaalit ja merivesi.
Odotamme mielenkiinnolla, että pääsemme kenttätesteissä näyttämää mihin pystymme!

 

Onko sinulla kysyttävää puolustusteollisuuden tuotteista? Ota meihin yhteyttä:

Suomi
Myynti@HellermannTyton.fi
Puh: (09) 8700 450

Ladattavat tiedostot

Puolustusteollisuuden esite

Ladattavat tiedostot

HellermannTyton on asiantuntija mitä tulee puolustusteollisuuden alihankkijoiden edellyttämän laadun ja palvelujen tarjoamisessa sekä tehtäväkriittisissä johdinsarjoissa käytettävien kaapeleiden asennustarvikkeiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Tuotteidemme avulla asentajat voivat luotettavasti sitoa, kiinnittää, eristää, merkitä, liittää ja suojata kaapeleita ja tietoliikenneyhteyksiä. Käytetään kalustoa missä tahansa, me suunnittelemme tuotteemme kestämään kaiken mitä eteen tulee – tärinän, äärimmäiset käyttölämpötilat ja sääolosuhteet, tulen, kemikaalit ja meriveden. Tämä esite antaa lyhyen katsauksen siihen laajaan tuotteiden ja palvelujen valikoimaan, jota me Euroopassa tarjoamme. Toimitusketjumme on maailmanlaajuinen, ja palvelemme paikallisesti kaikissa maanosissa.


Lataa puolustusteollisuuden englanninkielinen esite