12/07/2024

HellermannTyton B2B-E-businessratkaisut: digitaalinen palvelu asiakkaillemme

B2B-E-businessratkaisut


B2B-E-businessratkaisut B2B-E-businessratkaisut


Asiakkaat tavoittavat meidät milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa laitteella

E-business-sovellukset

Ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa: aina verkossa, ajasta ja paikasta riippumatta. Odotamme kaikki, että voimme saada tietoja juuri silloin, kun tarvitsemme niitä ja uudet B2B-standardit eivät ole poikkeus. HellermannTyton täyttää nämä tarpeet B2B e-business -ratkaisuillaan.

Meidän kansainväliset verkkosivustot ovat aina ajan tasalla ja optimoitu mille tahansa laitteelle, olipa sitten kyseessä pöytätietokone, tabletti tai älypuhelin.

Mukautuva, lukijaystävällinen verkkosivusto tarjoaa sinulle tietoa yrityksestä sekä yksityiskohtaisia tietoja kaikista tuotteistamme. Se myös helpottaa suoraa viestintää HellermannTytonin kanssa.

Uutiskirje: teollisuusalakohtaiset tiedot sähköpostitse

Sähköinen uutiskirje

Olet aina ajan tasalla ammatillisten uutiskirjeidemme avulla, jotka on räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit myös muokata asetuksiasi erikoistuneiden toimialatietojen valitsemiseksi. Uutiskirjeet ovat todistettu modernin sähköisen liiketoiminnan ratkaisu.

HellermannTyton sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media

Kansainvälistä verkkosivustoamme ja yli 25 maakohtaista sivustoa ylläpidetään päivittäin ympäri maailmaa työntekijöidemme toimesta.

Meidät löytää myös sosiaalisen median kanavilla, kuten LinkedIn ja Google+. Facebook- ja Twitter-sivuillamme on kiehtovia näkemyksiä yrityksestä kulissien takaa ja raportteja ajankohtaisista ja inspiroivista aiheista. Kansainvälisten profiiliensa lisäksi useimmat HellermannTytonin paikalliset tytäryhtiöt ylläpitävät paikallisia Facebook- ja Twitter-sivuja.

Yritysblogimme tutkii erikoisosaamista yksityiskohtaisemmin ja jakaa asiantuntemusta alan asiantuntijoiden ja muiden asianosaisten kanssa. Tätä laajaa sisältöä täydentävät monenlaiset koulutus- ja opetusvideot YouTube-kanavallamme.

E-business sähköasentajille

B2B e-business -ratkaisujen ydintavoite: päivitetty tuotetieto


Päivitetyn tuotetiedon valmistelua Päivitetyn tuotetiedon valmistelua


HellermannTyton toimii maailmanlaajuisesti. Meillä ei ole vanhentunutta tietoa. Tuotteidemme päivitykset perustuvat kokeiltuihin ja testattuihin prosesseihin, mikä tarkoittaa, että kaikki tuotetiedot, jotka tällä hetkellä on käännetty yli 20 kielelle, julkaistaan paikallisilla verkkosivuilla hyvin lyhyessä ajassa.

Yksityiskohtaiset tuotetiedot ovat saatavilla välittömästi

Tuotteen yksityiskohdat

Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Sivustollamme on kattavat tuotetiedot, mukaan lukien materiaalien, standardien ja sertifikaattien tiedot. Sivustomme sisältää myös teknisiä piirustuksia ja koulutusvideoita - ja jopa logistiikkatietoja. Löydät kunkin tuoteryhmän tuoteluettelosivun ja voit selata interaktiivisia luetteloita verkossa. Vain muutamalla klikkauksella löydät alueesi jakelijat. Jos et vieläkään löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä - laajennamme jatkuvasti e-businessratkaisujamme.

Online-konfiguraattorit

Konfigurointityökalut: lämpökutistuslaskuri ja seinäpaksuuslaskuri

Kuinka määrittelet kutistemuoviletkun kutistussuhteen? Tämä on helppoa käyttämällä laskuria tarvittavalle kutistemuoviletkun koolle. Muita online-e-businessratkaisuja ovat mm. interaktiivinen kutistemuoviletkun seinämän paksuuden laskuri tai linkit, jotka ohjaavat sinut kustakin tuotteesta sen lisätarvikkeisiin, esimerkiksi löytämään oikeat asennustyökalut johdinsiteille. Nämä lisätiedot säästävät aikaa ja vaivaa ja varmistavat luotettavat ja turvalliset sovellusratkaisut.

Kokeile laskuria kutisteletkun koon valintaan

Kokeile laskuria kutisteletkun seinämän paksuudelle

Pysy ajan tasalla

Pysy aina mukana

Sähköteollisuudessa toimivan yrityksen on pysyttävä ajan tasalla kehityksessä. Hyödynnä B2B e-business -ratkaisujen kautta saatavilla olevia tietoja:

Tuotepäivityksistä kertova uutiskirje sekä blogi, jossa on taustatietoja tai sosiaalinen media, kuten Facebook ja Twitter - kerromme, kun on jotain, mitä sinun tarvitsee tietää.

E-businessratkaisuja sähkötukkuliikkeille ja jakelijoille


E-businessratkaisuja sähkötukkuliikkeille ja jakelijoille E-businessratkaisuja sähkötukkuliikkeille ja jakelijoille


HellermannTyton tarjoaa asiakkailleen yleisiä ja räätälöityjä palveluja.

Syvälinkit: kaikki tuotetiedot vain yhdellä klikkauksella

Nippuside

Anna HellermannTytonin huolehtia yksityiskohtaisista tuotesivuistasi suoraan verkossa. Voit käyttää tuotetietojamme intuitiivisen linkkimenetelmän avulla jokaisen linkin ollessa pysyvästi saatavilla. Sinun tarvitsee vain tietää tuotteen nimikenumero. Nimikenumero  tarkoittaa ainutlaatuista numerointijärjestelmää  ja mahdollistaa jokaisen yksittäisen tuotteen yksilöllisen tunnistamisen. Lisää tämä nimikenumero seuraavaan linkkiin ja voit ohjata käyttäjiä kattaville ja jatkuvasti päivitettäville yksityiskohtaisille tuotesivustoillemme joko manuaalisesti tai käyttämällä ohjelmoituja asetuksia.

Esimerkki: https://www.hellermanntyton.fi/111-00222

Kuinka hyödyt syvälinkeistä:

 • Säästät merkittävästi aikaa
 • Tiedot ovat päivitettyjä ja saatavilla
 • Valittujen tuotesegmenttien määrittely
 • Tuotetiedot useilla kielillä
 • Tietosivujen ja tuoteluetteloiden lataaminen
 • Täydellinen tiedonhallinta HellermannTytonin toimesta

Whitelabel: Täydellinen tuote-esitys, milloin tahansa ja missä tahansa

Sisällytä HellermannTyton-tuotealueet sivustollesi. Näin voit näyttää haluamasi aina ajan tasalla olevan, täydellisen ja saatavilla olevan tuotevalikoiman omalla sivustollasi - useilla eri kielillä ja tehokkaalla hakutoiminnolla, jossa on monia erilaisia suodatusvaihtoehtoja.

Whitelabel Plus: Oma myymäläsi HellermannTyton-tuotteille

Ostokori

Whitelabel-palvelun lisäksi Whitelabel Plus tarjoaa myös ostoskori ominaisuuden, joka mahdollistaa tuotteiden keräämisen ja ostotutkimusten käynnistämisen sivustollesi. Tämä on integroitu tuotteen ostosovellus, joka on helppo sisällyttää järjestelmäänne, koska käsittelemme kaikkien asetusten ja tietovirtojen konfiguraatiot.

Kuinka hyödyt Whitelabel ja Whitelabel Plus -palveluista:
 

 • Tiedot ovat aina päivitettyjä ja saatavilla
 • Valittujen tuotesegmenttien yleiskatsaus
 • Tuotetiedot useilla kielillä
 • Integroitu tuotehaku ja tuotesuodatin                                          
 • Täydellinen tiedonhallinta HellermannTytonin toimesta
 • Korkea asiakasuskollisuus
 • Myynnin kasvun tehostaminen

EDI: täysin paperiton logistiikka

HellermannTyton tarjoaa kaikki sähköiset tilausvaihtoehdot hankintajärjestelmääsi varten. EDIFACT-ratkaisumme tunnistaa käytännöllisesti kaikki tässä muodossa käytetyt viestityypit. Tarjoamme myös kaikki tunnetut e-business-standardit, joita käytetään tuotetietojen vaihdossa. Ota yhteyttä meihin. Voimme nopeasti vastata yksilöllisiin tarpeisiin, kuten räätälöidyillä EDIFACT-viestityypeillä.

 

 

Kuinka hyödyt EDI-ratkaisusta:
 

 • Virheiden minimointi
 • Manuaalisten prosessien automatisointi
 • Kustannussäästöt postimaksuissa ja paperissa 
 • Siirtonopeudet laskevat päivistä minuutteihin

Helppo tiedonsiirto: nopeuttaa integraatioprosesseja

HellermannTyton B2B e-business ratkaisut tarjoavat sinulle tietoja - volyymista, kielestä ja formaatista riippumatta.

Kerro meille, mitä tarvitset, ja toimitamme sinulle tiedot ja formaatit riippumatta siitä, onko kyseessä standardoitu tuotetietojen vaihto vai täysin räätälöity tuotetietomuoto.

HellermannTyton nopeuttaa integraatioprosessinne.

Kasvata myyntiäsi!

Myynti

HellermannTyton pitää erittäin tärkeänä tietojen laatua. Järjestelmämme ja prosessimme on suunniteltu tuottamaan täydellisiä ja virheettömiä tietoja sekä mahdollistamaan niiden tarjoamisen kolmansille osapuolille monella eri tavalla.

Asiakkaasi arvostavat myös optimaalisesti jäsenneltyä tietoa. Kaikki vuorovaikutus digitaalisten asiakaskontaktien kanssa - esim. myymälöissä ja sähköisissä markkinapaikoissa, tuotehakukoneiden, sähköisten tuoteluetteloiden ja attribuuttisuodattimien kautta – tulee olemaan menestys. Erinomainen tuotetieto on välttämätöntä positiivisen päätöksenteko- ja ostoprosessin edistämiseksi.

Hyödynnä tuotetietojemme laatua, kasvattamaan myyntiäsi.

Interaktiiviset luettelot: korkealaatuiset painetut materiaalit

Interaktiiviset luettelot

HellermannTytonin painetut luettelot ovat myös verkossa. Näiden vuorovaikutteisten luetteloiden ansiosta käyttäjät voivat selata visuaalisesti korkealaatuisia painettuja versioita verkossa.

Ei ole merkitystä onko tuotteet järjestetty digitaalisesti eClass-, ETIM-, BMEcat-palveluilla tai muussa muodossa kuin jäsennettyjen luettelotietojen avulla; käyttäjät voivat tehdä  hakuja sähköisessä luettelossa. Integroitujen tuotetietojen tulokset on esitetty painetun luettelon tapaan, joka on tyypillinen sähkötukkumyynnissä.

Tuoteluettelo perinteisenä tietolähteenä ei suinkaan ole vielä kokenut viimeistä myyntipäiväänsä. Selaa ja tutustu tuotteisiin interaktiivisilla julkaisuillamme. Tarvittaessa kaikki yksityiskohtaiset tiedot ovat vain hiiren klikkauksen päässä.

Online-työkalut

Laskurimme - kuten kutisteletkun seinämän paksuuslaskuri ja laskuri kutisteletkun koolle- ovat helppokäyttöisiä apuvälineitä tuotteita valittaessa. Työkaluja kehitetään jatkuvasti ja jos vierailet verkkosivuillamme säännöllisesti tai tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista aiheista.

Kokeile laskuria kutisteletkun koolle

Kokeile laskuria kutisteletkun seinämän paksuudelle

 

 

Saumaton tiedonvaihto

E-businessratkaisuja teollisuudelle

E-businessratkaisut teollisuudelle

Saumaton tiedonvaihto

Toimitamme tietoja soveltuvaa hyödyntämistä varten: yleiset e-business-formaatit, kuten BMEcat, ETIM ja eClass mukaisesti luokitellut tuotteet sekä monet muut tietomuodot, mukaan lukien täysin yksilölliset muodot. Automaation äärimmäisen korkea taso auttaa meitä tarjoamaan tietoja.

Tuotetiedot tekniseen integraatioon

Tuotetiedot tekniseen integratioon (CAD)

Teollisuuden teknisenä henkilönä tiedät, kuinka tärkeää on tietää tuotteidemme oikeat tekniset mittatiedot, tekniset ominaisuudet hiiren klikkauksella ja saamaan tarvittaessa esiin tuotteiden teknisiä piirustuksia, standardeja, hyväksyntöjä ja CAD-tiedostoja. HellermannTyton tarjoaa sinulle kaiken tiedon vapaasti, yleisimmissä CAD-muodossa.