14/04/2024

Tietoja meistä

Tervetuloa HellermannTytonille

Sähköasennustarvikkeet – MADE FOR REAL.


Inspiroidu. Inspiroidu.


HellermannTyton on johtavia kiinnitys-, sidonta-, merkintä- ja suojaustarvikkeiden sekä järjestelmien toimittajia. Suunnittelemme myös kehittyneitä tiedonsiirto- ja tietoverkkojärjestelmiä. Lisäksi kehitämme asiakaskohtaisia tuotteita eri teollisuudenalojen käyttökohteisiin. 

Päämäärämme on kehittää aidosti toimivia sähköasennustarvikeratkaisuja kaapeliympäristöön, jotka vastaavat haastaviinkin vaatimuksiin. Tämän saavuttamiseksi työskentelemme jokainen päivä yhdessä pyrkien selvittämään, mitä asiakkaat todella tarvitsevat. Asiakkaat ovat tärkein inspiraatiomme tuoteohjelmaa kehittäessä.

Valmistamme tuotteita maailmanlaajuisesti 18 tehtaassa ja suunnittelemme ja kehitämme uusia tuotteita 13 maassa. Toimimme 40 maassa ja henkilöstön lukumäärä on yli 7000. Tarjoamme sinulle ensiluokkaista palvelua ja tukea – missä tahansa niitä tarvitset.

Toimialan ammattilaiset luottavat yritykseemme kaikkialla maailmassa. HellermannTyton-tuotteiden erinomainen laatu pohjautuu sinun sähköasennustarviketarpeisiisi.


HellermannTyton maailmalla HellermannTyton maailmalla


HellermannTyton kehittää toimialakohtaisia tuotevalikoimia, jotka nostavat rimaa kaikkialla maailmassa.

Inspiroidu voimasta


Inspiroidu voimasta Inspiroidu voimasta


Innovaatio tuulivoimaloihin: Loop Spacer

Loop Spacer

Tuote minimoi pyörivässä rungossa tapahtuvan väännön aiheuttamaa hankausta kaapelivaipassa. Loop Spacer voidaan myös jälkiasentaa olemassa oleviin asennuksiin, ja se parantaa kaapelin jäähdytysominaisuuksia.

Kattavaa teollisuuden toimialan asiantuntijuutta.

Voimasta kevyemmäksi – jokaisella teollisuuden toimialalla on omat ainutlaatuiset kaapelointeja ja sähköasennustarvikkeita koskevat vaatimuksensa. HellermannTyton hyödyntää asiantuntijuutta kehittäessään räätälöityjä ratkaisuja erilaisille markkinoille ja toimialoille. Näihin toimialoihin kuuluvat:

Tietoliikenne Tietoliikenne

HellermannTyton kehittää tuotteita, joihin voit luottaa myös vaativissa käyttöolosuhteissa.

Inspiroidu äärimmäisyyksistä


Inspiroidu äärimmäisyyksistä Inspiroidu äärimmäisyyksistä


Suojus vaativissa olosuhteissa: Helagaine HEGMAN

Helagaine HEGMAN

NOMEX® HEGMAN-02 -punottu suojasukka tarjoaa poikkeuksellista mekaanista suojaa käyttökohteissa, joissa vaaditaan lämmön- ja liekinkestävyyttä.

Punoksen erinomainen taipuisuus helpottaa asennusta myös pitkissä johdotuksissa sekä mahdollistaa esiasennettujen liittimien käytön. Kestää erittäin hyvin nesteitä ja säteilyä. Lisäksi se on veden- ja öljynkestävä.

Korkeasti erikoistunut

Ankariin käyttöolosuhteisiin. HellermannTyton tutkii jatkuvasti uusien materiaalien käyttömahdollisuuksia. Tuotteemme ja valmistusmenetelmät ovat ainutlaatuisia monilla alueilla.

Johdinsideankkurit

Johdinsideankkurit

Asennus kierteelliseen pultin kantaan tai ruuvilla. Kestää suuren kiristysmomentin.

Soveltuu raskaiden nippujen ja letkujen sidontaan ja kiinnitykseen.

HellermannTytonin avulla merkittäviä säästöjä asennus-, suunnittelu- ja tilausajassa

Inspiroidu ajasta


Inspiroidu ajasta Inspiroidu ajasta


 

 

Lyömätön sidontanopeus – nyt täysin johdottomasti

CPK hybrid

Autotool CPK hybrid on automaattinen sähkökäyttöinen sidontatyökalu. Työkalun avulla prosessi nopeutuu ja tehokkuus kasvaa. Sidonta, kiristys ja katkaisu vain yhdellä liipaisimen painalluksella.

Nopea palvelu

HellermannTyton quick

Nopea tilausprosessi

Tilaukset ja toimitusaikataulut käsitellään automaattisesti EDI-standardien mukaisesti.

Suora yhteys

HellermannTytonilla sinun ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja päästäksesi puhumaan asiakaspalvelun kanssa. Voit ottaa yhteyttä suoraan yhteyshenkilöösi ja keskustella omalla kielelläsi.

Nopea saatavuus

Kattava globaali jakeluverkko mahdollistaa nopeat toimitukset pienissä tavaraerissä ja suuremmissa tilauksissa.

HellermannTyton on kansainvälinen yritys, joka suhtautuu intohimoisesti ratkaisuihin kaapeliympäristössä

Inspiroidu tiimityöstä


HellermannTyton HellermannTyton


Ei ole merkitystä missä HellermannTyton-toimipisteessä olet käymässä, sillä ystävällinen ilmapiiri ja täydellinen luotettavuus ovat kaikissa taattuja. Tehdyssä asiakastutkimuksessa 10 000 asiakasta kaikkialta Euroopasta vastasi, että olemme oikealla polulla; 98 prosenttia suosittelisi meitä mielellään.
Haluamme tilanteen pysyvän tällaisena ja mahdollisuuksien mukaan aina kehittyä. Toimimme laadukkaiden tuotteiden ja ennen kaikkea motivoituneen henkilöstön avulla. Työntekijämme palvelevat asiakaslähtöisesti ja pyrkivät vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin.

 

HellermannTyton ACADEMY

Training

HellermannTytonilla on kattava valikoima koulutusohjelmia, joiden ansiosta uudet ratkaisut voidaan nopeasti ottaa osaksi nykyisiä työnkulkuja. Toimipaikkoja yhdistävän lähestymistapamme ansiosta jopa monikansalliset yhtiöt voivat nopeasti omaksua uusia tuotteita – HellermannTyton ACADEMYltä saatavan tiedon avulla. Se on paikka, jossa työntekijät ja asiakkaat saavat inspiraatiota toisiltaan – ja antavat sitä toisilleen.

HellermannTyton – toimintamme perusta.


Yritysfilosofia Yritysfilosofia


HellermannTytonin menestystarina perustuu osaamiseen ja ainutlaatuiseen sisäiseen ilmapiiriin.
Tämä perusta näkyy kaikessa, mitä teemme, tavassamme toimia ja siinä, miksi toimimme.

Olemme siellä, missä meitä tarvitaan.

Tuotevalikoimamme ja tietotaitomme ansiosta pystymme toimimaan eri tuotantopaikoilla ympäri maailmaa. Meillä on maailmanlaajuinen verkosto, joka kostuu paikallisista tytäryrityksistä ja yhteistyökumppaneista. Verkostomme kattaa lukuisia markkina-alueita. Osaamisemme ulottuu kaupan alalta käsityöalalle, uusiutuvasta energiasta laivanrakennukseen, ajoneuvoteollisuudesta koneteollisuuteen. Huolehdimme toiminnan sujumisesta kaikkialla, missä virtaa energiaa.

Kaikki tekemisemme tähtää asiakkaidemme toiminnan helpottamiseen.

Toimimme täysin omanlaisellamme tavalla: innostuneesti, ystävällisesti, fiksusti ja ratkaisukeskeisesti. Toimintatapamme toistuu samana verkossa ja verkon ulkopuolella, kaupan alalta teollisuuteen, ennen myyntiä ja myynnin jälkeen sekä kasvokkain. Oli toiveesi mikä tahansa, me huolehdimme siitä.

Hyvä on aina hyvä – mutta parempi on silti parempi.

Kehitämme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti. Se on meillä verissä. Tämä koskee niin tuotteitamme kuin palveluitammekin ja näkyy sekä sisäisissä että ulkoisissa prosesseissa. Parannuksista on hyötyä asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Yhdessä voimme saavuttaa mitä tahansa ja myös asiakkaan tulevat tavoitteet ovat yhteinen asia.

Osaamisemme ja ajatusmaailmamme määrittävät toimintaamme suunnannäyttäjinä.
Juuri tällainen on HellermannTyton.

Näiden periaatteiden eteen teemme töitä päivittäin. Se on meidän asenteemme.
Teemme töitä periaatteidemme eteen yhdessä. Se on meidän kulttuurimme.
Näin menestymme ja menestys on osa motivaatiotamme.
Periaatteemme leimaavat nykyhetkeämme ja luovat pohjan tulevaisuudellemme.

Me olemme HellermannTyton. Miten voimme auttaa sinua tänään?