12/07/2024

HellermannTytonin innovatiiviset, turvalliset ja hyvin suunnitellut sähköasennustarvikkeet.

Edistykselliset sähköasennustarvikkeet – HellermannTytonin tuotteet ammattilaisille

Ammattilaisille

Ammattimaiseen ja luotettavaan sähköasennukseen tarvitaan hyvin koulutettu ammattilainen ja hyvin suunnitellut tuotteet. HellermannTyton kehittää jatkuvasti käytännöllisiä ratkaisuja sähköasennukseen, jotta sähköasentajien ja työnjohdon työ olisi turvallisempaa ja tehokkaampaa. Esimerkiksi Cable Scout+ -kaapelinvetolaitteen avulla kaapeleiden asennus on nopeampaa. HelaCon-sarjan kehittyneiden rasialiittimien ansiosta johtimien kytkentä on helppoa ja turvallista. HelaTape-sarjan sähköteipit soveltuvat useisiin eri käyttökohteisiin ja ne tekevät kaapeleiden eristämisestä, niputuksesta, tiivistämisestä ja merkitsemisestä helppoa. Sähköasennustarvikkeiden valikoima täydentyy SpotClip-sarjan, alasvalojen suojakuvuilla jotka soveltuvat kuiviin akustisiin kattoihin.

HellermannTyton käyttää tuotteissa vain korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja. Näin varmistamme, että sähköasennukset vastaavat vaativimpiakin turvallisuusmääräyksiä ja ovat kestäviä. Esimerkkinä mainittakoon, että turvallisuusnäkökulmat otetaan erityisesti huomioon jo yksittäisten tuotteiden aikaisessa suunnitteluvaiheessa.

HelaCon Plus-sarjan rasialiittimien läpinäkyvä runko mahdollistaa asennuksen tarkistuksen. Tämä ominaisuus lisää asennuksen turvallisuutta.

HelaTape-sähköteipit

HelaTape-sähköteipit

HelaTape-sarjan sähköteippejä käytetään sähköasennuksissa kaapeleiden eristämiseen, liittämiseen, niputtamiseen, tiivistämiseen ja merkitsemiseen. Eri kokojen, värien ja materiaalien vuoksi HelaTape-sähköteippi soveltuu ammattimaiseen sähköasennukseen. Sähköteipit on nopea ja luotettava apu kaapeleiden korjaukseen, liitäntäpisteiden tiivistämiseen ja väliaikaisesti asennettujen kaapeleiden varoitusmerkitsemiseen. HelaTape Flex-sarjan PVC-sähköteippi on päällystetty kutakin käyttötarkoitusta varten mukautetuilla liimalla, mikä edelleen lisää niiden sähköasennuksessa merkitseviä mekaanisia ominaisuuksia. HelaTape Power-sarjan kumiteipit soveltuvat suojaamiseen, eristämiseen ja tiivistämiseen sähköasennuksissa. Tuoteryhmään sisältyy lisäksi HelaTape Shield-sarjan häiriösuojausverkkonauha. HellermannTytonilta saat myös HelaTape Tex-sarjan, joka on matalareflektiivinen kangasteippi joka soveltuu mm. messurakenteisiin, lavasuunnitteluun ja merkintään.

HelaCon-sarjan rasialiittimet

HelaCon-sarjan rasialiittimet

HelaCon Plus Mini- ja HelaCon Lux -rasialiittimet soveltuvat ammattimaiseen sähköasennukseen. Esimerkiksi HelaCon Plus Mini-sarjan rasialiittimet soveltuvat lankamaisille (ML) ja monisäikeisille (MK) johtimille. Rasialiittimien värimerkityt etulevyt helpottavat eri napalukujen tunnistamista.  HelaCon Lux-sarjan rasialiittimet soveltuvat valaisinasennuksiin joissa lankamainen syöttöjohdin (ML) ja valaisimen hienosäikeinen johdin (MKEM) liitetään rasialiittimessä.

Cable Scout+ -kaapelinvetolaitteet

Cable Scout+ -kaapelinvetolaitteet

Cable Scout+ on monipuolinen kaapelinasennusjärjestelmä, joka helpottaa johdotuksia ja kaapelin vetoa. Laajan lisätarvikeohjelman ansiosta Cable Scout+-kaapelinvetolaite soveltuu moniin käyttökohteisiin. Lasikuituvahvisteisten taipuisien varsien ansiosta kaapeleita on helpompaa vetää vaikeapääsyisiin asennuskohteisiin, joten niiden käyttäminen säästää huomattavasti aikaa. Varret on valmistettu kestävästä lasikuituvahvisteisesta lujitemuovista.

SpotClip-alasvalojen suojakuvut

SpotClip-alasvalojen suojakuvut

Alakattoon asennetut kohdevalaisimet kehittävät niin paljon lämpöä, että eristemateriaalit saattavat ylikuumentua. HellermannTyton on kehittänyt ylikuumenemisen estämiseksi SpotClip-sarjan, joka on välikattoihin ja akustisiin levyihin asennettavien alasvalojen suojakupu. Innovatiiviset alasvalojen suojakuvut on helppo asentaa paneeleihin tai kipsilevyyn sähköasennuksen yhteydessä. Ilma pääsee vaihtumaan valaisimen ympärillä ja vaarallinen ylikuumeneminen estyy. Lisäksi upotettujen kohdevalaisimien suojakuvut voivat pidentää polttimoiden käyttöikää.

HelaTape-sähköteipit

HelaTape-sähköteipit

HellermannTytonilla on tuoteohjelmassa laaja valikoima PVC- ja kumiteippejä niputtamiseen, eristämiseen, korjaamiseen, tiivistämiseen ja merkitsemiseen. PVC-sähköteipit on soveltuvat pienjännitekäyttökohteisiin. Sarjasta löytyvät yleisimmät värit ja koot.
Itsesulautuvat kumiteipit sopivat erityisesti kaapeleiden ja jatkosten tiivistämiseen ja eristämiseen pien-, keski- ja korkeajännitekäyttökohteissa. Kangasteipit ovat erittäin vahvoja ja erinomaisia merkitsemiseen, sitomiseen ja korjaamiseen.

PVC-teipit

PVC-teipit

PVC-sähköteipit soveltuvat pienjännitekäyttökohteisiin. Sarjasta löytyvät yleisimmät värit ja koot. Ohjelmassa on myös kylmän sään PVC-sähköteipit joiden alin asennuslämpötila on -18 °C.

Kumiteipit

Kumiteipit

Itsesulautuvat kumiteipit sopivat parhaiten kaapeleiden ja jatkosten tiivistämiseen ja eristämiseen eri jännitealueilla.

Kangasteipit

Kangasteipit

Kangasteipit ovat saatavina eri väreinä ja kokoina ja ne sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niillä on korkea repäisyvastus kirjoituskelpoinen, kiiltämätön mattapinta.

HelaCon-rasialiittimet

HelaCon-rasialiittimet

Sähköjohtimien ja -laitteiden asentamisen asunnoissa on oltava myös nopeaa, helppoa, turvallista ja luotettavaa. HellermannTyton tarjoaa HelaCon-sarjan–rasialiittimet johtimien ja valaisimien liittämiseen ja kytkentään. HellermannTyton on maailmanlaajuinen asennustarvikkeiden valmistaja joka tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja sitomiseen, kiinnittämiseen, liitäntään, eristämiseen, suojaamiseen ja merkitsemiseen eri teollisuuden aloille.
Kehitämme asiakkaillemme ratkaisuja, yksilöllisiin tarpeisiin jotka vähentävät asennus- ja komponenttikustannuksia ja parantavat lopputuotteen laatua teollisuudenalasta riippumatta. 

HelaCon HCRN-avattavat rasialiittimet

HCRN-avattavat rasialiittimet

HelaCon HCRN-sarjan avattavat rasialiittimet nopeaan, helppoon ja turvalliseen johtimien kytkentään eri käyttökohteissa. Soveltuu kaikkialle sähköasennuksissa, jakorasioissa, pinta- ja uppoasennuksissa.

HelaCon Lux

rasialiittimet HelaCon lux

HelaCon Lux-sarjan rasialiittimet sopivat valaisinasennuksiin joissa lankamainen syöttöjännitejohdin (ML) ja valaisimen hienosäikeinen johdin (MKEM) liitetään.

HelaCon Plus Mini

rasialiittimet HelaCon Plus Mini

HelaCon Plus Mini Innovatiivinen kaksoisjousirakenne on erinomainen ratkaisu, kun johtimien kytkemisen halutaan olevan helppoa ja mahdollisimman turvallista. HelaCon Plus-sarjan innovatiivinen kaksoisjousirakenne mahdollistaa helpon ja turvallisen liitännän. Soveltuu lankamaisille (ML) ja monisäikeisille (MK) johtimille

Cable Scout+ -kaapelinvetolaitteet

Cable Scout+ -kaapelinvetolaitteet

Palkittu Cable Scout+ -sarja on erittäin tehokas kaapelinasennusjärjestelmä, joka vähentää asennusaikaa ja kustannuksia. Sen avulla monet asennustyöt voi suorittaa helposti ja turvallisesti.

Handy Set

Cable Scout+ -kaapelinvetolaitteet handy set

Handy Set soveltuu pieniin kaapeliasennuksiin.

Basic Set

Cable Scout+ -kaapelinvetolaitteet basic set

Basic Set soveltuu normaaliin kaapeliasennuksiin.

Deluxe Set

Cable Scout+ -kaapelinvetolaitteet deluxe set

Deluxe Set sisältää kattavan sarjan lisätarvikkeita ja soveltuu vaativiin kaapeliasennuksiin.

SpotClip-alasvalojen suojakuvut

SpotClip-alasvalojen suojakuvut

SpotClip on erityinen alasvalojen asennukseen kehitetty tuote, joka varmistaa, että alasvalon, eristysfolion ja kattoeristeen välillä on turvallinen etäisyys.

SpotClip I-alasvalojen suojakuvut

SpotClip I-alasvalojen suojakuvut

SpotClip-I on kehitetty alasvalojen asentamiseen kuiviin, laastittomiin ja akustisiin rakenteisiin.

SpotClip-II

alasvalojen suojakuvut SpotClip-II

SpotClip-II on kehitetty enintään 95 mm korkeille polttimoille. Se varmistaa turvaetäisyyden alasvalon, kosteustiiviin kalvon ja eristemateriaalin välillä.

SpotClip-III

alasvalojen suojakuvut SpotClip-III

SpotClip-III on asennustuki ulkoiselle virtalähteelle ja sen avulla alasvalon asentamiseen on enemmän tilaa.

SpotClip-Box

alasvalojen suojakuvut SpotClip-Box

SpotClip-Box varmistaa alasvalon, kosteustiiviin folion ja eristemateriaalin välisen turvaetäisyyden.

SpotClip-Kit

alasvalojen suojakuvut SpotClip-Kit

SpotClip-Kit-sarjan  tukijalkojen päässä on piikit, jotka estävät suojakuvun liikkumisen ja pyörimisen asennuksen aikana.

SpotClip-Plate

alasvalojen suojakuvut SpotClip-Plate

SpotClip-Platea voidaan käyttää yhdessä SpotClip-Kitin tai SpotClip-Capsin kanssa, tai se voi pinota toisen SpotClip-Platen tai SpotClip-Tuben avulla vaadittavan etäisyyden saavuttamiseksi.

Usein kysyttyä

Mitä sähköasennus on ja miksi se on tärkeää?

Sähköasennukseen kuuluu sähköjärjestelmien, johdotusten ja laitteiden asentaminen kaupallisiin ja teollisiin tiloihin. Ammattitaitoinen sähköasennus    on yrityksille tärkeää, sillä se varmistaa turvallisen, luotettavan ja tehokkaan sähkönsaannin liiketoiminnan tukemiseksi. Sähköasennukseen kuuluu sähköjärjestelmien, johdotusten ja laitteiden asentaminen kaupallisiin ja teollisiin tiloihin. Ammattitaitoinen sähköasennus on yrityksille tärkeää, sillä se varmistaa turvallisen, luotettavan ja tehokkaan sähkönsaannin liiketoiminnan tukemiseksi.

Mitä hyötyä sähköteipistä on sähköasennuksissa?

Sähköteippi on yleisesti käytetty asennustarvike sähköasennuksissa, ja soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten eristämiseen, johtimien ja kaapeleiden tunnistamiseen, niputtamiseen ja sidontaan, sekä väliaikaisiin korjauksiin. Ohjelmassa on myös sähköteippejä, jotka ovat ominaisuuksiltaan vedenkestäviä. Lisäksi sähköteippi on usein ominaisuuksiltaan joustava ja venyvä, joten se mukautuu helposti epäsäännöllisiin muotoihin. Sähköteippi on helppo asentaa ja poistaa, mikä tekee siitä kätevän asennustarvikkeen sähköasentajille.

Mikä on rasialiittimien tehtävä?

Rasialiittimet ovat sähköliittimiä, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan johtimien liittämistä. Sähköasentajat voivat yksinkertaisesti työntää johtimien kuoritut päät / kuoritut johtimet  rasialiittimeen ja liitos on valmis - vääntämistä tai ruuvaamista ei tarvita. Tämä on erityisen kätevää ahtaissa tiloissa ja tilapäisissä asennuksissa, jotka on ehkä purettava myöhemmin.

Miksi sähköasentajat asentavat alasvalojen suojakupuja?

Sähköasentajat voivat asentaa alasvalojen suojakupuja useista syistä, ensisijaisesti turvallisuuden ja energiatehokkuuden vuoksi. Alasvalojen suojakuvut toimivat suojina, jotka auttavat estämään eristeiden syttymistä. Suojakuvut parantavat myös alasvalojen energiatehokkuutta minimoimalla lämmöntuoton vaikutusta. Tämä on erityisen tärkeää eristettyihin kattoihin asennetuissa upotetuissa valaisimissa.

Mihin sähköasentajat käyttävät CableScout-kaapeliasennusjärjestelmää?

Sähköasentajat käyttävät kaapeliasennusjärjestelmää erilaisiin tarkoituksiin, jotka liittyvät sähkö- ja datakaapelointijärjestelmien asennukseen, huoltoon ja vianmääritykseen. Järjestelmä koostuu taipuisista varsista ja lisätarvikkeista, jotka auttavat sähköasentajia kaapeleiden vedoissa ja johdotuksessa asennuskanavien, seinien, kattojen ja muiden ahtaiden tilojen läpi.