22/04/2021

Ratkaisut jotka täyttävät vaatimuksenne

HellermannTyton on maailmanlaajuinen valmistaja joka tarjoaa korkeiden ominaisuuksien kiinnitys-, liitäntä-, johdotus-, suojaus- ja merkintäratkaisuja useille erilaisille markkinoille. Kehitämme asiakkaillemme ratkaisuja jotka täyttävät eri teollisuuden toimialojen tarpeet - käyttövaatimuksen ratkaisut, säästöt asennusajassa ja komponenttikustannuksissa sekä lopputuotteiden laadun kehitys - riippumatta millä teollisuuden toimialalla toimitte:  

pictogram Standardien yleiskatsauspictogram Aurinkoenergia toimiala

Aurinkoenergiateollisuuden tarpeisiin HellermannTyton tarjoaa laajan tuoteohjelman kaapeleiden johdotukseen ja turvallisiin asennuksiin. Toimintavarmaan ja kestävään energian tuottamiseen  HellermannTyton kehittää tuotteita jotka täyttävät aurinkoenergiajärjestelmien äärimmäiset vaatimukset kuten • Äärisääolosuhteiden kestävyys • Äärimmäinen mekaaninen rasitus • Korkea kestävyys ja käyttöikä

Lisätietoja aurinkoenegia toimialasta

pictogram Kaapeleiden asennustuotteet autoteollisuuteen

Autoteollisuus
HellermannTytonin osaavat tiimit kehittävät tuottavuutta parantavia konsepteja autoteollisuuden käyttöön. Kokeneiden suunnitteluinsinöörien maailmanlaajuinen verkosto pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotevalikoimaa, joka täyttää autoteollisuuden vaativat tarpeet, kuten • korkeat lämpötilat • raskaat käyttöolosuhteet • roiskesuojauksen

Lisätietoja autoteollisuudesta

pictogram Kaapelointimenetelmät ilmailuteollisuutta varten

Ilmailuteollisuus
Ilmailun vaatimukset kasvavat jatkuvasti, ja laaja tuotevalikoimamme niiden täyttämiseksi todistaa halustamme tehdä enemmän pienemmällä määrällä. Lähde lentoon tuotteilla, jotka on LUOTU KEVEYTTÄ VARTEN:

pictogram Kaapelimerkintä keskusvalmistuksessa

Kaapelimerkintä sähkökeskuksissa
Lisää tilaa tehokkuudelle keskusvalmistuksessa HellermannTyton-kaapelimerkintätarvikkeilla. Tuotteidemme avulla projektit etenevät tehokkaasti.

pictogram Kaapeleiden asennustuotteet kodinkoneteollisuuteen

Kodinkoneet
Oli kyse sitten yhdestä massiivisesta tilauksesta tai massiivisen tärkeästä yksittäisestä ratkaisusta, maailmanlaajuinen asiantuntijatiimimme vastaa tarpeisiisi koosta riippumatta. Lue lisää tuotteistamme – LUOTU SUURILLE JA PIENILLE.

pictogram Laivanrakennus: Sähköasennustarvikkeet

Sähköasennustarvikkeet laivanrakennukseen
Kuinka kaapeloinnin turvallisuutta ja tehokkuutta voitaisiin parantaa? Lue täältä lisää HellermannTytonin tarjoamien halogeenivapaiden sähköasennustarvikkeiden kestävyydestä. DNV-, GL-, ABS- ja BV-sertifioitu.  

Sähköasennustarvikkeet laivanrakennukseen

pictogram Maatalous- ja rakennuskoneet

Maatalous- ja rakennuskoneet
Nykyaikaiset älykkäät ratkaisumme ja kestävät tuotteemme takaavat suorituskyvyn ja joustavuuden sopeutua markkinoiden muuttuviin tarpeisiin. Tutustu korkean suorituskyvyn ratkaisuihin, jotka on LUOTU KESTÄVIKSI.

pictogram Puolustusteollisuus

Puolustuskuva
Vankat osat johdotukseen, jota käytetään äärimmäisissä olosuhteissa, kuten tärinä, UV, korkea ja erittäin alhainen lämpötila, tulipalo, kemikaalit ja suolavesi. HellermannTyton-tuotteet vastaavat sähköalan insinöörien ja teknikoiden tarpeita puolustusteollisuudessa.

Kaapelinhallintaratkaisut puolustussovelluksiin

pictogram Rautatieteollisuus

Rautatieteollisuus
Rautatieteollisuus: luota maailmanlaajuiseen kumppaniin. Tarjoamme neuvokkaita ratkaisuja. Täysin sertifioitu. Turvallisuuden takaamiseksi.

pictogram Tuulienergia toimiala

HellermannTyton tuotteet tuulienergia toimialalle ovat optimaalisia ja kestäviä ja suojaavat kylmältä, kosteudelta sekä lialta. Luotettava toiminta edellyttää tuotteilta korkeinta laatua liittyen niiden • UV-säteilyn kestoon • Käyttöön ja kestävyyteen äärilämpötiloissa • Paloturvallisuuteen ja tärinän kestoon

Lisätietoja tuulienegia toimialasta

pictogram Kiinnitysratkaisut kemianteollisuuden käyttökohteisiin

Kiinnitysratkaisut kemianteollisuuden käyttökohteisiin
HellermannTyton tarjoaa innovatiivisia tuoteratkaisuja kemianteollisuudelle: • Erinomainen kemikaalien ja lämpötilan kestävyys • Erittäin luotettava kiinnitys • Helppo asentaa myös vaikeissa käyttöolosuhteissa

Lisätietoja kemianteollisuudesta

Odotamme yhteydenottoasi!


Update: 17/04/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.138.2) | Update: 17/04/2021