24/10/2021

Nippusideankkurit (johdinsideankkurit) tarrakiinnityksellä

Taipuisat ja luotettavat nippusideankkurit (johdinsideankkurit) tarrakiinnityksellä

Taipuisat nippusideankkurit kaareville ja kulmissa oleville pinnoille: FlexTack-sarja

Nippusideankkurit tarrakiinnityksellä FlexTack-sarja

Innovatiivinen FlexTack-nippusideankkuri tarrakiinnityksellä on kehitetty äärimmäistä kaapelien joustavuutta silmällä pitäen.

Taipuisa nippusideankkuri soveltuu useille korkean tai alhaisen pintaenergian pinnoille kuten:

 • lasi
 • metallit (mukaan lukien maalatut, lakatut tai jauhemaalatut pinnat)
 • muovit, kuten polypropeeni ja polyeteeni.

FlexTack tarjoaa luotettavan kiinnitysratkaisun silloin, kun ruuvien tai pulttien käyttö on mahdotonta. Taipuisa nippusideankkuri (johdinsideankkuri)

 • vähentää rajoituksia suunnittelussa
 • tarjoaa tasaisen rastuksen jakautumisen
 • mahdollistaa painon keventämiseen ja prosessin optimointiin.
   

 

Kiinnitysratkaisu lähes kaikille pinnoille

FlexTack-nippusideankkurin ainutlaatuinen rakenne yhdessä erityisen akrylaattiliiman kanssa tekee ammattimaisesta kaapelienhallinnasta helppoa myös alhaisen pintaenergian pinnoilla.
Nippusideankkurin asentaminen on yksinkertaista. Irroita suojakalvo. Aseta tarrakiinnitteinen nippusideankkuri pinnalle, ja paina sitä pintaa vasten voimakkaasti usean sekunnin ajan luotettavan liitoksen saavuttamiseksi. Nippusideankkurin erikoisakrylaattiliimalla on erinomainen välitön tarttuvuus.

Yleiskäyttöisen tarrakiinnitteisen nippusideankkurin edut

FlexTack on valmistettu lämpöstabiloidusta 6.6-polyamidista (PA66HS), ja se sopii kaikkeen käyttöön käyttölämpötilojen -40...+105 °C rajoissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun tarrakiinnitettävän ankkurin voi kiinnittää luotettavasti kiinnityspintaan, käyttökohteisiin joissa on laaja käyttölämpötila-alue.

Enää ei ole merkitystä sillä, onko kiinnityspinta tasainen, kovera, kupera tai kulmassa. Tarrakiinnitettävä FlexTack-nippusideankkuri FMB4APT-I (mitat 28 x 28 x 6,3 mm, saatavana mustana tai valkoisena) on kaiken kattava valinta useille eri sovelluksille. Se säästää aikaa ja vähentää käytettävien osien määrää sekä voi auttaa asentajia komponenttien painon keventämisessä.

Ihanteellinen kiinnitysratkaisu ilman kiinnitysreikiä: SolidTack-sarja

MB- ja FKH-nippusideankkurit (johdinsideankkurit)

Tarrakiinnitteiset nippusideankkurit ovat osoittaneet arvonsa usean vuoden aikana ja useilla aloilla erityisesti tilanteissa, joissa kaapelien reitittäminen tavanomaisilla kiinnitysratkaisuilla ei ole ollut mahdollista.
SolidTack on ihanteellinen kiinnitysratkaisu silloin, kun seuraavat toimenpiteet eivät ole mahdollisia

 •  kiinnitysreikien poraaminen
 •  reunakiinnikkeen käyttö
 •  hitsauspultin kiinnittäminen
 •  tai silloin, kun näiden käyttö on yksinkertaisesti liian aikaa vievää tai kallista.

Ne kiinnittyvät luotettavasti myös alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten PP, PE, metalli, lakka tai maali, ja soveltuvat laajaan valikoimaan koteloita tai käytettäviksi koneissa ja ajoneuvoissa.

Tarrakiinnitteinen SolidTack-nippusideankkuri soveltuu tasaisille pinnoille useilla eri teollisuudenaloilla. MB-kiinnitysalustoja on saatavana neljää eri kokoa.

FKH-sarjamme on suunniteltu erityisesti litteiden nauhakaapelien kiinnittämiseen ja soveltuu tietokonejärjestelmiin, ajanviete- ja pelikoneisiin sekä kodinkoneisiin.


nippusideankkurit nippusideankkurit


SolidTack-sarjan Q-kiinnikkeet: jopa 25 %:n ajansäästöpotentiaali

SolidTack-sarjan Q-kiinnikkeet

Q-kiinnikkeiden avulla voit säästää käsittelyajoissa ja saavuttaa painonkevennystavoitteesi.

Edut:

Nopea: tarrakiinnitteisten Q-kiinnikkeiden kanssa et tarvitse kaksikomponenttiliimoja tai pitkiä kovettumisaikoja.
Yhdessä ainutlaatuisten Q-johdinsiteiden kanssa asentajat voivat hyötyä jopa 25 % ajansäästöpotentiaalista.

Yksinkertainen: Q-kiinnikkeet on varustettu Q-siteiden 4-tiekiinnityksellä. Asentaminen on vaivatonta. Q-kiinnike pitää Q-sidettä paikallaan jopa pystyasennossa, jolloin asentajalla on vapaat kädet kaapelien asentamiseen ennen siteen sulkemista. Lisäksi Q-side voidaan esilukita niputettaessa kaapeleita tilapäisesti asennuksen aikana.

Tehokas: yhdessä erityisen SolidTack-liiman kanssa nippusideankkureita voidaan käyttää alhaisen pintaenergian pinnoilla, joihin tavanomaiset liimat eivät kiinnity kunnolla. Homogeenisella akrylaattiliimalla on hyvä alkutarttuvuus.

Vakiomalliset tarrakiinnitteiset nippusideankkurit

Vakiomallisissa tarrakiinnitettävissä HellermannTytonin nippusideankkureissa on käytetty synteettistä kumia ja tavanomaista akryylipohjaista liimaa. Ne sopivat käyttökohteisiin, joissa erittäin lujien tarrakiinnitteisten nippusideankkureiden, kuten SolidTack- ja FlexTack-tuotteiden, käyttö ei ole välttämätöntä.

MB- ja TY-sarjat: nopea ja helppo kiinnitys

MB- ja TY-sarjat: nopea ja helppo kiinnitys

Tarrakiinnitteisiä MB- ja TY-nippusideankkureita käytetään kaapelien helppoon ohjaukseen ja niputukseen kaapelien erilaisiin halkaisijoihin sopivien nippusiteiden kanssa. Ankkurit on helppo kiinnittää ilman ruuveja, niittejä tai pultinreikien poraamista. Kun odotettavissa on suurempi kuormitus, suosittelemme lisäkiinnitystä ruuveilla tai käyttämään SolidTack-sarjamme tuotteita.

TY-sarjan kiinnikkeet ovat pienempiä kuin MB-sarjan vastaavat, ja ne on varustettu 2-tiekiinnityksellä 4-tiekiinnityksen sijaan. MB- ja TY-ankkurit soveltuvat kiinnityksiin, joissa ruuvien, mutterien, pulttien tai porausten käyttäminen on hankalaa tai se ei ole ensisijainen vaihtoehto.

Vakiomalliset Q-ankkurit: yksinkertaisesti parempi ratkaisu

Vakiomalliset Q-ankkurit: yksinkertaisesti parempi ratkaisu

Vakiomallisissa Q-ankkureissa käytetään synteettistä kumiliimaa, ja ne pitävät Q-siteet varmasti paikoillaan. Lukkomekanismi helpottaa esiasennusta ja varmistaa, etteivät nippusiteet luiskahda paikaltaan pystysuorassa kiinnityskohteessa. Vakiomallin Q-ankkurissa on 4-tiekiinnitys nippusiteille, ja se on satavana myös liimattomana, ruuvattavana versiona.

Tarrakiinnikkeet

Ruuvikiinnitysmenetelmään verrattuna tarrakiinnikkeet tarjoavat enemmän vapautta reititykseen ja vähentävät korroosion riskiä. HellermannTytonin FKH-, RA-, RB- ja SAC-sarjan kiinnikkeet sopivat erinomaisesti työkaluttomaan asennukseen. Kaikki nippusidekiinnikkeet voidaan avata ja käyttää uudelleen kaapeleita vaihdettaessa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

FKH-sarja: lattakaapelikiinnike

FKH-kiinnikkeet on suunniteltu tietoliikennetekniikan sovelluksissa tai viihde-elektroniikassa yleisesti käytettyjen litteiden nauhakaapelien kiinnittämiseen tai anturien liittämiseen. Koska asennukset ovat yksilöllisiä, FKH-kiinnikkeitä on saatavana eri kokoisina ja toimitukseen voidaan valita tarrakiinnitteiset tai ruuvikiinnitys versiot.

RA-, RB- ja SAC-sarjat: liimaa, liitä ja kiinnitä


RA-, RB- ja SAC-sarjan kiinnikkeet eivät vaadi erillistä nippusidettä, mikä auttaa vähentämään kokonaiskustannuksia ja säästää asennusaikaa. Niitä voidaan käyttää itsenäisinä kiinnitysratkaisuina erityyppisten nippujen ohjauksessa.

Johdot, kaapelit, letkut tai putket – RA- ja RB-sarjojemme avulla voit kiinnittää ne kaikki. Nämä yksiosaiset tarrakiinnikkeet sopivat halkaisijaltaan erikokoisille nipuille. Ne on helppo asentaa puhdistetulle ja kuivatulle, tasaiselle pinnalle. SAC-sarjan metallinen kieli voidaan taivuttaa sopimaan halkaisijaltaan erikokoisille nipuille.

Ne soveltuvat yleisesti ajoneuvo- ja kodinkoneteollisuuteen.


RA-, RB- ja SAC-sarjat: liimaa, liitä ja kiinnitä RA-, RB- ja SAC-sarjat: liimaa, liitä ja kiinnitä

Tarrakiinnitteisten asennusalustojen tiedot ja asennusohjeet


HellermannTyton käyttää eri perusliimalaatuja: Akrylaatti ja synteettinen kumiliima. Liimat eroavat toisistaan käyttölämpötila-alueeltaan ja tartuntaominaisuuksiltaan. Synteettisellä kumiliimalla on hyvä välitön tarttuvuus, joka tarkoittaa, että tuote on käyttövalmis lyhyen ajan sisällä.
Akrylaattiliimalla on huonompi välitön tarttuvuus, joten on suositeltavaa odottaa kunnes liima on kuivunut kunnolla ennen kuin tuote otetaan käyttöön ja sitä kuormitetaan. Akrylaattiliimalla on parempi lopullinen tartuntaominaisuus kuin synteettisellä kumiliimalla.
Modifioidulla erikoisakrylaattiliimalla on erinomainen välitön tarttuvuus.


Johdinsidetarra-ankkureiden ja tarrakiinnikkeiden asennusohjeet Johdinsidetarra-ankkureiden ja tarrakiinnikkeiden asennusohjeet

Tarrakiinnitteisten nippusideankkurien asennusohje


Tarrakiinnitteisten nippusideankkurien asennusohje Tarrakiinnitteisten nippusideankkurien asennusohje


 1. Pinnan pitää olla kuiva, pölytön ja rasvaton sekä muuten puhdas. Jos käytetään muita puhdistusaineita on
  varmistettava että ne eivät vahingoita liimattavaa pintaa eivätkä jätä mitään jäämiä. Puhdistuksen jälkeen pinnan on annettava kuivua.
   
 2. Poista tuotteensuojakalvo koskematta liimapintaan.
   
 3. Paina tuotetta pintaa vasten usean sekunnin ajan.
   
 4. Riippuen liiman laadusta, odota useita minuutteja (synteettinen kumi) tai tunteja (akrylaatti), jotta liima saavuttaa parhaan
  tartuntaominaisuuden. Modifioidulla erikoisakrylaattiliimalla on erinomainen välitön tarttuvuus.

Tarrakiinnitteisten ankkurien ja muutetun akrylaatin edut (SolidTack/FlexTack)

 • Välittömät tartuntaominaisuudet
 • Korkea maksimikäyttölämpötila
 • Tarrakiinnitys soveltuu käyttökohteisiin joissa ei voida tai haluta
  käyttää porattuja reikiä
 • Vähentää korroosioriskiä koska porattuja reikiä ei tarvita
 • Nopeampi asennus kuin ruuvikiinnitysankkurilla
 • Erityisesti suunniteltu matalan pintajännityksen omaaville pinnoille,
  esim. PP, PE tai lakatut ja maalatut pinnat

Liimaliitosten kuormitustyypit


Liimapintaan mahdollisesti kohdistuvia rasituksia Liimapintaan mahdollisesti kohdistuvia rasituksia


1. Leikkausvoima: Voimat vetävät liimapintoja vastakkaisiin suuntiin.

2. Vetovoima: Voimat vetävät liimapintoja vastakkaisiin suuntiin pystysuoraan.

3. Halkeamisvastus :Voimat vetävät liimapintoja epätasaisesti eri puolilta.

4. Kuorintavoima :Voima vaikuttaa pintaan pienellä alueella ja kuorii liimapintaa samalla heikentäen sitä.

Muut nippusideankkurit (johdinsideankkurit)

Tarrakiinnitteisten nippusideankkurien lisäksi HellermannTyton tarjoaa laajan valikoiman muita nippusideankkureita, kuten:

Odotamme yhteydenottoasi!


Update: 16/10/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.156) | Update: 16/10/2021