10/08/2022
pictogram

Aurinkovoimalat: Tehokkuutta
HellermannTyton-sähköasennustarvikkeilla

Tavoitteemme on saada aurinkovoimalasi menestymään.
Rahaa säästyy, kun huoltokustannukset pienenevät

Yksinkertaisesti sanottuna työmme on tehdä sinulle voittoa kestävällä tavalla. Keskitymme aurinkovoimaloihin soveltuviin kaapelihallinta tarvikkeisiin – omalla tyylillämme. Olemme asiantuntijoita siinä, miten aurinkovoimaloiden kaapeloinnit hoidetaan fiksusti ja kestävästi. Sinun etusi: huomattavasti pienentyneet huoltokustannukset. Työmme auttaa varmistamaan, että aurinkovoima on täysin kilpailukykyinen tuote, jota on mahdollista myydä ja siirtää luotettavasti.

Aurinkovoima on vahvuutemme. Etsitpä sitten käyttökohteeseen soveltuvia nippusiteitä, monipuolisia merkintätarvikkeita ja -järjestelmiä tai johdotuskouruja, me olemme luotettava kumppani.

 

 

HellermannTyton INSIDE
Kurkista kulisseihin

Vilkaise, mitä HellermannTytonin kulisseissa tapahtuu.  Kameramiehemme on kuvannut materiaalia havainnollistaakseen asiakkaillemme sitä, mikä inspiroi meitä työssämme päivästä ja vuodesta toiseen.

 

 

 

 

 

 

 

Kestävyys kannattaa

Menestykseen ei mielestämme ole helppoa reittiä. Tässä tapauksessa kompastuskiviä on kuitenkin poikkeuksellisen vähän. Kun valitsemme materiaaleja ja räätälöimme kaapelihallinta tarvikkeidemme valmistusta uusiutuvan energian tuotantosektorin tarpeiden mukaan, yksi tavoite on ylitse muiden: kestävyys. Lopputuloksena kunnossapitokustannukset – ja sitä kautta myös käyttökustannukset – pysyvät minimissä samalla kun aurinkovoimalan toimintavarmuus paranee.
 
Korkealaatuiset tuotteemme on siis suunniteltu vauhdittamaan kaupallista menestystä.

 

Helppo asentaa aurinkopaneeleihin: EdgeClip-tuotteet

Johdotuskourujen asennuksessa voidaan säästää kustannuksista, kun kiinnitys on nopeaa ja suoraviivaista ja kun siihen ei tarvita työkaluja. EdgeClip -sarjan reunakiinnitysankkurit ovat helppo kiinnittää paneelin reunaan. Suorituskykyinen, kaksoiskarkaistu jousiteräs kestää aa luotettavasti voimakkaitakin vetovoimia. EdgeClip- sarjamme on suunniteltu kiinnitettäväksi 1,0 – 6,0 mm:n paneelin reunoihin. Toimitettuna yhdessä Q- ja T OS-sarjan nippusiteiden kanssa se on nopea asentaa ja luotettava kiinnitysratkaisu aurinkovoimaloihin.

 

Varma tapa säästää rahaa: EdgeClip MSC2

Se pysyy paikallaan niin tiukasti, ettei kiinnitysreikiä tarvitse porata: EdgeClip MSC2, on kaapelikiinnike, joka tekee jopa johdinsiteistä tarpeettomia.

 

EdgeClip kaapelien kiinnitykseen aurinkopaneelien reunoihinKorroosion kestävä ruostumaton teräs (SS304) ja hienostunut rakenne takaavat kestävän kiinnityksen myös aavikoilla tai suolapitoisessa käyttöympäristössä. Rakenteen sileiden sisäpintojen ansiosta se on nopea asentaa käsin ilman työkaluja vahingoittamatta kaapeleita.

EdgeClip MSC2 -kaapelikiinnike on kehitetty erityisesti aurinkovoimaloihin. Sen avulla kaksi kaapelia voidaan johdottaa aurinkopaneelissa luotettavasti rinnakkain.

 

 

Q-sarjan-johdinsiteillä jopa 25 % lyhyemmät asennusajat

Q-sarjan johdinsiteet sopivat ihanteellisesti aurinkovoimaloihinTehokkaat ratkaisut ovat myös järkeviä. Aika on rahaa etenkin, kun on kyse aurinkopaneeleiden asennuksesta. Q-sarjan johdinsiteiden lukko-osan rakenne on avoin, joten nippusiteet on helppo asentaa nopeasti ja tehokkaasti.

Innovatiivisen rakenteen ansiosta kaksi työvaihetta putoaa kokonaan pois. Lisäksi nippuside on valmistettu UV-säteilyn kestävästä polyamidista. Näistä syistä kaapelihallinta tarvikkeemme ovat alusta saakka kannattava ja pitkään kestävä hankinta.

 

 

Tehty ääriolosuhteisiin: ruostumattomasta- ja haponkestävästä teräksestä valmistetut MBT-sarjan siteet

Johdinsiteet ruostumattomasta teräksestä aurinkovoimaloihinAurinkovoimaa tuotetaan usein ankarissa ympäristöissä, kuten aavikoilla.  Aurinkokennot ja niiden kaapelit altistuvat jatkuvasti erittäin voimakkaalle UV-säteilylle. Siksi MBT-sarjan johdinsiteet ovatkin korvaamaton ratkaisu.

Käyttämämme ruostumaton ja haponkestäväteräs kestää korkeimpiakin käyttölämpötiloja ja suurta altistusta auringonvalolle. MBT-sarja kestää kemikaalien vaikutuksia ja on erittäin nopea asentaa, mikä lisää aurinkovoimaloiden tehokkuutta.

 

 

 

Pitkään kestävät merkinnät: M-BOSS Compact

Ovatko aurinkopaneelisi säiden armoilla ympäri vuorokauden? Vastaus kysymykseen on itsestään selvä, joten olemme kehittäneet ratkaisun, jonka ansiosta sään ja ilmaston haalistamat kaapelin merkintälevyt ja -profiilit ovat historiaa.

 

Kestäviä merkintöjä säässä kuin säässäM-BOSS Compact -kohokuviointikirjoitinjärjestelmällä luodaan ja tulostetaan haponkestävät teräsmerkintälevyt (SS316) nopeasti ja luotettavasti. Järjestelmä on nimensä mukaisesti hyvin pienikokoinen. Silti se on osoittautunut tehokkaaksi apuvälineeksi offshore-teollisuudessa. Luotettava laatu soveltuu erinomaisesti myös aurinkovoimaloihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

HellermannTyton-tuotteissa
juuri oikeanlaista kemiaa

 

Kustannussyistä galvanoidusta teräksestä tuli alumiinin korvaaja aurinkovoimaloiden rakennusmateriaalina. Me taas ryhdyimme kehittämään uusia ratkaisuja. Rannikkoalueiden ilmassa oleva kloridi reagoi sinkin ja veden kanssa. Tämän kemiallisen reaktion tuloksena syntyy eräänlainen liuotin, joka vaikuttaa haitallisesti tavalliseen polyamidi materiaaliin. Kunnossapitokustannukset nousevat väistämättä.


Onneksi ohjelmastamme löytyy luotettava ratkaisu tähänkin pulmaan: Robusto. Tämän sarjan nippusiteet kestävät erittäin hyvin kemikaaleja ja UV-säteilyä ja edustavat siten tunnettua HellermannTyton-laatua. Kaapelihallinta tarvikkeidemme korkea laatu ja kestävyys lisäävät tehokkuutta.

 

HellermannTyton-sähköasennustarvikkeisiin voi luottaa myös voimakkaalle UV-säteilylle alttiissa oloissa

HellermannTyton selvittää asiat
toimimalla systemaattisesti

Yhdysvalloissa kaikissa sähköasennuksissa on noudatettava NEC-standardia (National Electrical Code). Tässä standardissa määritetään, miten käyttöjännitteet, kaapelointi, sulakkeet ja pistorasiat kytketään ja asennetaan. Standardia sovelletaan eri tavoin eri osavaltioissa ja kunnissa. Kaikkien standardin edellyttämien tietojen on tietenkin mahduttava myös etikettiin. NEC-standardi julkaistiin ensi kerran vuonna 1897, ja sitä päivitetään vuosittain.
 
On selvää, että tämä monimutkainen järjestelmä aiheuttaa yrityksille paljon sekaannuksia ja virheitä – kustannuksista puhumattakaan. NEC tarkoittaa melkoisia kustannuksia aurinkosähköalalla, jolla uudet, monimutkaiset aurinkovoimalat ovat päivittäinen ilmiö. Yhdysvaltalaiset kollegamme ovat joutuneet kamppailemaan tämän ongelman kanssa jatkuvasti. Lopulta HellermannTyton kehitti aurinkovoimaloiden asennuksiin sopivan merkintäsarjan, joka on yksinkertainen ja systemaattinen ratkaisu monimutkaiseen tilanteeseen. Kehittämämme käyttövalmis merkintäjärjestelmä on siitä nerokas, että se täyttää kaikki NEC-standardin vaatimukset aurinkoenergiateollisuudessa  (USA:n markkinoiden esite).


 Työvoimakustannusten alentaminen onnistuu mielestämme vain, jos työntekijöillä on käytössään oikeanlaiset työkalut. Tyypillistä HellermannTyton-laatua.

 

 

 

Aurinkoenergian kysyntä maailmalla kasvaa.
Pysy siis kartalla innovaatioista

Aurinkoenergiasta saatu sähköteho on kaksinkertaistunut maailmanlaajuisesti vuoteen 2010 verrattuna. Vuosittainen kasvu maailmanmarkkinoilla on 15 prosenttia. HellermannTyton tarkkailee trendejä ja tiedottaa innovaatioista. Älä sinäkään putoa kelkasta.

 

Pitkäaikainen aurinkovoimala kestää UV-säteilyä

Energian hinta – aurinkovoimalat

Aurinkovoimaloihin soveltuvat UV-säteilyn kestävät nippusiteemme on testattu aurinkoenergiaan erikoistuneessa Fraunhofer-instituutissa (ISE) tiukimmissa testi olosuhteissa.

Lue lisää englanninkielisestä blogistamme.

 

 

 

 

 

Uusi innovaatio: GalvaLock PA11 aurinkopaneeleihin, joissa on galvanoidut kehykset

Suolapitoinen ilma aiheuttaa galvanoituihin pintoihin kemiallisia reaktioita. Siksi tavalliset nippusiteet eivät sovellu ja katkeavat nopeasti. Tehokkuudessa onkin kyse kestävyydestä. HellermannTyton pystyy vastaamaan siihenkin haasteeseen.

Lue lisää englanninkielisestä blogistamme.

 


Update: 06/08/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.181) | Update: 06/08/2022 | Tietosuoja-asetukset