14/04/2024
Aurinkoenergiaesite (Englannin kielinen)
Opas  

Aurinkoenergiaesite (Englannin kielinen)

Kattava valikoima innovatiivisia tuotteita, jotka on suunniteltu aurinkopaneeliasennuksiin.

Esite sisältää:

  • Löydä keinoja pienentää aurinkovoimalasi toimintakuluja
  • Kattava opas ohjelmamme johdinsiteistä ja kaapelinkiinnikkeistä, eristystuotteista, kaapelinsuojausjärjestelmistä ja tunnusmerkinnöistä aurinkovoimaloihin
  • Yksityiskohtaista opastusta erilaisiin ympäristöolosuhteisiin soveltuvien materiaalien valintaan sekä Fraunhofer ISE -testien tulokset muovisille johdinsiteille.

Lataa

Mitä apua tästä esitteestä on?

HellermannTyton-tuotteet on suunniteltu kestämään aurinkopaneeliasennusten vaatimukset rankoissa ympäristöolosuhteissa. Esitteestämme saat kattavan yleiskattauksen tuotteista, jotka kestävät asennuksesi koko käyttöiän ajan ja optimoivat toimintakuluja.
Olipa kyse kemikaalien kestosta, UV-säteilystä, kosteudesta kelluvissa ja maatalouden aurinkosähköjärjestelmissä tai lämmön vaikutuksesta syntyneestä liikkeestä tai itsesuuntautuvista paneeleista, meillä on sinulle oikea ratkaisu. Esitteen eri osiossa on asiantuntevia ohjeita materiaaleihin, ilmasto-olosuhteisiin ja tuotteiden rakenteeseen liittyen. Tietoa löytyy myös Fraunhofer ISE:n eri muoveista valmistetuille johdinsiteille suorittamien testien tuloksista. Tämä on ensimmäinen vaihe aurinkopaneeliasennuksen toimintakulujen optimoinnissa.
Haluatko tietää enemmän? Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoa aurinkopaneeliasennuksiin sopivista ratkaisuistamme. Asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan.
Meillä on runsaasti informatiivista aineistoa, josta on apua aurinkovoimalan toimintakulujen optimoinnissa ja oikeiden sähköasennustarvikeratkaisujen valinnassa.
Rekisteröidy henkilökohtaiselle HellermannTyton-tilille, niin pääset tutkimaan kaikkea saatavana olevaa sisältöä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Haluatko lisätietoa?
Asiantuntijamme auttavat, neuvovat ja vastaavat kaikenlaisiin kysymyksiin aina mielellään.

OTA YHTEYTTÄ