27/05/2024

Kestävä kehitys HellermannTytonilla

Positiivisten erojen aikaansaaminen


HellermannTytonin kestävän kehityksen strategia HellermannTytonin kestävän kehityksen strategia


Kestävä kehitys on olennainen osa toimintastrategiaamme , ja olemme sitoutuneet vaikuttamaan myönteisesti siihen, että kaikkien tulevaisuus on parempi.

Johtavana maailmanlaajuisena kaapelinhallintaratkaisujen valmistajana ja toimittajana asiakkaat kaikilla toimialoilla luottavat siihen, että toimitamme kestäviä laatutuotteita. Otamme tämän vastuun vakavasti ja olemme sitoutuneet vähentämään hiilijalanjälkeämme ja jätteitämme.

Intohimomme kestävään kehitykseen juontaa juurensa perinnöstämme tarjota asiakkaillemme painoltaan kevyitä ja tehokkaita tuoteratkaisuja.

Kestävämmän tulevaisuuden saavuttaminen edellyttää jatkuvaa innovointia, jota motivoituneet ihmiset ohjaavat. Siksi uskomme vakaasti, että kasvumahdollisuuksien tarjoaminen, osallistuminen  ja työntekijöiden sitoutuminen on olennaisen tärkeää strategiamme onnistumisen kannalta.

  

Konsernin pääjohtajan Andrew Leylandin muistio

HellermannTyton-konsernin pääjohtaja Andrew Leyland

"HellermannTytonilla näemme kestävän kehityksen mahdollisuutena vaikuttaa myönteisesti ja samalla kasvattaa liiketoimintaamme.Ymmärrämme, että on tärkeää minimoida toimintamme vaikutus ilmastoon ja auttaa siten asiakkaitamme heidän kestävän kehityksen tavoitteissa.

Ymmärrämme, että jokainen panos päästöjen vähentämiseen painonpudotuksen ja pienemmän energiankulutuksen avulla on tärkeä, samoin kuin uudelleenkäytön suunnittelu ja tuotteidemme ja pakkaustemme kierrätettävyyden parantaminen niiden käytön päätyttyä."

  

Strategia ja tavoitteet

Yhteenveto strategiasta ja tavoitteista

HellermannTyton on sitoutunut vähentämään liiketoiminnan, tuotteiden ja palveluiden aiheuttamia päästöjä ja tukemaan aktiivisesti asiakkaiden kestävän kehityksen tavoitteita.

Koko liiketoimintaan sisältyvässä kestävän kehityksen strategiassa, jonka tavoitteena on hiilineutraalius, keskitytään aloitteisiin neljällä osa-alueella: Ihmiset, planeetta, tuotteet ja hallinto.

  

Polkumme kohti kestävämpää kehitystä

HellermannTyton pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset ja kannustamaan työntekijöitä ja asiakkaita tekemään myönteisiä muutoksia kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Tutustu kestävän kehityksen painopistealueidemme erityistavoitteisiin ja toimiin klikkaamalla alla olevia osioita.

Lisätietoja kestävästä kehityksestä

Ota meihin yhteyttä tästä linkistä kestävää kehitystä ja hallintoa koskevissa kysymyksissäsi. Varmistamme, että asianmukainen henkilö yrityksessämme vastaa sinulle tarvitsemasi tiedot mahdollisimman pian. Odotamme  yhteydenottoanne.