26/01/2021

Digitaaliset palvelumme - kehitetty helpottamaan toimintaasiTervetuloa vuoteen 2021. Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet! Tervetuloa vuoteen 2021. Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet!


Me HellermannTytonilla tutkimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Esimerkiksi uusia tuoteratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintasi tehokkuutta. Työskentelemme myös jatkuvasti uusien digitaalisten online-ratkaisujen parissa - tavoitellaksemme parasta mahdollista asiakaskokemusta verkkosivustollamme. Viime kuukausina olemme käynnistäneet verkkosivustollamme toimintoja, jotka auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet ja toimimaan kanssamme digitaalisesti missä tahansa, missä tarvitset kaapelihallinnan tukea ja asiantuntemusta. Lepääminen ei ole meille vaihtoehto - seuraavat innovaatiot ovat jo työn alla.

 

Lue lisää ja tutustu verkkosivustotoimintoihin, joista hyödyt välittömästi.

 

Suosikkituotteesi yhdellä silmäyksellä

Change image

Intuitiivinen hakutoiminto verkkosivuillamme olevista tuotteista on ollut mahdollista jo jonkin aikaa. Mutta mitä tapahtuu, kun olet löytänyt sopivan ratkaisun? Henkilökohtaisen tuotelistan avulla suosikkituotteesi on helppo tallentaa yhdellä klikkauksella. Rekisteröidy yrityksemme käyttäjätilille, niin voit lisätä haluamasi tuotteet tuotelistallesi.

Onko sinulla jo HellermannTyton-käyttäjätili? Kun olet kirjautunut käyttäjätilille sisään, hyödyt seuraavista lisätoiminnoista:

  • Tuotelistan lataus Excel-tiedostona
  • Tuotetietojen lataus PDF-tiedostona
  • Tuotelistan tallennus myöhempiä vierailuja varten

 

Mitä odotat?

Aloita lisäämään tuotteita henkilökohtaiselle tuotelistallesi yksinkertaisesti klikkaamalla tuotteen vieressä olevaa kuvaketta.

 

Yksi käyttäjätili, monia etuja

Change image later

HellermannTyton-käyttäjätilin käyttäjänä hyödyt eri tavoilla. Voit esimerkiksi käyttää erikoistuneita verkkoportaaleja (Automotive, Autotool CPK, TagPrint Pro), ladata yksinoikeudellista sisältöä ja käyttää kaikkia tuotelistatoimintoja. Olemme parhaillaan kehittämässä muita digitaalisia ratkaisuja, jotka ovat suunniteltu tekemään vuorovaikutuksesta mahdollisimman merkityksellistä.

 

 

Rekisteröityminen on ilmaista ja vie vain hetken ajastasi.

 

Oikean tuotteen hankinta

Change image later

Suuri määrä tuotteitamme on saatavana sähkötukkuliikkeiltä ja jakelijoilta. Hakutoiminnan avulla löydät yhteystiedot mistä voit ostaa tuotteitamme verkossa, tai etsi, mitkä alueesi jakelijat myyvät HellermannTyton-tuotteita. Kokeile verkkosivumme jakelija hakutoiminnan avulla.

Tietenkin, jos verkkopalvelumme eivät vastaa kaikkiin kysymyksiisi, paikallinen henkilökuntamme on käytettävissäsi ja auttaa sinua löytämään oikeat tuoteratkaisut -  Ota meihin yhteyttä täällä linkillä.

Oletko sähkötukkuliikkeen asiakas?Stay in touch with us!

Lisätietoja ja lisää esimerkkejä digitaalisista palveluistamme, kuten aiheista "EDI" ja "Interaktiiviset tuoteluettelot", tässä verkkosivumme linkissä.

Odotamme yhteydenottoasi!


Update: 23/01/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.128.1) | Update: 23/01/2021