31/03/2023

2-osainen reunakiinnitysankkuri

Esiasennettu johdinside ja reunakiinnitysankkuri soveltuu erityisesti sellaisiin asennuspaikkoihin, joihin ei voi tehdä kiinnitysreikiä tai joissa ei voi käyttää liimaa.

Esiasennettu johdinside ja EdgeClip- sarjan reunakiinnitysankkuri sopivat täydellisesti aurinkopaneeliasennuksiin, joissa liimat eivät pidä käyttölämpötilan vuoksi, tai kun asennuspaikkaan ei voi porata kiinnitysreikiä. Johdinsiteet ovat saatavana sidenauhan sisä- tai ulkopuolisella hammastuksella, ja metallikiinnikkeen vetolujuus on hyvä. Eri versioita käyttämällä on mahdollista tehdä rinnakkaisia asennuksia tai 90 asteen asennus profiilin reunaan.

"Olemme käyttäneet näitä käteviä kaksiosaisia kiinnitysratkaisuja jo pitkään. Niillä kaapelit on helppo kiinnittää luotettavasti aurinkopaneeleihin. Kokoaminen on helppoa, eli aikaa säästyy, ja johdinsiteet kestävät vuosikausia. Me olemme todella tyytyväisiä näiden tuotteiden laatuun."
Sven Klosse

Maantieteilijä (osto ja logistiikka), Bejulo GmbH

Metallinen MSC2-kaapelikiinnike reunakiinnityksellä

Helppo asentaa ilman työkaluja – korkea vetovoima ja soveltuu ääriolosuhteisiin.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaapelikiinnike reunakiinnityksellä on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi asentaa. Se on muotoiltu niin, että eri kokoiset kaapelit ja johtimet pysyvät sen avulla paikallaan, ja se sopii asennettavaksi eri paksuisiin paneelien ja profiilien reunaan.

"Olen nähnyt monenlaisia tilanteita, joissa kaapelit ja johdot eivät ole olleet turvallisia, koska kiinnikkeet eivät kestä äärimmäistä altistumista auringolle. Tämä metallinen kaapelikiinnike on siitä hyvä, että se kestää kaikissa tilanteissa – myös todella kovissa oloissa."
Frank Wedler

Strategisen hankinnan päällikkö, BELECTRIC GmbH

Johdinside PA11-materiaalista

Erinomainen silmukan vetolujuus ja suorituskyky takaavat, että sidontaa pysyy luotettavana myös kovemmissakin UV-säteilyoloissa.

Tämän johdinsiteen valmistusmateriaali on polyamidi 11 (PA11), jossa hyvät silmukan vetolujuusominaisuudet on saatu aikaan kestävällä tavalla. PA1-materiaali on valmistettu uusiutuvasta risiiniöljystä. PA11-materiaalin kestävyys tekee tästä muovisesta johdinsiteesta monenlaisiin aurinkopaneeliasennuksiin sopivan tuotteen, erityisesti jos avaintekijänä on liikkuminen (esim. itsesuuntautuvat paneelit, lämpötilojen vaihtelut) eikä metalli ole ihanteellinen valinta.

"PA11-teknisestä muovimateriaalista valmistetut johdinsiteet maksavat toki tavallista enemmän, mutta itse pidän enemmän tästä materiaalista valmistetuista johdinsiteistä, koska olen nähnyt, miten hyvin ne kestävät UV-säteilyä. Haluan käyttää asennustarvikkeita, jotka kestävät yhtä pitkään kuin aurinkopuistonikin. Tämä tuote on juuri sellainen."
Mario Alberto Conejero Ramirez

Acciona Energia

TAGPU-merkintäprofiilit, esileikattu rakenne

UV-stabiloitu ja suunniteltu suurille kaapeleille ja johdinnipuille – soveltuu lämpösiirtokirjoittimiin tai lasertulostukseen.

Näissä kaapeleiden merkintälevyissä on käytetty kestävää ja joustavaa polyuretaania, joten ne sopivat erityisesti aurinkopaneeliasennusten rankkoihin olosuhteisiin aina kun on tarpeen merkitä suuria nippuja. Niitä on saatavana valmiiksi leikattuina rakenteella, eri väreissä ja kätevänä tikapuumallisena järjestelmänä. Asennus on mahdollista jälkikäteen. Sinun tarvitsee vain tulostaa TAGPU lämpösiirto- tai lasertulostimella ja sitoa johdinsiteellä kaapeleihin.

"Aina kun aurinkokennoston kaapeleihin tarvitaan tunnistusmerkki, päädyn valitsemaan tämän tuotteen. Nämä merkintäpaneelit ovat joustavia, kestäviä ja helppoja käsitellä. Tiedän, että ne kestävät aurinkosähköhankkeissamme juuri niin pitkään kuin kuuluukin."
Uwe Weiss

Projektiostaja, IBC SOLAR AG

RC-sarjan kaapelikiinnike (RCC90SM10)

RC-sarjan tuoteperhe erottuu edukseen monipuolisuudellaan, kestävällä rakenteellaan ja lujatekoisuudellaan – ihanteellinen ratkaisu raskaaseen käyttöön niin sisä- kuin ulkotiloissa.

RC-sarjan kiinnike on muotoiltu siten, että esiasennus on mahdollista erottaa lopullisesta kokoonpanosta. Se on helppo sulkea yhdellä kädellä ja myös nopea avata ruuvitaltalla ja sulkea uudelleen. Saatavana on viisi kokoa. Kiinnike on valmistettu UV-stabiloidusta ja korkealuokkaisesta PA66- teknisestä muovista, jotta se kestää luotettavasti aurinkopaneelisasennuksissa. Kaapelikiinnikkeen teräksinen kiinnityslevy on käsitelty kestämään kemikaaleja ja roiskeita.

Siba sulakkeet

Siba 800V sulakkeet aurinkovoimalaitoksiin

SIBA on Euroopan johtava korkealaatuisten sulakkeiden valmistaja. Ohjelmassa myös laaja valikoima SIBA 800 VAC PV-sulakkeita.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Haluatko lisätietoa?
Asiantuntijamme auttavat, neuvovat ja vastaavat kaikenlaisiin kysymyksiin aina mielellään.

OTA YHTEYTTÄ

Update: 25/03/2023 © HellermannTyton 2023
© HellermannTyton 2023 (v4.201.3) | Update: 25/03/2023 | Tietosuoja-asetukset