Tietoja meistä

Tervetuloa HellermannTytonille

Sähköasennustarvikkeet – MADE FOR REAL.

Inspiroidu.

HellermannTyton on johtavia kiinnitys-, sidonta-, merkintä- ja suojaustarvikkeiden sekä järjestelmien toimittajia. Suunnittelemme myös kehittyneitä tiedonsiirto- ja tietoverkkojärjestelmiä. Lisäksi kehitämme asiakaskohtaisia tuotteita eri teollisuudenalojen käyttökohteisiin. 

Päämäärämme on kehittää aidosti toimivia sähköasennustarvikeratkaisuja kaapeliympäristöön, jotka vastaavat haastaviinkin vaatimuksiin. Tämän saavuttamiseksi työskentelemme jokainen päivä yhdessä pyrkien selvittämään, mitä asiakkaat todella tarvitsevat. Asiakkaat ovat tärkein inspiraatiomme tuoteohjelmaa kehittäessä.

Valmistamme tuotteita maailmanlaajuisesti 15 tehtaassa ja suunnittelemme ja kehitämme uusia tuotteita 12 tuotekehitysyksikössä. Toimimme 38 maassa ja henkilöstön lukumäärä on yli 5000. Tarjoamme sinulle ensiluokkaista palvelua ja tukea – missä tahansa niitä tarvitset.

Toimialan ammattilaiset luottavat yritykseemme kaikkialla maailmassa. HellermannTyton-tuotteiden erinomainen laatu pohjautuu sinun sähköasennustarviketarpeisiisi.

HellermannTyton maailmalla

HellermannTyton kehittää toimialakohtaisia tuotevalikoimia, jotka nostavat rimaa kaikkialla maailmassa.

Inspiroidu voimasta

Inspiroidu voimasta

Innovaatio tuulivoimaloihin: Loop Spacer

Loop Spacer

Tuote minimoi pyörivässä rungossa tapahtuvan väännön aiheuttamaa hankausta kaapelivaipassa. Loop Spacer voidaan myös jälkiasentaa olemassa oleviin asennuksiin, ja se parantaa kaapelin jäähdytysominaisuuksia.

Kattavaa teollisuuden toimialan asiantuntijuutta.

Voimasta kevyemmäksi – jokaisella teollisuuden toimialalla on omat ainutlaatuiset kaapelointeja ja sähköasennustarvikkeita koskevat vaatimuksensa. HellermannTyton hyödyntää asiantuntijuutta kehittäessään räätälöityjä ratkaisuja erilaisille markkinoille ja toimialoille. Näihin toimialoihin kuuluvat:

Elintarviketeollisuus Elintarviketeollisuus

Tietoliikenne Tietoliikenne

HellermannTyton kehittää tuotteita, joihin voit luottaa myös vaativissa käyttöolosuhteissa.

Inspiroidu äärimmäisyyksistä

Inspiroidu äärimmäisyyksistä

Suojus vaativissa olosuhteissa: Helagaine HEGMAN

Helagaine HEGMAN

NOMEX® HEGMAN-02 -punottu suojasukka tarjoaa poikkeuksellista mekaanista suojaa käyttökohteissa, joissa vaaditaan lämmön- ja liekinkestävyyttä.

Punoksen erinomainen taipuisuus helpottaa asennusta myös pitkissä johdotuksissa sekä mahdollistaa esiasennettujen liittimien käytön. Kestää erittäin hyvin nesteitä ja säteilyä. Lisäksi se on veden- ja öljynkestävä.

Korkeasti erikoistunut

Ankariin käyttöolosuhteisiin. HellermannTyton tutkii jatkuvasti uusien materiaalien käyttömahdollisuuksia. Tuotteemme ja valmistusmenetelmät ovat ainutlaatuisia monilla alueilla.

HellermannTytonin avulla merkittäviä säästöjä asennus-, suunnittelu- ja tilausajassa

Inspiroidu ajasta

Inspiroidu ajasta

 

 

25 % nopeammin: Q-sarjan johdinsiteet

Q-sarjan johdinsiteet

Sido ja kiristä! Q-sarjan johdinsiteiden innovatiivinen muotoilu vähentää työvaiheiden määrää ja nopeuttaa asennusta.

Avoin lukko-osan rakenne mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen myös työhansikkaat kädessä. Johdinsiteen sidenauhan taivutettu ja rihlattu häntä mahdollistaa ergonomisen asennuksen. Ahtaissa asennuskohteissa sokkona tehdyt sidonnat on mahdollista tehdä sekunneissa.

Nopea palvelu

HellermannTyton quick

Nopea tilausprosessi

Tilaukset ja toimitusaikataulut käsitellään automaattisesti EDI-standardien mukaisesti.

Suora yhteys

HellermannTytonilla sinun ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja päästäksesi puhumaan asiakaspalvelun kanssa. Voit ottaa yhteyttä suoraan yhteyshenkilöösi ja keskustella omalla kielelläsi.

Nopea saatavuus

Kattava globaali jakeluverkko mahdollistaa nopeat toimitukset pienissä tavaraerissä ja suuremmissa tilauksissa.

HellermannTyton on kansainvälinen yritys, joka suhtautuu intohimoisesti ratkaisuihin kaapeliympäristössä

Inspiroidu tiimityöstä

HellermannTyton

Ei ole merkitystä missä HellermannTyton-toimipisteessä olet käymässä, sillä ystävällinen ilmapiiri ja täydellinen luotettavuus ovat kaikissa taattuja. Tehdyssä asiakastutkimuksessa 10 000 asiakasta kaikkialta Euroopasta vastasi, että olemme oikealla polulla; 98 prosenttia suosittelisi meitä mielellään.
Haluamme tilanteen pysyvän tällaisena ja mahdollisuuksien mukaan aina kehittyä. Toimimme laadukkaiden tuotteiden ja ennen kaikkea motivoituneen henkilöstön avulla. Työntekijämme palvelevat asiakaslähtöisesti ja pyrkivät vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin.

 

HellermannTyton ACADEMY

Training

HellermannTytonilla on kattava valikoima koulutusohjelmia, joiden ansiosta uudet ratkaisut voidaan nopeasti ottaa osaksi nykyisiä työnkulkuja. Toimipaikkoja yhdistävän lähestymistapamme ansiosta jopa monikansalliset yhtiöt voivat nopeasti omaksua uusia tuotteita – HellermannTyton ACADEMYltä saatavan tiedon avulla. Se on paikka, jossa työntekijät ja asiakkaat saavat inspiraatiota toisiltaan – ja antavat sitä toisilleen.

Videoita HellermannTytonilta

HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE -ohjelma antaa uusia näkökulmia siihen, kuinka tiimimme toimivat.

Klikkaa tästä videoihin.

Stay in touch with us!


Update: 17/11/2018 © HellermannTyton 2018
Yhteystiedot