HelaCon-rasialiittimet – ammattimaisiin johdinliitoksiin

HelaCon-rasialiittimet – Johtimien luotettavaan liittämiseen

HelaCon Plus

HelaCon Plus Mini-sarjan innovatiivinen kaksoisjousirakenne on erinomainen ratkaisu, kun johtimien kytkemisen halutaan olevan helppoa ja mahdollisimman turvallista. Kaksoisjousirakenne mahdollistaa nopean ja luotettavan liitännän. Soveltuu lankamaisille (ML) ja monisäikeisille (MK) johtimille
 

Rasialiittimien värimerkityt etulevyt helpottavat eri napalukujen tunnistamista. Johtimien asennusaukot ovat yhdessä rivissä. Testausta varten on erillinen koestusaukko. Rasialiittimet soveltuvat johdinpoikkipinnoille 0,5 - 2,5 mm².

Pienen kokonsa ansiosta HelaCon Plus Mini-rasialiittimet sopivat erinomaisesti ahtaisiin käyttökohteisiin. Niitä käytetään kaikentyyppisissä jakorasioissa pinta- ja uppoasennuksissa.

HelaCon Easy -rasialiittimet

Ominaisuudet ja edut

HelaCon EasySarjan rasialiittimiä käytetään johtimien nopeaan, helppoon ja luotettavaan liittämiseen eri käyttökohteissa. Nimellisjännite maks. 450V.
 

 

Sovellusalue

Wire connectors HelaCon Easy Application

Pienen kokonsa ansiosta HelaCon-rasialiittimet sopivat erinomaisesti ahtaisiin käyttökohteisiin. Niitä käytetään kaikentyyppisissä jakorasioissa pinta- ja uppoasennuksissa.

HelaCon Easy -liittimet on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan lankamaisille (ML) maks. 2,5 mm²  johtimille.


 

Käyttö

Wire connectors HelaCon Easy application• Varmista ennen asennusta, että virta on kytketty pois
• Käytä vain lankamaisia (ML) johtimia
• Kuori johtimet noin 11 mm pituudelta
• Työnnä johtimet kokonaan rasialiittimeen
• Käytä jännitetesteriä erillisen koestusaukon kautta
• Jos haluat muuttaa ja korjata liitäntää, pidä johtimesta kiinni ja käännä sitä vasemmalle ja oikealle samalla, kun vedät rasialiitintä 

Wire connectors HelaCon Easy application

 

 

 

 

 

HelaCon Plus -rasialiittimet

Ominaisuudet ja edut

HelaCon Plus

HelaCon Plus-Mini on edistyksellinen rasialiitin ammattimaisiin johdinliitoksiin monissa eri käyttökohteissa. Innovatiivisen kaksoisjousirakenteen ansiosta käyttö on helppoa ja asentajien työ sujuu nopeammin varsinkin vaikeissa asennuskohteissa, kuten alakattoasennuksissa. Jousirakenne varmistaa luotettavan liitoksen, jonka voi tarkistaa silmämääräisesti läpinäkyvän rungon läpi.
Rasialiittimien värimerkityt etulevyt helpottavat eri napalukujen tunnistamista. Erillinen koestusaukko testausta varten.

Käyttökohteet

Wire connectors HelaCon Plus Application

HelaCon-rasialiittimiä käytetään kaapeleiden ja johtimien nopeaan, helppoon ja luotettavaan liittämiseen sähköasennuksissa.


Rasialiittimiä käytetään kaikenlaisissa jakorasioissa pinta- ja uppoasennuksissa.
HelaCon Plus Mini on paras mahdollinen ratkaisu, kun nopea asennus ja luotettavuus ovat tärkeitä.

Käyttö

Wire connectors HelaCon Plus Application• Varmista ennen asennusta, että virta on kytketty pois
• Käytä lankamaisia (ML) tai monisäikeisiä (MK) johtimia
• Kuori johtimet noin 11 mm pituudelta
• Työnnä johtimet kokonaan rasialiittimeen
• Käytä jännitetesteriä erillisen koestusaukon kautta
• Jos haluat muuttaa ja korjata liitäntää, pidä johtimesta kiinni ja käännä sitä vasemmalle ja oikealle samalla, kun vedät rasialiitintä


 


Wire connectors HelaCon Plus application1 Kaksoisjousirakenteen ansiosta johdin on helppo työntää liittimeen
2 Edessä oleva erilinen koestusaukko mahdollistaa jännitteen testauksen
3 Lankamainen johdin (ML) 0,5 - 2,5 mm²
4 Monisäikeinen johdin (MK) 0,5 - 2,5 mm²

 

HelaCon Lux -rasialiittimet

HelaCon Lux

Rasialiitin kahdella eri jousitekniikalla. Tyypillinen käyttökohde on valaisinasennus, jossa lankamainen syöttöjohdin (ML) ja valaisimen hienosäikeinen johdin (MKEM) liitetään rasialiittimessä.

Lähtöliitäntä/valaisinpuolella oleva johdin on helppo kytkeä painamalla jousimekanismia. Sen voi vapauttaa samalla tavalla milloin tahansa. Valaisinpuolen liitäntäjousirakenne soveltuu lankamaiselle (ML), monisäikeiselle (MK) ja hienosäikeiselle (MKEM) johtimelle. HelaCon Lux -rasialiittimet ovat käytännöllisiä myös liitettäessä laitteita, joissa on taipuisat liitoskaapelit, kuten esimerkiksi sälekaihtimien, tuulettimien ja moottorien ohjauslaitteet.

Ominaisuudet ja edut

• Soveltuu käyttökohteisiin joissa lankamainen syöttöjohdin (ML) ja valaisimen hienosäikeinen johdin (MKEM) liitetään rasialiittimessä.


•Lähtöliitäntä lankamaiselle (ML), monisäikeiselle (MK) ja hienosäikeiselle (MKEM) johtimelle


• Maks. nimellisjännite 450 V ja maks. nimellisvirta 24 A


• Syöttöliitäntä lankamaiselle johtimelle (ML), 1- tai 2-napaisena tuotteesta riippuen


• Työkaluton asennus varmistaa helpon, nopean ja turvallisen liitännän


• Soveltuu erityisesti valaisinasennuksiin

 

 

 

HelaCon Plus -rasialiittimien edut

Rasialiittimet: Kaksoisjousirakenne

Wire connectors HelaCon double spring technologyHelaCon Plus-sarjan  innovatiivisen kaksoisjousirakenteen ansiosta käyttö on helppoa ja asentajien työ sujuu nopeammin varsinkin vaikeissa asennuskohteissa, kuten alakattoasennuksissa.

Mitä enemmän liitännän asennukseen käytetään johtimia, sitä tärkeämpää on voida käsitellä niitä helposti ja mukavasti. Luotettavan liitoksen lisäksi tämä oli päällimmäisenä tavoitteena kaksoisjousirakenteen kehityksessä.

Molemmilla jousilla on tärkeä tehtävä. Ensimmäinen jousi mahdollistaa erittäin alhaiset työntövoimat, erityisesti monisäikeisten johtimien (MK) asennuksissa.

 

Rasialiittimet: Läpinäkyvää luotettavuutta

Wire connectors HelaCon visibility

Sähköasennuksissa käytetään ruuvittomia rasialiittimiä useita kertoja päivässä. Vaikka kyseessä onkin rutiiniasennus, se vaatii paljon huolellisuutta.
 

Luotettava ja turvallinen liitos on ensiarvoisen tärkeä, kun tarvitaan huoltovapaa, pitkäikäinen lopputulos. Huolimattomasta asennuksesta voi seurata vahinkoa ja ylikuumenemista, pahimmassa tapauksessa vaaratilanne, kuten esimerkiksi tulipalo.
 

Innovatiivisen HelaCon Plus-rasialiitinsarjan läpinäkyvän rungon ansiosta on helppo tarkistaa silmämääräisesti, onko johdin kytketty. Tämä on erittäin tärkeä turvallisuustekijä. Sen ansiosta lopullisen sähköasennuksen hyväksymistarkastus sujuu nopeammin.

Rasialiittimet: Eri johdintyypeille ja poikkipinnoille

Wire connectors HelaCon cross sections

Innovatiivisen kaksoisjousirakenteen alhaisen työntövoiman ansiosta HelaCon Plus-sarja soveltuu lankamaisille (ML) ja monisäikeisille (MK) johtimille.
 

HelaCon Plus-sarjan rasialiittimien jokainen kaksoisjousi on rakenteeltaan itsenäinen ja soveltuu johdinpoikkipinnoille 0,5 - 2,5 mm².

Huomaa, että HelaCon Plus-sarja ei sovellu hienosäikeisille (MKEM) johtimille.

 

Stay in touch with us!


Update: 18/03/2017 © HellermannTyton 2016