Suojaletkut ja punotut suojasukat moniin eri käyttökohteisiin!

HellermannTyton tarjoaa aina luotettavat kaapelisuojaustuotteet moniin eri käyttökohteisiin. Kohteeseen soveltuvat tuotteet löytyvät laajasta tuoteohjelmastamme joka sisältää mm. taipuisat suojaletkut, punotut suojasukat sekä sidontaspiraalit.

Punottu suojasukka jakelulaatikossa Helagaine HLBMonissa asennuskohteissa kaapelisuojaukselta vaaditaan useita eri ominaisuuksia kuten iskun- ja hankauksenkestävyyttä sekä suuria puristus- ja vetolujuuksia. Lisäksi kaapelisuojausjärjestelmiltä vaaditaan kemikaalienkestoa sekä suurten lämpötilojen kestokykyä. HellermannTyton ottaa nämä vaatimukset tarkasti huomioon kaikissa tuotteissaan. Suojaletkut, suojaletkuliittimet, punotut suojasukat,  reunusnauhat, suojaholkit ja muut kaapelisuojaustuotteemme antavat markkinoiden parhaan suojauksen moniin eri käyttökohteisiin.

Tuoteohjelmassamme on laaja valikoima kaapelisuojaustuotteita laadukkaista materiaaleista. Suojaletkut, punotut suojasukat, reunusnauhat ja sidontaspiraalit eri käyttökohteisiin. Kone- ja laiteasennuksissa vaadittavasta suuresta iskun- ja hankauskestävyydestä rakennuksissa tarvittaviin paloturvallisiin tuotteisiin. Mitä tahansa vaatimuksia käyttökohteeseen vaaditaan, HellermannTyton toimittaa luotettavat kaapelisuojausjärjestelmät, jotka täyttävät vaativimmatkin turvallisuusvaatimukset.

Sidontaspiraali PTFE-materiaalistaSuojaletkuohjelmamme sisältää laadukkaista materiaaleista valmistettuja suojaletkuja sekä myös laajan valikoiman lisätarvikkeita, joiden avulla saadaan täydellinen suojaletkujärjestelmä asiakkaidemme vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Ohjelmastamme löytyvät suojaletkuliittimet, kiinnikkeet, tiivisteet ja muita lisätarvikkeita sekä muovisena että metallisena.

HellemannTytonin tuoteohjelma sisältää myös kaapelisuojaustuotteita joita voidaan helposti käyttää myös jälkiasennuskohteisiin. Tällainen tuote on esimerkiksi avattava ja itsestään sulkeutuva punottu suojasukka Twist-In.

Kaapelisuojaustuotteet eri käyttökohteisiin!

HelaGuardVaatimukset kaapelisuojauksessa lisääntyvät koko ajan. Suojaletkuilta vaaditaan monia ominaisuuksia kuten esim:
 

  • Taipuisuus
  • Hyvä korroosion kesto
  • Hyvä UV-säteilyn kesto
  • Eri paloluokituksia kuten paloa estävä ja itsestään sammuva


HellermannTyton on valmistaa ja tarjoaa maailmanlaajuisesti laadukkaita ratkaisuja moniin eri asennuksiin kuten johtojen kiinnitykseen, reititykseen, kytkentään, suojaukseen ja merkintään. Luomme laadukkaita asiakaslähtöisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin eri teollisuuden aloille.

 

HelaGuard - muoviset suojaletkujärjestelmätHelaGuard taipuisat suojaletkut ja suojaletkuliittimet

Tuoteohjelmamme sisältää laajan valikoiman muovisia suojaletkuja eri materiaaleista.
Valikoima sisältää myös halkaistut suojaletkut jälkiasennukseen.
Täydellinen valikoima suojaletkuliittimiä IP66 ja IP68 / IP69k kotelointiluokilla (90° , 45° kulmaliittimiä sekä T-ja Y-haaroituksia), M- tai PG-kierteellä.
Tuoteohjelmastamme löytyy ratkaisu useisiin käyttökohteisiin.

 

HelaGuard - metalliset suojaletkujärjestelmät HelaGuard taipuisat terässuojaletkut ja suojaletkuliittimet

Galvanoidut terässuojaletkut sekä suojaletkut haponkestävästä teräksestä erinomaisella iskun- ja puristuskestävyydellä sekä suojaletkuliittimet niklatusta messingistä tai haponkestävästä teräksestä. Liittimiä M- tai PG-kierteellä ulko- tai sisäkierteellä.

 

HelaGuard - metalliset suojaletkujärjestelmät HelaGuard taipuisat päällystetyt terässuojaletkut ja suojaletkuliittimet

Taipuisat päällystetyt terässuojaletkut PVC- , PA6 ja polyolefiinivaipalla omaavat erittäin hyvät iskun- ja puristuskestävyyden ja suuren vetolujuuden. Suojaletkuliittimet niklatusta messingistä eri käyttökohteisiin pyörivällä tai kiinteällä ulko- tai sisäkierteellä.

 

HelaGuard - metalliset suojaletkujärjestelmät HelaGuard nestetiiviit terässuojaletkut (IP68, IP69k) ja liittimet

Taipuisat nestetiiviit terässuojaletkujärjestelmät sileällä UV-säteilyä kestävällä PVC-vaipalla tai lämpöä kestävällä thermoplastisella vaipalla omaavat suuren iskunkestävyyden sekä suuren puristus- ja vetolujuuden. Suojaletkujärjestelmät soveltuvat myös ulkokäyttöön.

 

HelaGuard - metalliset suojaletkujärjestelmät HelaGuard päällystetyt terässuojaletkut terässuojapunoksella

Galvanoidut terässuojaletkut PVC-vaipalla ja galvanoidulla terässuojapunoksella antavat hyvien häiriönsuojausominaisuuksien lisäksi suojaa hankaukselta, iskuilta, puristukselta  ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Niklatusta messingistä valmistetut liittimet eri kierrevaihtoehdoilla ja eri kotelointiluokilla täydentävät suojaletkuohjelman.
 

HelaGuard - metalliset suojaletkujärjestelmätHelaGuard terässuojaletkut suojapunoksella sekä liittimet

Taipuisat terässuojaletkut terässuojapunoksella - suuri hankauskestävyys, puristuslujuus, iskunkestävyys, vetolujuus ja EMC-ominaisuudet. Liittimet niklatusta messingistä kiinteillä- tai pyörivillä M- tai PG-kierteillä.
 

Spiraalivahvistetut suojaletkujärjestelmätHelaGuard PSR ja PSRC spiraalivahvistetut PVC-suojaletkut ja liittimet

Spiraalivahvistetut PVC-suojaletkut sileällä sisäpinnalla (PSRSC- sarja myös sileällä ulkopinnalla). Ohjelmassamme on myös suojaletkuliittimet: suorat liittimet a 90° kulmaliittimet PA66 materiaalista, niklatusta messingistä sekä haponkestävästä teräksestä valmistettuna (metalliset liittimet  täyttävät kotelointiluokan IP66, IP67, IP68 ja IP69k).
 

HelaGuard - lisätarvikkeet suojaletkujärjestelmilleHelaGuard lisätarvikkeet

HelaGuard-tuoteohjelma sisältää laajan valikoiman lisätarvikkeita

 

Spiraalivahvistetut suojaletkujärjestelmätHelaGuard taipuisat suojaletkut ja suojaletkuliittimet

Erittäin taipuisat FlexiGuard suojaletkut on valmistettu korkealaatuisesta PVC:stä ja vahvistettu muovipäällystetyllä terässpiraalilla. Ohjelmassa myös IP54 kotelointiluokan täyttävät liittimet M- ja PG-kierteillä sekä saatavana myös seinäkiinnikkeellä varustettuna.

 

Spiraalivahvistetut suojaletkujärjestelmätKaapelisuojausjärjestelmät erittäin vaativiin olosuhteisiin

PTFE:stä valmistetut CTT-suojaletkut täyttävät NSA 933805 vaatimukset ja ovat erittäin hyvin hankauksen- ja lämmönkestäviä. Lisäksi ne kestävät erinomaisesti mekaanista rasitusta, kemikaaleja ja kosteutta.
 

Helawrap - kaapelisuojausjärjestelmäHelawrap-kaapelisuojausjärjestelmä

Helawrap-järjestelmä soveltuu erinomaisesti kaapelien ja johtimien suojaamiseen ja niputtamiseen. Mainion halkaistun profiilin ja asennustyökalun ansiosta helawrap-järjestelmä on helppo asentaa ja kaapelien lisääminen tai poistaminen on helppoa. Asennustyökalu sisältyy aina pakkaukseen. Helawrap-järjestelmään kuuluu myös eri kokoisia kiinnikkeitä joilla suojaspiraali voidaan kiinnittää eri kohteisiin vaivattomasti ja siististi.
 

Spiraalivahvistetut suojaletkujärjestelmätSidontaspiraalit

Sidontaspiraalit on tarkoitettu kaapeleiden, johtimien ja letkujen järjestelmälliseen sidontaan ja suojaukseen. Tuoteohjelmassamme on sidontaspiraaleja eri materiaaleista, väreissä ja eri nipun halkaisijoille.
 

JohdotuskourutKaapelikourut ja tarvikkeet sähkökeskuksiin ja jakokaappeihin.

HellermannTytonin tuoteohjelmaan kuuluu myös laaja valikoima johdotuskouruja mm. sähkökeskuksiin, ja muihin teollisuuden käyttökohteisiin. Tuoteohjelmaamme kuuluu PVC-materiaalista valmistetut sekä halogeenivapaat johdotuskourut eri kokoisina eri käyttökohteisiin. Lisäksi ohjelmaamme kuuluvat eri lisävarusteet johdotuskourujen kiinnitykseen.
 

Punotut suojasukatPunotut suojasukat

Punotut suojasukat eri materiaaleista (PA66, PET, PBT) tai tinatulla kuparipunoksella vahvistettuna sähköiseen häiriösuojaukseen. Punotut suojasukat suojaavat erinomaisesti kaapeleita hankaukselta. Tuoteohjelmassamme on myös avattavia (HELAHOOK) ja itsesulkeutuvalla rakenteella varustettuja suojasukkia (Twist-In) jälkiasennuskohteisiin.
 

ReunusnauhatReunusnauhat

PVC-reunusnauha on tarkoitettu suojaamaan suoria teräviä reunoja. Flexiform reunusnauhaa on saatavana eri materiaaleista. Flexiform reunusnauhan hammastettu rakenne on erittäin taipuisa ja se on tarkoitettu muotoon leikattujen reunojen suojaukseen.
 

LäpivientiholkitLäpivientiholkit

HellermannTytonin tuoteohjelma sisältää paljon erilaisia läpivientiholkkeja eri ominaisuuksilla moniin eri käyttökohteisiin.

HelaGuard taipuisat suojaletkut ja suojaletkuliittimet

HelaGuard PA6 vakio rakenne teollisuuskäyttöön.

Muoviset suojaletkut
HG-SW PA6 vakio rakenne

HG-SW-sarjan muoviset suojaletkut antavat hyvän suojan hankausta, iskuja ja mekaanista rasitusta vastaan. Materiaali on lisäksi halogeenivapaa ja kestää hyvin UV-säteilyä sekä useita kemikaaleja.

Kone- ja laiterakennus, sähkökeskukset sekä julkisrakentaminen.
 

HelaGuard PA6 kevyt rakenne yleiskäyttöön.HelaGuard muoviset suojaletkut
HG-LW PA6 kevyt rakenne

HG-LW-sarjan muoviset suojaletkut ovat kevytrakenteisia, hyvin taipuisia ja antavat hyvän suojan hankausta, iskuja ja mekaanista rasitusta vastaan. Materiaali on lisäksi halogeenivapaa ja kestää hyvin UV-säteilyä sekä useita kemikaaleja.

Kone- ja laiterakennus, sähkökeskukset sekä julkisrakentaminen missä ei vaadita suurta mekaanista kestävyyttä.
 

HelaGuard PA6 paloturvallinen suojaletku.Muoviset suojaletkut
HG-FR PA6 paloa hidastava

HG-FR-sarjan muoviset suojaletkut on tarkoitettu kohteisiin joissa vaaditaan suurta paloturvallisuutta. Suojaletkut ovat paloa hidastavasta materiaalista sekä niillä on matala savunmuodostusindeksi. Suojaletkut antavat hyvän suojan hankausta, iskuja ja mekaanista rasitusta vastaan. Materiaali on lisäksi halogeenivapaa ja kestää hyvin UV-säteilyä sekä useita kemikaaleja.

Raideliikenne, tunnelit sekä rakennukset missä ihmistiheys edellyttää suurta turvallisuutta.
Suojaletkuun soveltuu HG-sarjan liittimet.
 

HelaGuard PA6, kaksiosainen halkaistu suojaletku.HelaGuard muoviset suojaletkut
HG-DC kaksiosainen halkaistu rakenne

HG-DC-sarjan muovinen suojaletku on halkaistun rakenteensa ansiosta helppo avata ja sulkea. Suojaletkut soveltuvat hyvin myös jälkiasennuksiin. Sarjan muoviset suojaletkut antavat hyvän suojan hankausta, iskuja ja mekaanista rasitusta vastaan. Materiaali on lisäksi halogeenivapaa ja kestää hyvin UV-säteilyä sekä useita kemikaaleja.

Kone- ja laiterakennus, sähkökeskukset sekä käyttökohteet missä suojaletku asennetaan jälkikäteen.
 

HelaGuard SC-Galvanoitu terässuojaletku.

Terässuojaletkut

SC - Galvanoitu terässuojaletku

SC-sarjan galvanoidut terässuojaletkut omaavat erittäin suuren puristus- ja vetolujuuden ja ovat lisäksi erittäin taipuisia.

Soveltuu kaapelisuojaksi sisätilojen kuiviin käyttökohteisiin missä ei vaadita nestetiiviyttä.
 

HelaGuard SSC-Haponkestävä (SS316) terässuojaletku.Terässuojaletkut

SSC - haponkestävä terässuojaletku

SSC-sarjan terässuojaletkut omaavat erittäin suuren puristus- ja vetolujuuden ja ovat lisäksi erittäin taipuisia. Suojaletkut on valmistettu haponkestävästä teräksestä.

Soveltuu kaapelisuojaksi märkiin ja korroosioalttiisiin kohteisiin sekä kohteisiin missä lämpötilavaihtelut ovat suuret.
 

HelaGuard PCS-Galvanoitu terässuojaletku PVC-vaipalla. Päällystetyt terässuojaletkut

PCS - Galvanoitu terässuojaletku PVC-vaipalla

PCS-sarjan galvanoidut terässuojaletkut PVC-vaipalla omaavat erittäin suuren puristus- ja vetolujuuden ja ovat lisäksi erittäin taipuisia. Suojaletkut kestävät hyvin erilaisia alkaaleja, happoja ja kemikaaleja.

Teollisuuden yleiskäyttökohteisiin.
 

LTS Galvanoitu terässuojaletku PVC-vaipalla LTS Galvanoitu terässuojaletku PVC-vaipalla

LTS-sarjan galvanoidut terässuojaletkut on päällystetty sileällä PVC-vaipalla joka antaa nestetiiviin suojauksen (IP66, IP67, IP68 ja IP69k kotelointiluokat käytettäessä LTS-sarjan liittimiä). Suojaletkuilla on suuri iskunkestävyys sekä suuri puristus- ja vetolujuus. Lisäksi suojaletkut ovat erittäin taipuisia ja kestävät useita öljyjä, voiteluaineita, happoja ja kemikaaleja. Musta väri soveltuu ulkokäyttöön hyvän UV-kestävyytensä ansiosta.

Koneet ja laitteet sekä ulkoasennukset missä vaaditaan suurta mekaanista kestävyyttä ja nestetiiviyttä.
 

PCSB Galvanoitu teräsuojaletku PVC-vaipalla ja galvanoidulla terässuojapunoksella Terässuojaletku PVC-vaipalla ja terässuojapunoksella

PCSB Galvanoitu teräsuojaletku PVC-vaipalla ja galvanoidulla terässuojapunoksella

HelaGuard PCSB Galvanoitu teräsuojaletku PVC-vaipalla ja galvanoidulla terässuojapunoksella. Taipuisa, hyvä hankauksenkesto, hyvä vetolujuus ja puristuskestävyys.

Käyttökohteisiin missä vaaditaan häiriösuojausta, suurempaa mekaanista kestävyyttä ja hankauksen kestoa.

Punotut suojasukat kaapelisuojaukseen

Helagaine HEGMAN ja HEGMANWO saatavana eri kokoja.NOMEX® punottu suojasukka
Helagaine HEGMAN ja HEGMANWO

Helagaine HEGMAN ja HEGMANWO-punotut suojasukat ovat joustavia ja mahdollistavat helpon asennuksen myös liittimien päälle.

Helagaine HEGMAN ja HEGMANWO-punotuilla suojasukilla on hyvä säteilyn- ja nesteiden sietokyky.
HEGMANWO kestää myös useita öljyjä.

Helagaine HEGMAN ja HEGMANWO-punottua suojasukkaa käytetään koneiden ja laitteiden suojaamiseen. Tyypillisiä käyttökohteita sähkö- ja elektroniikkateollisuus.

HEGMAN ja HEGMANV0-suojasukat antavat erinomaisen mekaanisen suojan hankausta,liekkejä ja kovia lämpötiloja vastaan.
 

Itsesulkeutuva punottu suojasukka Helagaine Twist- In Itsesulkeutuva punottu suojasukka Helagaine Twist- In

Helagaine Twist-In-suojasukan itsesulkeutuvan ominaisuuden ansiosta se on helppo jälkiasentaa tai poistaa kohteen ympäriltä huollon tai tarkastuksen ajaksi.

Saatavana myös koti- ja toimistokäyttöön soveltuvissa 2 m ja 5 m pakkauksissa.

Helagaine Twist-In, useisiin käyttökohteisiin elektroniikkateollisuudessa.
 

HEGP Helagaine punottu suojasukka.Punottu suojasukka
Helagaine HEGP

HEGP Helagaine punotut suojasukat ovat erinomainen lisäsuoja kaapeleille ja johtimille. Asennusvaiheessa suojasukkaa voidaan laajentaa mikä helpottaa asennusta. Suojasukkien laajennussuhde on 1:3. HEGP-suojasukkaa valmistetaan 13 eri kokoa. Käyttöalue: Ø 1 mm - 66 mm.

HEGP-suojasukkaa käytetään mm. ajoneuvo-ja elektroniikkateollisuudessa sekä monissa koneissa ja laitteissa. Suojasukat antavat erinomaisen suojan korkeita lämpötiloja vastaan.
HEGP- suojasukka täyttää DIN5510-2 vaatimukset ja soveltuu siten hyvin myös raideliikenteen sovelluksiin.
 

Cable protection braided sleeving HelaGaine HEGEMIPV0Punottu suojasukka elektromagneettisia häiriöitä vastaan, täyttää UL94V0 paloluokan vaatimukset
Helagaine HEGEMIPV0

HEGEMIPV0 suojasukka on valmistettu kupari- ja polyesteri langoista. Tämä materiaalisekoitus tekee suojasukasta joustavan. Asennusvaiheessa suojasukkaa voidaan helposti laajentaa. Asennuksen jälkeen HEGEMIPV0-suojasukat palautuvat alkuperäiseen muotoon ja antavat erinomaisen suojan kaapelille. Nämä suojasukat täyttävät EMI-normin CISPR25 (10KhZ - 1GHz).

Helagaine HEGEMIPV0-punottua suojasukkaa käytetään koneiden ja laitteiden suojaamiseen joissa vaaditaan elektromagneettista- ja palosuojausta.. Tyypillisiä käyttökohteita joukkoliikenne-, ilmailu- ja puolustusvälineteollisuus.

Lisää kaapelisuojaustuotteita

Sidontaspiraalit on valmistettu polypropyleenista ja kestävät hyvin useimpia öljyjä.Polypropyleenista valmistettu sidontaspiraali SPS

Sidontaspiraalit SPF ja SPS ovat rakenteeltaan erittäin vankkoja, lisäksi nämä sidontaspiraalit kestävät useampia öljyjä ja liuottimia. Laaja käyttöalue, kaapeleiden ja johtimien Ø jopa 50 mm saakka. SPF sidontaspiraali on muodoltaan lattamainen mikä tekee siitä erittäin vankkarakenteisen.

Kaapeleiden ja johtimien niputtamiseen ja suojaamiseen. Tyypilliset käyttökohteet ovat sähkökeskukset ja ohjauspulpetit.
 

Flexiform reunusnauha suojaa kaapeleita ja johtimia läpivienneissä.Kaapelisuojaus
Flexiform reunusnauha

Flexiform-joustava reunusnauha asennetaan paneelien ja läpivientien ympäri. Reunusnauhan "hammastettu" rakenne pysyy paikallaan ilman liimaa ja antaa luotettavan suojan hankausta ja mekaanista rasitusta vastaan.

Flexiform- joustavaa reunusnauhaa käytetään kohteissa joissa kaapelit reititetään panelien terävien reunojen yli tai reikien läpi.
 

Heladuct-johdotuskourulla kaapelit ja johtimet pysyvät järjestyksessä.Taipuisa johdotuskouru
Heladuct Flex 

Heladuct Flex-johdotuskourulla saadaan aikaan tilansäästävä asennus. Kaapelia voidaan haaroittaa mistä kohdasta johdotuskourua tahansa. Kaapeleiden lisääminen tai poistaminen on todella helppoa. Taipuisuuden ansiosta johdotuskouru voidaan asentaa jopa 90° kulmiin. Johdotuskouru voidaan asentaa hieman epätasaisille pinnoille esim. pulverimaalatut kotelot.

Heladuct johdotuskourua käytetään mm. sähkökeskuksissa ja teollisuudessa. Asennus on todella helppoa ja nopeaa.
 

Kaapelisuojaukseen,materiaali PP Helawrap HWPPKaapelisuojaukseen, materiaali PP
Helawrap HWPP

Monta eri värivaihtoehtoa koti- ja toimistokäyttöön.

Helawrap-järjestelmää käytetään kaapeleiden ja johtimien suojaamiseen ja niputtamiseen. Mainion halkaistun profiilin ansiosta Helawrap-järjestelmä on nopea ja helppo asentaa. Järjestelmään on helppo lisätä tai poistaa eri pituisia kaapeleita ja johtimia. Helawrap-järjestelmä valmistetaan korkealuokkaisesta materiaalista. Järjestelmässä on monia koko- ja värivaihtoehtoja. Asennustyökalu sisältyy aina pakkaukseen.

Helawrap-järjestelmää käytetään kaapeleiden ja johtimien suojaamiseen ja niputtamiseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kone- ja laitevalmistus, toimistot, keskusvalmistus ja teollisuuslaitokset. Helawrap-järjestelmä on saatavana kahdella pakkausvaihtoehdolla. Itsestään sammuva Helawrap HWPA-V0 käytetään kohteissa missä vaaditaan paloturvallisuutta.

Käytännöllinen Helawrap 2 m pakkaus on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti kotona ja konttorissa. Helawrap pitää kaapelit järjestyksessä niin kotona kuin toimistossa.

Stay in touch with us!


Update: 18/03/2017 © HellermannTyton 2016