Tuotekehitys


HellermannTyton on kokenut kumppani uusiin haasteisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin

Tuotekehitys

Tuotekehitys

Kun tarvitaan uusia ratkaisuja, HellermannTyton on paikalla. Kattavan tuotekehityksen ja asiantuntemuksen ansiosta pystymme aina kehittämään  tarpeiden mukaan valmistettuja tuotteita kaikkialla maailmassa. Kaikki yhdeltä kumppanilta – suunnittelusta tuotantoon.

Asiakaslähtöistä tuotekehitystä

HellermannTyton: Asiakaslähtöistä tuotekehitystä

AC Pipe-sarjan kiinnikkeet ratkaisi eristettyjen alumiinisiin jäähdytysputkiin liittyvän ongelman autoteollisuudessa. Lujat liitokset aiheuttivat vaurioita putkille moottoritilan värinästä johtuen. Yksiosainen kahdesta materiaalista valmistetut AC Pipe-sarjan kiinnikkeet varmistavat, että asiakkaan määrittelemä liiketoleranssi on aina huomioitu.

Ammattilaisilta ammattilaisille

self-adhesive mount FlexTack from HellermannTyton

HellermannTyton ei katsele maailmaa jäykästi vain sähköasennustarvikkeiden näkökulmasta. Rakennamme myös itse monimutkaisia laitteita ja kohtaamme ongelmia, jotka vasta odottavat ratkaisuaan. Esimerkiksi M-BOSS Compact -merkintäjärjestelmän tapauksessa tarvittiin kiinnitysratkaisu sylinterin kaarevaan pintaan. Ratkaisu on nyt saatavana uutena tuotteena ohjelmassamme FlexTack-tuotenimellä. Taipuisa johdinsideankkuri moninkertaistaa käyttömahdollisuudet.

Valmiina haasteisiin

HellermannTytonin työntekijä

HellermannTytonilla on maailmanlaajuisesti 4500 työntekijää, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan palvelua ja tuotekehityksen asiantuntijuutta paikallisesti. Suunnittelijamme ovat käytettävissänne suurten projektien läpiviennin aikana. Autamme mielellämme.

Täällä voit ottaa meihin yhteyttä.

HellermannTyton kehittää tuotteitaan jatkuvasti. Tällä hetkellä tuotteita on noin 75 000.

Uusia ideoita syntyy päivittäin.

Inspiroidu kehityksestä

HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE -videoformaatti

HellermannTyton INSIDE -ohjelmamme antaa uusia näkökulmia siihen, kuinka tiimimme toimivat. Näe itse kuinka luomme uusia ideoita ja kehitämme innovatiivisia tuotteita.

Klikkaa tästä tuotevideoihin.

Stay in touch with us!


Update: 09/12/2017 © HellermannTyton 2017
Yhteystiedot