Teollisuusmerkinnät eri käyttökohteisiin

Laadukkaat HellermannTyton merkintätarvikkeet: Tulostettavat merkintäkutistemuoviletkut, etiketit, haponkestävät kohokuvioidut teräsmerkintälevyt ja paljon muuta.

Teollisuusmerkintä TULT DS esileikattu rakenneKestävät ja helppokäyttöiset merkintäjärjestelmät ovat nykypäivän vaatimus eri teollisuuden käyttökohteissa. Olipa kyseessä johdin- ja kaapelimerkintä, laitemerkintä, komponenttimerkintä tai turvallisuusmerkintä, HellermannTyton tarjoaa ensiluokkaisen ratkaisun useimpiin käyttökohteisiin.

HellermannTyton tarjoaa helppokäyttöisiä merkintäratkaisuja vaativista sarjatuotantoon soveltuvista järjestelmistä aina yksinkertaisiin ja pieniin merkintätarpeisiin. Yli 60 vuoden kokemus merkintätuotteiden alalla takaa laadukkaat materiaalit ja ratkaisut tulostimista värinauhoihin ja ohjelmistoon. Innovatiiviset tuotteemme on usein suunniteltu asiakaslähtöisesti ja kehitetty kattamaan yleisimmät markkinoiden tarpeet.

HellermannTytonin kokemus markkinoilla ja eri käyttökohteista takaavat että tarjoamamme tuotteet vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia. Tuoteohjelma sisältää laajan valikoiman merkintätuotteita pujotettavista johdinmerkeistä, lämpösiirtokirjoittimella tulostettaviin etiketteihin ja merkintäkutistemuoviletkuihin. Ohjelmassa on merkintätarvikkeet käsinmerkittävistä etiketeistä sarjatuotantoon soveltuviin järjestelmiin, joilla voidaan tulostaa kymmeniä tuhansia etikettejä viikossa.

Teräsmerkintälevyjen kohokuviokirjoitinjärjestelmäHaponkestävien teräsmerkintälevyjen kohokuviomerkintää käytetään erittäin vaativissa käyttöolosuhteissa missä merkintöjen on oltava selkeästi luettavissa, kestettävä mekaanista rasitusta, ympäristön vaativia olosuhteita ja laajaa käyttölämpötila-aluetta. M-BOSS Compact-kohokuviokirjoitinjärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Kirjoittimen ohjaus tapahtuu tavallisella Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla tietokoneella.

Käyttökohteissa joissa etikettejä käytetään sinetöintiin tai turvallisuusmerkintään HellermannTytonilla on tuoteohjelmassa soveltuvat etikettimateriaalit TT-sarjan lämpösiirtokirjoittimille.
Kokemuksemme, teknisen osaamisemme ja asiakaslähtöisyytemme ansiosta toimitamme soveltuvat merkintätuotteet juuri sinun  tarpeisiisi.

Räätälöidyt merkintätarvikkeet sinun tarpeisiisi

Teollisuusmerkintäjärjestelmät iconTeollisuusmerkintöjen vaatimukset kasvavat jatkuvasti.

Enää ei riitä että kaapelimerkintä tehdään esim. teipillä ja kynällä. HellermannTyton toimittaa nykyajan vaatimukset täyttävät merkintäratkaisut tarpeisiisi. 

On erittäin tärkeää että käyttöön valitut etiketit ovat juuri käyttökohteeseen soveltuvia ja laadukkaita. Teollisuusmerkinnän alalla 60 vuoden kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme soveltuvat merkintätuotteet lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Maailmanlaajuisten teknisten resurssiemme ansiosta tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja erityiskäyttökohteisiin. Ota meihin yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa. 

Tarjoamme tehokkaan tulostusjärjestelmän sarjatuotantoon lämpösiirtokirjoittimella ja merkintäohjelmalla. Laadukkaat etiketit ja värinauhat takaavat tarkan ja selkeän tulostuslaadun tekstille, grafiikalle, logoille ja viivakoodeille. Tuoteohjelmassa on etikettejä lämpösiirto- laser- ja matriisikirjoittimille. Lisäksi ohjelmamme sisältää merkintäkynällä merkittävät etiketit taskulehtiössä huolto- ja korjaustöitä varten.

HellermannTyton on maailmanlaajuinen valmistaja ja tarjoaa laadukkaita ratkaisuja moniin eri käyttökohteisiin kuten kaapeleiden kiinnitykseen, johdotukseen, kytkentään, suojaukseen ja merkintään. Kehitämme laadukkaita asiakaslähtöisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin eri teollisuuden aloille:

Teollisuusmerkintä: Johdin- ja kaapelimerkinnät IconTeollisuusmerkintä: Johdin- ja kaapelimerkinnät

Tuoteohjelmamme sisältää laajan valikoima eri johdin- ja kaapelimerkintätarvikkeita. Merkintäkutistemuoviletkut, laminointikalvolliset merkintäetiketit eri tulostintekniikoille sekä käsinmerkintään, pujotettavat- ja päältä asennettavat johdinmerkit, merkintäprofiilit, merkintäjohdinsiteet ym...

Teollisuusmerkintä: Etiketit komponenttimerkintään IconTeollisuusmerkintä: Etiketit komponenttimerkintään

Etiketit komponenttimerkintään sähkökeskuksissa, kojeissa ja laitteissa. Etiketit eri materiaaleista kuten PVC, polyesteri ja vinyylipäällysteiset puuvillaetiketit. Eri etiketit soveltuvat joko lämpösiirtokirjoittimelle, laserkirjoittimelle tai käsinmerkintään.

Teollisuusmerkintä IconTeollisuusmerkintä: Etiketit

Merkintätarvikkeet teollisuuden eri käyttökohteisiin: Etiketit tyyppikilpi- ja laitemerkintään polyesteristä (PET), vinyylistä (PVC) sekä etiketit turvallisuusmerkintään lämpösiirto- ja laserkirjoittimille. Etiketit 50 m rullassa soveltuvat erinomaisesti varaston ja putkien merkintään. Etiketit pysyvään tai tilapäiseen laitemerkintään, tilapäiseen seurantamerkintään, varaston- ja putkien merkintään, johdin- ja kaapelimerkintään, sekä etiketit piirilevyjen ja komponenttien merkintään.

Teollisuusmerkintä: Turvallisuusmerkinnät IconTeollisuusmerkintä: Etiketit turvallisuusmerkintään 

Tuotteet turvallisuusmerkintään: Polyesterietiketit (PET) jättävät alustaan selvän jäljen jos etiketti on poistettu.

Teollisuusmerkintä vaativiin käyttökohteisiin iconTeollisuusmerkintä vaativiin käyttökohteisiin

Merkintätarvikkeet vaativiin käyttökohteisiin:
Teräsmerkintälevyjen kohokuviokirjoitusjärjestelmä M-BOSS Lite ja Hellermark-teräsmerkit.
Laminointietiketit suojaavat merkintäetikettiä agressiivisilta kemikaaleilta, lämmöltä tai UV-säteilyltä.

Kirjoittimet ja tulostusohjelma teollisuusmerkintään IconKirjoittimet ja merkintäohjelma

TT-sarjan lämpösiirtokirjoittimet ja värinauhat merkintäkutistemuoviletkujen, merkintäprofiilien ja etikettien tulostukseen. HellermannTyton Tagprint Pro-merkintäohjelman avulla merkintöjen luominen on helppoa, ohjelma soveltuu myös käytettäväksi laser-ja matriisikirjoittimien kanssa.

Työkalun erikoisrakenne helpottaa ja nopeuttaa asennustaJohdinmerkit

Johtimiin jälkiasennettava WIC-sarja on suunniteltu kytkettyjen johtimien merkintään. Ainutlaatuinen profiili takaa johdinmerkkien luotettavan pysymisen johtimissa tärinäkohteissa. WIC-johdinmerkkien asennukseen suosittelemme WIC Tool-asennustyökalua.  WIC Tool-asennustyökaluun mahtuu 20 kpl WIC-johdinmerkkejä. Asennustyökalu sopii kaikille kolmelle WIC-johdinmerkkikoolle.

Laminointikalvolliset etiketit, käsinmerkintäLaminointikalvolliset etiketit, käsinmerkintä

Ohjelmassa kolme kokoa kaapelihalkaisijalle alueelle 4 mm - 18 mm.

Läpinäkyvä laminointivinyyli suojaa merkintää hankaukselta, kosteudelta, pölyltä ja lialta. Haluttu teksti kirjoitetaan värilliselle kirjoitusalueelle, etiketti kierretään kaapelin ympäri siten että etiketin kirkas laminointikalvo suojaa kirjoitusaluetta.

Teollisuusmerkintä merkintäkutistemuoviletkuilla: TULT DSTeollisuusmerkintä merkintäkutistemuoviletkulla: TULT DS

TULT DS on esileikattu merkintäkutistemuoviletku johon voidaan tulostaa merkintäkutisteen molemmille puolille. Erinomainen tulostusjälki HellermannTytonin TT-sarjan lämpösiirtokirjoittimilla ja värinauhoilla.

Merkintäkutistemuoviletku toimitetaan esileikattuna rullassa josta merkintäkutisteet on helppo valita, irroittaa ja asentaa.

Helppoon ja nopeaan merkintöjen luomiseen suosittelemme Tagprint Pro-merkintäohjelmaa.
 

Selkeä ja kestävä halogeenivapaa kaapelimerkintä.Teollisuusmerkintä merkintäkutistemuoviletkuilla: TLFX DS

Raideliikenneteollisuuden hyväksymä, molemmin puolin tulostettava merkintäkutistemuoviletku 2:1 kutistussuhteella.
Toimitetaan esileikattuna rullassa josta kutisteet on helppo valita, irroittaa ja asentaa.
Vakiona 16 mm, 25 mm ja 50 mm pitkät esileikatut merkintäkutistemuoviletkut kaapelin halkaisijoille 
1,2 mm - 38,1 mm. Värit keltainen ja valkoinen.
Parhaan tulostuslaadun saavuttamiseksi suosittelemme TT-sarjan lämpösiirtokirjoittimia yhdessä TTDTHOUT-sarjan värinauhojen kanssa.  

 Helppoon ja nopeaan merkintöjen luomiseen suosittelemme Tagprint Pro-merkintäohjelmaa.
 

Teollisuusmerkintä suurille nipuille ja letkuille, TIPTAGTeollisuusmerkintä suurille nipuille ja letkuille, TIPTAG

Merkintäprofiilia käytetään suurien kaapeleiden ja nippujen merkintään vaativissa käyttökohteissa ja olosuhteissa.

TIPTAG toimitetaan performoituna rullassa. Profiilissa on valmiit reijät johdinside kiinnitystä varten.  TIPTAG on halogeenivapaa ja soveltuu käyttökohteisiin joissa vaaditaan suurta paloturvallisuutta kuten tunnelit, joukkoliikennevälineet ja julkiset rakennukset. 

Teollisuusmerkintä M-BOSS Lite-teräsmerkintälevyilläTeollisuusmerkintä: Teräsmerkintälevyjen kohokuviokirjoitinjärjestelmä

Teräsmerkintää käytetään erittäin vaativissa käyttöolosuhteissa missä merkinnän on kestettävä mekaanista rasitusta ja ympäristön vaativia olosuhteita. Teräsmerkintälevyt tulostetaan M-BOSS Lite-sarjan kohokuviokirjoitinjärjestelmällä. HellermannTyton tarjoaa myös asiakaskohtaisia valmiiksitulostettuja teräsmerkintälevyjä.

Teollisuusmerkintä putkien merkintäänTeollisuusmerkintä: putkien merkintään, lämpösiirtokirjoittimelle

Rullassa toimitetulla etiketillä tehdään selkeästi näkyviä eri kokoisia merkintätarroja useisiin eri käyttökohteisiin. Käyttökohteita mm. varastojen ja putkien merkinnät.

Parhaan tulostuslaadun saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään TT-sarjan lämpösiirtokirjoitinta yhdessä TT-sarjan värinauhan kanssa.
Helppoon ja nopeaan merkintöjen luomiseen suosittelemme Tagprint Pro-merkintäohjelmaa.

Teollisuusmerkintä TrakMark DS-lämpösiirtokirjoittimellaTeollisuusmerkintä TrakMark DS-lämpösiirtokirjoittimella 

TrakMark DS-lämpösiirtokirjoitin suurille tulostusmäärille. Kirjoittimella on mahdollista tulostaa samanaikaisesti merkintäkutistemuoviletkun molemmille puolille. Merkintä voi olla myös erilainen molemmilla puolilla merkintäkutistemuoviletkua.

Mahdollisuus samanaikaiseen molemminpuoliseen  tulostukseen säästää työaikaa 50%

Merkintöjen tarkkuus ja laadukkuus ovat vähintään yhtä tärkeitä kriteerejä kuin työajan säästäminen. TrakMark DS-kirjoittimella merkintä tulostuu merkintäkutisteletkun molemmille puolille 100% tarkkuudella.

Teollisuusmerkintä M-BOSS Lite-teräslevyjen kohokuviomerkintäjärjestelmälläTeollisuusmerkintä M-BOSS Compact-teräslevyjen kohokuviomerkintäjärjestelmällä

M-BOSS Compact on teräslevyjen kohokuviokirjoitinjärjestelmä pieniin ja keskisuuriin tulostustarpeisiin.

Kohokuvioteräsmerkintää käytetään erittäin vaativissa käyttöolosuhteissa missä merkintöjen on oltava selkeästi luettavissa, kestettävä mekaanista rasitusta, ympäristön vaativia olosuhteita ja laajaa käyttölämpötila-aluetta. Suositeltu yhtämittainen tulostuskäyttöaika on 8 tuntia joka riittää useimpiin tulostustarpeisiin.

M-BOSS Compact-kohokuviokirjoitinjärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Kirjoittimen ohjaus tapahtuu tavallisella Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla tietokoneella.

HellermannTytonin teollisuusmerkintätarvikkeet tarjoavat monia etuja:

Selkeä ja kestävä kaapelimerkintäSelkeä ja kestävä kaapelimerkintä

Tyypillisiä käyttökohteita ovat kaapeleiden ja putkien merkintä asennuksen jälkeen. Laminointikalvo suojaa merkintää lialta ja kosteudelta sekä antaa hyvän mekaanisen suojan kulumista vastaan.

TagPrint Pro-merkintäohjelma sisältää valmiita mallipohjia joiden avulla etikettien merkintöjen luominen on helppoa. Etiketteihin voidaan tulostaa mm. tekstiä, logoja, sarjanumeroita tai viivakoodeja.

Teollisuusmerkintä laserkirjoittimelle soveltuvilla etiketeilläHellermannTyton tarjoaa laajan valikoiman etikettejä komponenttimerkintään

Tuoteohjelma sisältää laadukkaat merkintäetiketit käsinmerkintään, laserkirjoittimille ja
HellermannTyton TT-sarjan lämpösiirtokirjoittimille.

TT430- ja TT4000+-lämpösiirtokirjoittimet yhdessä TT-sarjan värinauhojen ja Tagprint Pro-merkintäohjelman kanssa tarjoavat tehokkaan merkintäjärjestelmän.

 

Etiketit lämpösiirtokirjoittimelle laitemerkintäänEtiketit laitemerkintään

Laajan koko- ja materiaalivalikoiman ansiosta tarjoamme asiakkaillemme juuri oikean etikettiratkaisun teollisuuden moniin käyttökohteisiin: Tyyppikilviksi, komponenttimerkintään, piirilevymerkintään, varaston merkintään, logistiikan eri kohteisiin.

Tuotteiden korkean laadun ansiosta etiketti voidaan luotettavasti kiinnittää eri pinnoille kuten esim. muoviin tai pulverimaalatuille metallipinnoille.

Labels for fraud-proof industrial identificationEtiketit luotettavaan turvallisuusmerkintään

Monissa käyttökohteissa tuotteen koskemattomuuden toteaminen on tärkeää. HellermannTyton tuoteohjelma sisältää valikoiman etikettejä turvallisuusmerkintään. Tuoteohjelma sisältää etikettejä 2 eri materiaalista. Molemmista alustaan jää selkeät jäljet jos etiketti on poistettu. Lisäksi ohjelmassamme on tuotteet suojalaminoinnilla varustettuna, tällöin tulostettavaa hopeista etikettiä voidaan hyvin käyttää vaativissa olosuhteissa ulkotiloissa, esim. rekoissa tai perävaunuissa.

Teollisuusmerkintä: Kirjoittimet ja merkintäohjelmaNopea ja laadukas tulostus suurilla ja pienillä tulostusmäärillä

Helppo ja joustava merkintäjärjestelmä on tärkeä tekijä pienissä ja suurissa sarjatuotannon käyttökohteissa. HellermannTyton tarjoaa laadukkaat lämpösiirtokirjoittimet oheistarvikkeineen suuriin ja pieniin tulostustarpeisiin. Käytössäsi on myös ensiluokkainen ja paikallinen tuki ympäri Eurooppaa.

Lämpösiirtokirjoittimiemme 300 dpi:n tulostustarkkuus on ensisijaisesti suunniteltu HellermannTyton merkintäkutistemuoviletkujen, TIPTAG-merkintäprofiilien ja etikettien tulostukseen. TT430-lämpösiirtokirjoitin soveltuu parhaiten pieniin ja keskisuuriin tulostustarpeisiin. 

Etiketit teollisuusmerkintään: HelatagEtiketit laminointikalvolla johdin- ja kaapelimerkintään

Laminointikalvolliset, ympärikierrettävät etiketit ovat erinomainen tapa merkitä johtimia ja kaapeleita. Laminointikalvo suojaa merkintää ulkoisilta tekijöiltä kuten lialta, kosteudelta ja naarmuuntumiselta.

 

 

Teollisuusmerkintä merkintäohjelmalla

Teollisuusmerkintä ammattimaisella merkintäohjelmallae TagprintProTagprint Pro on helppokäyttöinen, monipuolinen ja tehokas merkintäohjelma.

Tagprint Pro nopeuttaa etikettien tulostusta ja tarjoaa eri toteutusmahdollisuuksia merkintöjen lisääntyviin vaatimuksiin.

Merkintöjen luominen on helppoa (“What You See Is What You Get”). Ohjelman avulla voidaan tulostaa mm. viivakoodeja, sarjanumeroita, grafiikkaa ja logoja.

Tagprint Pro-merkintäohjelma soveltuu käytettäväksi kaikkien HellermannTyton merkintätuoteohjelman etikettien kanssa lämpösiirto-, laser-, mustesuihku- ja matriisikirjoittimilla.

 

 

 

 

 

 • Ohjelmaan on helppo tuoda kuvia ja logoja ulkopuolisista tiedostoista
 • Käytettävissä kaikki Windows fontit
 • Apuviivoitus auttaa objektien asettelussa
 • Tekstin väri on muokattavissa helposti jolloin saadaan aikaan "negatiivitulostus"
 • Symbolien ja tekstin koko on lähes rajattomasti muokattavissa
 • Viivoilla, ympyröillä ja ääriviivoilla etiketin ulkonäköä voidaan muokata helposti


Valmiiden mallipohjien ansiosta etikettien tulostaminen on helppoa ja nopeaa. Kansainvälisiltä internetsivuiltamme (www.HellermannTyton.com) on ladattavissa valmiit mallipohjat Word-ohjelmalle laserkirjoitinetiketeille.

Vinkki: voit ladata useamman dokumentin kerralla valmiina zip-pakattuna tiedostona.

Teknistä tietoa etiketeistä ja kirjoittimistaTeknistä tietoa etiketeistä


Syventävää teknistä tietoa eri osa-alueista ja teollisuusmerkintäratkaisuista  löydät tuoteluettelostamme:

 

 • Vuokaavioita käyttökohteeseen soveltuvan etiketin tai merkintätuotteen löytämiseksi

 

 • Liima

 Teollisuusmerkintä: Pintaenergian vaikutus liiman tartuntaan

 • Pintaenergian vaikutus liiman tartuntaan

Teollisuusmerkintä: Pintaenergian vaikutus liiman tartuntaan


 • Laminointikalvollisten etikettien käyttöohjeet

Laminointikalvollisten etikettien käyttöohjeet

 • Kiinnostavaa lisätietoa lämpösiirtotulostuksen toimintaperiaaatteesta

 Teollisuusmerkintä: Lämpösiirtotulostuksen toimintaperiaate


 

 • Lisätietoa lämpösiirtokirjoittimen värinauhoista
 • Materiaalitiedot

Stay in touch with us!


Update: 18/03/2017 © HellermannTyton 2016