22/04/2021
pictogram

Aurinkoenergia toimiala

Sinä luot auringonvalosta energiaa. Me autamme sinua siinä.

Sinä vaadit korkeinta laatua varmistaaksesi että auringonenergiajärjestelmät toimivat kaikissa olosuhteissa, tänään ja tulevaisuudessa. Pitkä ja varma käyttöikä on mahdollista ainoastaan mikäli kaikki järjestelmän komponentit täyttävät korkeimmat standardit. Meidän tarkoitus on auttaa sinua tässä tavoitteessa.

Ratkaisut liittyen modulien valmistuksessa ja kokoonpanossa tarvittaviin kaapelointeihin. HellermannTyton - sinun ideaalinen yhteistyökumppani aurinkoenergiateollisuudessa.

Johdinsiteiden, kiinnitysjärjestelmien, kaapelisuojauksen ja merkintäratkaisujen asiantuntijana asetamme jatkuvasti uusia standardeja - lähtökohtana aina asiakkaiden tavoitteet. Filosofiamme on asettaa itsellemme korkeimmat standardit. Pyrimme täyttämään asiakkaiden vaatimukset innovatiivisilla ratkaisuilla.    

Aurinkoenergia toimiala

EC4A-W ankkuri kiinnitetään helposti panelin reunaan ja kaapelit sidotaan ankkuriin esiasennetulla UV-säteilyn kestävällä johdinsiteellä.

• Johdinsiteellä varustetulla reunakiinnitysankkurilla kaapelit voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaan paneelin reunaan
  nähden.

• Kaikissa kaksiosaisissa reunakiinnitysankkureissa johdinside liikkuu vapaasti ankkurissa. 

Aurinkoenergia toimiala

HelaGuard HG-HI sarjan suojaletkujen materiaali on polyamide 12 ja se soveltuu liikkuviin käyttökohteisiin. Ohjelmassa myös laaja valikoima suojaletkuliittimiä ja lisätarvikkeita. Sarja soveltuu erityisesti syöttökaapeleiden ja paneelijohdotuksien suojaamiseen.

• Korkea rasituskestävyys ja käyttöikä

• Pitää hyvin muotonsa

• Väri: Musta (UV-kestävä)

Aurinkoenergia toimiala

TREDUX ohutseinämä kutistemuoviletku 3:1 kutistussuhteella antaa luotettavan sähköisen eristyksen ja mekaanisen suojan tehoinvertterin johtimille ja kaapeleille.

• Materiaali ristisillotettu polyolefiini.

• 3:1 kutistussuhde mahdollistaa laajan käyttöalueen erikoisissa käyttökohteissa.

Aurinkoenergia toimiala

M-BOSS teräsmerkintälevyt ovat kestäviä ja selvästi luettavissa myös vaativissa käyttökohteissa. HellermannTyton toimittaa myös asiakaskohtaisia kohopainatusmerkintöjä.

• Ohjelmassa 4 eri kokoista merkintälevyä 60 - 100 mm pituudella joihin riippuen levyn pituudesta voidaan kohopainaa 10 - 40
  symbolia.

•  M-BOSS vakiokirjoittimessa on 42 symbolin valikoima.

Standardit

Standardit

Onko sinulla kysymyksiä?

Lisäkysymyksille on alla helppo ja nopeakäyttöinen yhteydenottolomake. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Odotamme yhteydenottoasi!


Update: 17/04/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.138.2) | Update: 17/04/2021