Yrityksemme filosofia

Yrityksemme filosofia

Asiakkaamme ovat etusijalla

Asiakaslähtöisyys on tavoitteemme: Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme ja korkealaatuiset tuotteet luovat perustan asiakkaan luottamukselle toimintaamme kohtaan.
Pyrimme jatkuvasti kehittämään asiakaspalveluamme.

 

Maailmanlaajuinen verkostomme palveluksessasi 

Paikallista palvelua maailmanlaajuisesti: Toimimme maailmanlaajuisesti 34 eri maassa. Missä tahansa oletkin, olemme aina tavoitettavissa. Käytä maailmanlaajuista paikallista tietotaitoamme eduksesi.

Yrityksemme filosofia

Kokemus antaa etumatkaa

Innovaatio on avain menestykseen: Laaja ja pitkäaikainen kokemuksemme eri teollisuudenalojen tarpeista sekä henkilökuntamme kokemus ja ammattitaito on perusta uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämiselle ympäri maailman.

 

Haluamme olla parhaita 

Intohimomme tähtää parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen: Työskentelemme jatkuvasti löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin.

Yrityksemme filosofia

Olemme luotettava yhteistyökumppani

Kumppanuus yhteistyön perustana: Tähtäämme pitkään ja luotettavaan asiakkuussuhteeseen ja läheinen yhteistyö asiakkaamme kanssa on meille tärkeää.

 

Asetamme laadun uudet standardit

Turvallisuus korkeimmalla tasolla: Käytössä olevilla laadunhallintajärjestelmillä täytämme korkeimmat laatustandardit valmistuksesta toimituksiin.

 

Stay in touch with us!


Update: 19/08/2017 © HellermannTyton 2016